Ik moest een oude achteras hebben voor mijn fiets. In het magazijn had hij er nog een liggen. Voor een vrijwillige bijdrage mocht ik deze meenemen. Ik blij, hij blij.
Veja o que dizem as avaliações
Mooie merken, eerlijke adviezen en scherpe prijzen. Erwin blijft een kenner en materiaal freak. Een flexibel bedrijf, ondanks dat we ons als consument vaak blind staren op snelle levering doordat we z... Ver mais
Zeer slechte afhandeling van retourzending. Op18 mei heeft mijn man een internal pad voor een Kask helm geretourneerd. Op hun telefonisch advies verkeerd product opgestuurd gekregen! Zelf moeten vrage... Ver mais
Vandaag m'n bij Bakker Racing bestelde mountainbike verlichting binnen gekregen. Zondag avond laat besteld, dinsdag morgen in huis. Nieuwste model van Lezyne voor de beste prijs, en zonder verzendkos... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bakker Racing Products is een (online) shop, gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes.
Informações de contato
Pannenweg 430-432, 6031RK, Nederweert, Holanda
- 0495-745910
- erwin@bakkerracingproducts.nl
- www.bakkerracingproducts.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Na foute levering onbereikbaar
Je kunt een bedrijf pas beoordelen als iets fout gaat. Ik heb onder andere handvatten besteld. In plaats van de bestelde witte, kreeg ik zwarte. Echter in een plastic broodzakje, zonder de stuurdoppen. Bakkertje is telefonisch niet bereikbaar. Na een week en twee mails verder ook nog geen reactie.
Zo leer je de ware aard van een bedrijf kennen. Beoordelingen in trend van bestelde ontvangen zeggen weinig. Helaas ben ik niet enige met dergelijke ervaringen met meneer Bakker.
onbereikbaar, onbetrouwbaar, onzorgvuldig
Product niet ontvangen want niet verstuurd.
Meer dan 10 x gebeld, niet opgenomen, 6x voicemail ingesproken, niet teruggebeld, 4 mailtjes gestuurd, geen reactie.
Na 3 weken een mailtje waarin " er is hier verwarring of u uw bestelling ontvangen heeft, klopt dit."
Ja dat klopt. Dat probeer ik jullie al 3 weken duidelijk te maken.
Weer geen reactie tot nu toe
Product nog niet binnen, we gaan naar 4 weken.
Betrouwbare webshop
Nu diverse artikelen besteld via Bakker, ook enkele garantie gevalletjes gehad welke gewoon goed worden afgehandeld.
Ook de prijzen zijn interessant en de webshop is altijd leuk om even op rond te neuzen.