Jeg bestilte en dør (haster meget) på tlf. torsdag , den ankom mandag formiddag. Fint. Meget venlig betjening. En lille transportskade blev omgående behandlet til min fulde tilfredshed. Tak. H. Nørga... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ordrenr. 22119 Købte 2 udhusdøre og et vindue med special mål, til min lukket Carport/Garage. Dørene lever op til det de lover iforhold til prisen. Så jeg er godt tilfreds. Har næsten lige modtaget... Ver mais
Super service, også ved fejl bestilling. Vi kom til at bestille en forkert dør, og opdagede det først, da vi skulle til at montere den. Vi ringede lørdag til aften, hvor vi fik lavet en aftale, om a... Ver mais
Det var nemt at vælge de helt rigtige reoler - forskellige størrelser i det samme flotte design. Kvalitet helt i top. Stor bæreevne. Reolerne var nemme og hurtigt at samle.
Detalhes da empresa
- Fornecedor de Portas
- Fabricante de Portas
- Loja de Portas
- Loja de Pisos
- Fornecedor de janelas de PVC
- Fornecedor de janelas
Escrito pela empresa
Bautik.dk sælger plastdøre og plastvinduer. Vi sender til både Danmark og Sverige. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@bautik.dk eller +45 60623802
Informações de contato
Stærmosevej 18, 5683, Haarby, Dinamarca
- info@bautik.dk
- www.bautik.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Magen til skrammel skal man lede længe…
Magen til skrammel skal man lede længe efter, fyldt med ridser og buler, spåner fra bearbejdning, og elendig finish på pvc svejsearbejde,
Kommentaren fra bautik er” du er da velkommen til at returnere vare og få penge igen.
Ja tak bestiller ikke vindue for at bruge tid og penge på transport
Jeg købte en facade dør og den fungerer…
Jeg købte en facade dør og den fungerer godt.
Super godt tilfreds
Super godt tilfreds, med deres service og den fremsendte vare vil handle hos dem igen.
Bent Paulsen
Utrolig flinke og hjælpsomme i tlf
Utrolig flinke og hjælpsomme i tlf. alt klappede, god oplevelse -smart afhentnings system .👍😁
Alt OK
God kommunikation pr tlf, levering mindre end 24 timer efter ordreafgivelse.
Produktet ser OK ud i forhold til prisen
for at få 5 stjerner skulle levering…
for at få 5 stjerner skulle levering have været hurtigere vh. Leif
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.