Selvom mit arrangement faldt lidt uden for en standard opgave, fandt Bareenbar en løsning, der passede. Høj service og stor kvalitet i drinks. Jeg følte tryg under hele forløbet.
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk koncept - og et kæmpe løft til festen. Så godt med en rigtig bar og en virkelig god og proff. bartender. De kom med baren, alt hvad der skulle bruges - inkl. glas - og var klar p... Ver mais
Mere end bare en bar ❣️ mega lækkert udvalg, og masser af drinks inkluderet - vi fandt sagtens 11 lækre cocktails / mocktails som passede perfekt til vores fest. De to bartendere var virkelig god... Ver mais
A empresa respondeu
Fremragende, velsmagende, professionelle, festens prik over i’et. Vi bookede bareenbar til vores 2x50 års fødselsdag. Alt klappede fra første forespørgsel, drengene havde selv kontakt m. stedet, hv... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Oplev en unik baroplevelse med BareénBar! Vi tilbyder enestående barløsninger med fokus på kvalitet og elegance. Og vores mobile bar, er selvfølgelig lavet i et moderne og stilrent udseende, der passer til en hver fest med bar.
Informações de contato
Agertoften 1, 5690, Tommerup, Dinamarca
- info@bareenbar.dk
- www.bareenbar.dk
En uforglemmelig cocktailoplevelse
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baréenbar leverede cocktails til nogle venners bryllup, og det var en ubetinget succes! Alt var sat op og forberedt i god tid, så gæsterne kunne nyde oplevelsen uden afbrydelser. De brugte kun de bedste råvarer, og det kunne virkelig smages i hver eneste drink. Personalet var både professionelle, smilende og ekstremt servicemindede – de skabte en fantastisk stemning hele aftenen. Kan varmt anbefales til enhver fest, hvor kvalitet og god service er i højsædet!

Resposta da BareénBar
Fantastiske drinks og servicen er i top
Nu har jeg oplevet bareenbar til tre forskellige fester, hvoraf jeg har stået for den primære kontakt med dem til to af festerne
De leverer en topproffessionel bar, de kommer og sætter op i god tid, og de rydder altid pænt op efter sig selv.
Samtidig får man muligheden for at skræddersy sin eget menukort med cocktails, der er justeret så alle kan lide dem.
Tak for nogle fantastiske fester!

Resposta da BareénBar
Mere end bare en bar ❣️ mega lækkert…
De to bartendere var virkelig gode til at skabe god stemning omkring sig, og alle gæsterne fik smagt præcis de drinks de kunne tænke sig.
Advarsel: det bliver svært at holde fest uden Bareenbar igen 😅✌️

Resposta da BareénBar
Helt igennem en super oplevelse
Helt igennem en super oplevelse - lige fra bestilling til selve aftenen

Resposta da BareénBar
Fantastisk oplevelse og kæmpe anbefaling
Vi havde fornøjelsen af at have Martin på besøg til vores Kobberbryllup, som kom og serverede de lækreste drinks. God service fra start til slut - lige fra kommunikationen op til festen, hvor vi absolut følte os hørt mht. ønsker. Martin leverede fantastisk service til festen og ligeså lækre drinks. Vi, og ikke mindst vores skønne gæster, var meget imponerede.
Jeg vil til enhver tid ikke kun anbefale Bareénbar - jeg kommer også selv til at booke dem igen, når jeg skal holde min næste fest.
Tak for en super oplevelse.

Kæmpe anbefaling!
Tak til BareénBar for at bidrage til en super fed aften til min 40 års fødselsdag. Kæmpe fedt setup Mikkel kom med - alle synes det var virkelig lækre cocktails, professionel tilgang og god service🙌🏻 og så fik jeg endda min egen cocktail på menuen, som BareénBar tilmed har valgt at smide i deres sortiment. Prøv Naughty 40 - den smager fantastisk!

Kæmpe ros til Bareénbar
Vi brugte Bareénbar til firma arrangement med 140 mennesker. Det spillede bare og alt var indbydende - virkelig gode shakede drinks, smilende og glade bartendere, god bemanding så gæsterne ikke stod i kø…. Og baren løb ikke tør 🎉 De havde bare top styr på det!

Resposta da BareénBar
Vi brugte Barrenbar til vores event
Vi brugte Barrenbar til vores event, og det var en virkelig god oplevelse! Personalet var meget imødekommende og professionelle fra start til slut. De lavede virkelig gode drinks, og vores gæster var meget imponerede over både kvaliteten og præsentationen. Det var en stor hjælp at have et så dygtigt team til at håndtere baren, så vi kunne fokusere på at nyde arrangementet. Vi vil helt sikkert bruge Barrenbar igen til fremtidige events og kan varmt anbefale dem!

Styr på alt
Styr på alt, søde og venlige både under bestilling og bartenderen var meget sød. Gode drinks og kæmpe udvalg at vælge hvilke slags vi ville have med til vores fest. Favorabel pris.

En perfekt oplevelse
Vi holdt stor arbejdsjulefrokost for 300 mennesker og fik både kvalitetsdrinks, høj fleksibilitet, venlighed, imødekommenhed og alt i alt en perfekt oplevelse:

Virkelig god oplevelse!
Vi havde en super oplevelse med Bareénbar til min 40 års fødselsdag! Super kommunikation og opfølgning både før og efter festen. Jeg fik et rigtig godt tilbud, alt var mega professionelt og det var virkelig gode cocktails!! Den varmeste anbefaling herfra

Resposta da BareénBar
Kæmpe fornøjelse at have Mikkel og…
Kæmpe fornøjelse at have Mikkel og Sebastian fra BareénBar på besøg til vores bryllup. De leverede en sublim oplevelse med lækre drinks og alt var bare fedt.. God service, gode drinks og ingen opvask bagefter :) Klasse arrangement og vi vil klart vende retur igen når der skal holdes stor fest!

6 ud af 5 cocktails
6 ud af 5 cocktails. Vi have Louis og Jeppe på besøg. Fantastisk setup. Cocktails lavet på den helt rigtige, med kølede glas. Det var med til vi fik en fantastisk aften. Hvis vi skal holde lignende arrangement vender vi tilbage☺️

Danmarks bedste cocktails!
Alt vedr. BareénBar har været en kæmpe fornøjelse og meget professionelt! Kommunikation og fleksibiliteten er enestående og valgmulighederne er næsten uudtømmelige.
På dagen var bartenderen tidligt til stede, sådan at han var klar til den aftalte tid.
Og det vigtigeste af alt er, at alle cocktails var superlækre og vores gæster nød den professionelle tilgang og fleksibilitet, som bartenderen tilbød.
Jeg vil aldrig vælge en anden udbyder og BareénBar får 12 ud af 10 stjerner!!!

Super godt team😃
Vi havde en super god oplevelse med Bareenbar. Alt spillede og drinksene var lækre. Kan varmt anbefales, hvis festen lige skal have et eksta pift. Søde professionelle bartendere👍🏼

Ekstra ordinært 🌟🌟🌟🌟🌟
Efter dårlig/uprofessionel behandling fra lejenbartender.dk, skal jeg dog lige love for at teamet bag Bareenbar fik samlet os godt op.
Mikkel som hjalp med forberedelsen, var utrolig hjælpsom og lyttede til hvilke ønsker og forestillinger vi havde om arrangementet og booking oplevelsen var virkelig god.
Selve arrangementet levede 100% op til forventningerne, og mere til.
Vi fik besøg af Louis, som ikke bare lavede utrolig gode Cocktails, men samtlige gæster fangede han og fik tilpasset sin service til hver enkel, sjælden har jeg set så professionel og behagelig person, det er en top-performance fra ham, og var med til at fuldende vores aften.
Jeg vil anbefale Bareenbar til alle, de leverer det de lover og meget mere til, jeg kommer til at benytte dem igen, det er helt sikkert.

Sublimt setup
Det var simpelthen et sublimt setup og sindsygt lækre drinks. Det hele spillede!

Resposta da BareénBar
Rigtig godt koncept, der skabte en fantastisk fest
Vi havde en helt perfekt fest med en super bar og de bedste bartendere - så stor anbefaling herfra. Lækre drinks, god service og fedt setup.

Mega lækre drinks
Mega lækre drinks, stort udvalg. Super sød bartender

Resposta da BareénBar
Alt spillede (og også lige en free-style på toppen )
Hvor er det bare dejligt, når der bliver lagt kræfter i hver eneste drink, som kommer over disken.
Her hos BareénBar kan de deres kram.
De to bartendere kom i god tid, stillede op, gjorde klar og var til stede lige fra begyndelsen.
Selv da min "gamle" far spurgte om de ikke også lige kunne lave en brasiliansk carabarinia, så roterede bartenderen et øjeblik og free-stylede det tætteste på man nu lige kan komme og brugte en rom i stedet for Caschassa. Og vupti, så smilede min far og var tilbage i Sao Paolo for 50 år siden.
De kan altså noget.

Resposta da BareénBar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.