Bakkerspechdiensten Avaliações

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

9 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positieve ervaring met Bakkers Pechdiensten

Ik kwam helaas met mijn auto vast te zitten in de modder en wist op dat moment niet goed hoe ik mezelf eruit moest krijgen. Via Google kwam ik terecht bij Bakkers Pechdiensten. Ik heb direct even gebeld en gelukkig konden ze vrij snel iemand mijn kant op sturen.

Na ongeveer een half uur stonden ze al bij mij om te helpen. De medewerker was erg vriendelijk, professioneel en dacht goed mee over de beste manier om mijn auto weer los te krijgen. Uiteindelijk ben ik netjes en zonder verdere problemen geholpen.

De prijzen vond ik persoonlijk wel wat aan de hoge kant, maar daar staat tegenover dat de service goed was en dat ik snel werd geholpen. Zeker op zo’n moment, wanneer je ergens vaststaat en gewoon zo snel mogelijk verder wilt, is het fijn dat er iemand komt die weet wat hij doet.

Al met al een goede ervaring en ik zou Bakkers Pechdiensten zeker overwegen wanneer ik in de toekomst opnieuw pechhulp nodig heb.

14 de agosto de 2026

Afgezet voor ongeveer 1000 euro

Auto stond vast in mul zand.
Bakkerspechdiensten gebeld (stond hoog op Google).
150 euro eerst overmaken voor de voorrijkosten. Ok, fair. Bij voltooing vd klus nog 250, werd vooraf gezegd. (door een amper Nederlands sprekende persoon). Duur, maar vooruit, het was al avond. Het duurde geen 25 minuten (zeggen ze op hun website), maar een uur voordat de takelwagen kwam, dat was vermoedelijk bewuste strategie, zodat de klus laat in de avond geklaard kon worden en er geen tijd was om een andere pechdienst te bellen.
Nadat de takel aan auto was vastgemaakt kwam de eis tot betaling 1100 euro erbij. Het was laat, stres, stress, dus maar betaald. Dit was een zeer agressieve handelspraktijk.
Vond later op internet dit, aldus A.I. (dit is dus een algemeen beeld enhet hoeft niet te gelden voor deze 2 websites).
Waarom gebeurt dit? (Het tussenpersoon-model) Zoals experts op consumentenfora analyseren, bezitten dit soort internetbedrijven vaak zelf helemaal geen takelwagens of monteurs (en dat is het geval bij deze twee websites: ze hebben geen enkele wagen en geen enkele monteur!!!) Het zijn puur marketingbureaus die hoog in Google adverteren met termen als "Pechhulp binnen 25 minuten". Zodra je belt, sturen zij een willekeurige (soms louche) berger op je af, gooien een enorme winstmarge bovenop de werkelijke kosten en dwingen om de hoofdprijs te betalen. Aldus A.I.

Hun foto met Bakkerspechdiensten op een servicewagen op hun website is met A.I. gemaakt, aldus A.I..
Bakkerspechdiensten, alsmede
Koopmanspechdiensten, valt onder zelfde Adem BV in Enschede. Websites zijn bijna identiek, bestaan pas 3 maanden en hebben IEDER 25.000 pechgevallen geholpen. Dat is wel heel toevallig. Die 2e website heeft foto's gepikt van mensen uit buitenland waarmee ze positieve reviews op hun website geplaatst hebben (doe maar een reverse image search). Op bakkerspechdiensten.nl staat Adem BV en KvK nummer. Bij KvK kunt u adres en naam van eigenaresse vinden. Allemaal openbare informatie, en met eenvoudig zoeken vindt u meer over haar. Heeft zij allemaal zelf op internet geplaatst. Zij is enig bestuurder en enig aandeelhouder, met ook nog als afleiding een postadres in Utrecht.
U bent gewaarschuwd voor dit bedrijf: volgens diverse reviews (zie ook koopmanspechdiensten.nl) trekt dit bedrijf een klant een poot uit.
Zoek op trustpilot met koopmanspechdiensten en je vindt inderdaad nog meer reviews van mensen die zeggen min of meer beduveld te zijn. Allemaal door die dame van Adem BV uit Enschede.

2 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Met lekke band langs de weg

Met lekke band langs de weg. Bakker bleek snel te kunnen helpen en kan de band op locatie vervangen. Bandtype doorgegeven. Band blijkt op vooraard. Kosten 395 ex BTW, wel even 100 euro aanbetalen. Nu wel, vooruit dan maar. Snel geholpen is al fijn en bovendien een nieuwe band, hoef ik later niet nogmaals naar de garage. ABWB is er met 120 minuten pas. Bakker met 20 minuten. Dus akkoord en 100 euro aanbetaald.

Bij aankomst adviseert de monteur prop toe te passen en een nieuwe ventiel ipv nieuwe band. Voor band krijg ik 60 euro terug. Ventiel kost 95 euro. Hij zegt: we doen het voor dezelfde prijs. Nu wordt ik achterdochtig: een nieuwe band kost ruim meer dan 60 euro, en een ventiel kost 15 euro.

Dan blijkt: de nieuwe band is een versleten 2e hands (ligt in de auto). En ja, het is zondag dan is er natuurlijk geen nieuwe band leverbaar, zegt de monteur nog. Tja die ouwe band wil ik er niet op hebben. Dan maar de prop optie.

Monteur zet de krik eronder: te ver naar binnen. Ik hoor 2x krak. Spreek hem erop aan. Maak me zorgen om het accupakket > De sfeer draait om: het wordt grimmig. Ik maak van ene mug ene olifant. Dat er zulke mensen bestaan. We worden voor van alles wat lelijk is uitgemaakt. Ik moet alles per direct betalen ander gaat monteur weg.

Ik weet zijn baas telefonisch te overtuigen dat de monteur door gaat. Band wordt verwisseld. Nu afrekenen. Nu blijkt aanbetaling voorrijkosten te zijn. Kosten 477 + 100 euro dus.

Oplichters: Advies geen zaken mee doen.

PS: schade aan auto blijkt dag later gelukkig slechts gescheurd plastic kap. De batterij zit gelukkig 10 cm verder naar binnen ... geluk bij een ongeluk.

2 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel merkwaardig gesprek gehad aan de…

Heel merkwaardig gesprek gehad aan de telefoon. Ik vertrouwde ze niet en toen ik ze aan de tand voelde om betrouwbaarheid aan te tonen maakte ze een 180 graden wending van aanpak en hadden ze snel de betaallink verwijderd in de whatsapp.

20 de julho de 2026

Slechte service

Zojuist heb ik de service besteld. Aan de telefoon heb ik deze mensen gesproken. Hier gaf een jongeman mij aan dat het 295 zou zijn. Hier nogmaals gevraagd of het inclusief of exclusief was. Hier gaf de jongeman aan 295. Met een aanbetaling van €95. Met de nadruk op aanbetaling. Redelijk voor een noodgeval. Ter plaatse zei de monteur mij nog eens 356 euro over te maken. Hier ging ik ter plaatse al in discussie. Toch afgerekend omdat ik toch van de weg moest. Toen ik wilde bellen met mijn klacht werd ik eerst weggedrukt. Vervolgens werd de telefoon in mijn oor opgehangen en voor de 3de keer eindelijk een redelijke persoon aan de lijn. Het is heel leugenachtig wat hier heeft plaatsgevonden. Ik ga dan ook kijken of de andere gedupeerden er voor in zijn om dit samen aan te gaan vechten. Deze praktijken kunnen niet in zulke dure tijden. Geld pakken van mensen in nood die het misschien nieteens hebben. Deze werkwijze moet aangepakt worden. Al dan niet de teveel berekende kosten terug te worden gebracht in rekening. Ik ga ook google inlichten dat een aanbevolen bedrijf van hun zulke praktijken verricht.
Zoals ik al zei ik ga het er niet bij laten zitten. En al helemaal niet met die asociale behandeling van de telefonist.

22 de julho de 2026

Zelfde als koopmanspechdiensten

Dit bedrijf is hetzelfde als koopmanspechdiensten. Precies dezelfde website met een andere naam. Ook kooopmanspechdiensten is een oplichter. De informatie op hun site is onjuist. Ze zijn geen lid van de bovag of andere keurmerken. Ze vragen je vooraf te betalen maar als ze niet leveren ben je je geld kwijt. Ook de reviews zijn iet echt.

17 de julho de 2026

Scammers

Came to check my battery, said the dynamo didn’t work and he could not fix it, proceeded to charge me €250 for a 5 minute check of the battery. Later a mechanic friend of mine checked and apparently there is nothing wrong with the dynamo and it was a faulty battery

1 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Don't use them they are scammers

Scamming company, Don't use them they have deceit prices. They don't mention a call out of 119 euros, I paid for a tyre for 475. They took a deposit which they lie later that it is a call out.

6 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ronduit opgelicht - bel dit bedrijf niet!!!

Ik ontving een prijsopgave van €275 ex btw en betaalde vooraf €125 aan aanbetaling. Nette deal, dacht ik.

Zodra mijn auto op de wagen lag en ik in de cabine zat — geen ontkomen meer aan — werd mij gevraagd alsnog het volledige bedrag van €332,75 te voldoen. De eerder betaalde €125? Dat was "alleen voor de voorrijkosten." Nergens vermeld, nergens voor gewaarschuwd.

Ik belde het bedrijf. De medewerker die ik aan de lijn kreeg reageerde arrogant en agressief, en gaf aan dat ik "beter had moeten luisteren." Geen excuses, geen uitleg, geen enkele poging tot klantenservice.

Dit is geen vergissing. Dit is een verdienmodel: wacht tot de klant geen kant meer op kan, verhoog dan de prijs. Klassieke oplichterstruc, uitgevoerd met een zelfverzekerdheid die doet vermoeden dat dit vaker gebeurt.

Bedrijven als dit zijn precies waarom mensen de autobranche wantrouwen.

Bel dit bedrijf niet. Zoek een eerlijke partij die doet wat hij belooft.

21 de junho de 2026

Esta empresa é sua?