Snelle reactie op aanvraag om een bank te reinigen en datum gepland. Keurig de dag ervoor een herinneringsmail ontvangen. Vervolgens komt er niemand opdagen. Na een uur zelf via whats app contact gezo... Ver mais
Ochtend contact gehad en eind middag meteen langs gekomen om me bank te reinigen. Fantastisch super blij mee hele fijne man die weet wat hij doet. Super eerlijk. Als ik weer me bank wil reini... Ver mais
Bank ziet er weer top uit en als nieuw! Uitleg en service op locatie was goed, betaling achteraf ook top. Enkel opmerking is dat afspraak 1x een uur voor de afspraak werd afgezegd wegens pech, kan... Ver mais
Er werd ons beloofd dat wij nog enzymen (geurverwijderaar) toegestuurd zouden krijgen. Inmiddels BIJNA 1 JAAR VERDER en nog steeds niks ontvangen!!! Reageren niet op mails en op Whatsapp willen ze je... Ver mais
Bankschoon.nl, de professionele meubelreinigers
Bergweidedijk 38, 7418AA, Deventer, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle service, prachtig resultaat zelfs boven verwachting, vriendelijke medewerker en prijs-kwaliteit ook goed. Zou dit bedrijf zeker aanraden!
Tot 3x toe afspraak gemaakt en de eerste 2x is dezelfde dag de afspraak afgemaild. De laatste keer zijn ze gewoon niet komen opdagen. Zeer slechte service. Ik zou bankschoon niet aanraden. Ze zijn onbetrouwbaar.

Resposta da Bankschoon
Echt keurig schoon als nieuwe ! Prijs qualiteit in perfecte verhouding.
Hoekbank en 2 fauteuils laten reinigen kan hun echt aanbevelen.
Vanmorgen onze hoekbank laten reinigen, ziet er weer helemaal super uit, heerlijk fris.
Zou zeker weer voor Bankschoon gaan.
Mijn hoekbank is heel goed gereinigd en ik ben af van de vlekken. Erg tevreden over het resultaat.
update 17-6: ik zou 5 euro teruggestord krijgen als ik een beoordeling zou plaatsen. Deze heb ik al ruim een maand geleden geplaatst, maar het bedrag is nog steeds niet overgemaakt en krijg geen reactie meer op mijn mail over de terugstorting van 5 euro. Echt jammer!!!
Door de corona kon mijn afspraak helaas niet door gaan. Dit werd door directie zelf opgepakt en keurig terugbetaald.

Resposta da Bankschoon