5 stjerner er slet ikke nok🌟🌟🌟🌟🌟 Så hermed 5 mere til Nanna Frederikke Rasmussen fra Beauty and Style i Kolding. Ud fra det jeg forklarede, fik hun tryllet de smukkeste reflekser frem i mit hår... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Behagelig og tryg stemning i de nye flotte lokaler. Er kommet hos beauty and style i mange år og går altid derfra tilfreds med behandlingerne. Får konsekvent lavet lashlift hos dem og de er super d... Ver mais
Super sød og dygtig behandler Amalie. Følte mig helt klart i trygge hænder, og Amalie var løbende meget fortællende omkring de forskellige faser i ansigsbehandlingen. Kan klart anbefales, og jeg ko... Ver mais
Fik foretaget en pedicure og havde valgt den ydelse hvor man får lakeret neglene med en medbragt neglelak, da farven skulle passe til min kjole til et bryllup. Jeg fik de flotteste negle lavet af den... Ver mais
A empresa respondeu
- Escola de Barbeiro
- Escola de Profissionais de Beleza
- Spa facial
Escrito pela empresa
Beauty and Style, også kendt som International Training Academy, er mere end en uddannelsesinstitution; vi er en drømmefabrik for fremtidens kosmetologer og frisører. Med rødder tilbage til 1984 og med skoler i København, Odense, Kolding, Aarhus, og Aalborg, er vi dit springbræt til en strålende karriere. Vores uddannelser er Statsligt valideret på kvalifikationsniveau 5 (kosmetolog) og kvalifikationsniveau 4 (frisør). Hos os bliver du undervist af specialister indenfor hver deres fagområde. Vores underviserteam består blandt andet af professionelle kosmetologer og frisører til at varetage den praktiske undervisning i behandlinger, speciallæger i fag som anatomi, fysiologi og dermatologi, psykologer indenfor psykologi og etik og nogen af branchens førende eksperter indenfor ingredienser og virkestoffer i produkter. Vi har et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse. Mange har et studiejob indenfor branchen efter kort tid på skolen. Hvis du mod forventning ikke kan finde et job, så hjælper vi dig på vej med vores jobgaranti. Læs mere om jobgarantien på vores hjemmeside. Vi værdsætter din feedback og anvender den aktivt i vores undervisning med elever
Informações de contato
Birkemose Allé 37, 6000, Kolding, Dinamarca
- +45 70 22 02 32
- info@beautyandstyle.dk
- www.beautyandstyle.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 30% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vel klippet, og gennem arbejdet
Altid god service, ens hår bliver gennem kluppet på alle leder og kanter men tæt guidning af underviserne
Klippet af elev med gebrokkent dansk uden underviser til stede
Jeg blev betjent af en elev der kunne gebrokkent dansk uden en underviser til stede. Jeg har krøllet hår og prøvede at kommunikere flere ting til hende, som hun bare ikke forstod. Det var tydeligt hun ikke ante hvordan man håndterer krøller, og jeg endte med en styling jeg er dybt utilfreds med. Det er simpelthen for dårligt der ikke engang kom en underviser hen og tjekkede hendes arbejde, jeg kommer ikke igen.
Fik reflekser og det blev super flot
Fik reflekser og det blev super flot, lavet af Yaryna 😻
Disappointment
Honestly, I went there because I can never seem to find a proper hairdresser in this country, and I figured if I was going to be disappointed anyway, I might as well get a cheap haircut. Unfortunately, that’s exactly what I got: cheap and ugly.
The student who cut my hair told me she didn’t have time to style it because her shift was ending in three minutes. So I left with an unstyled, butchered haircut that I now have to take to another hairdresser and pay even more money in the hope that they can soften it and fix the damage.
There is a reason why students should not be cutting customers’ hair without proper supervision and enough time to finish the job professionally. A haircut isn’t just about chopping off hair; it’s about technique, attention to detail, and making sure the client leaves looking presentable. I left feeling rushed, disappointed, and embarrassed by the result.
I would not recommend this place to anyone looking for a quality haircut.
Altid god behandling til gode priser
Altid god behandling til gode priser.
Jeg har kommet hos Beauty & Style i København igennem flere år, og jeg har prøvet flere af deres massagebehandlinger og ansigtsbehandlinger.
Jeg bliver altid taget imod med et smil og føler mig velkommen.
Jeg kan varmt anbefale et besøg.
Var i København
Var i København, der og mødte Asra som var meget sød og fortalte hvad hun mente om mit hudtype.
God service, søde medarbejder
Skøn oplevelse i Aalborg
Skøn oplevelse i Aalborg, Lulu er meget dygtig og kompetent til sit fag. Topkarakter herfra👍🤗
Sweet staff
I visited the Copenhagen location. Very sweet staff - they take their time to make sure they understand what you want. I definitely recommend.
Great experience
I had the best experience yet again
I had the best experience yet again, Naree and Anne Dorthe provide the best service. Please do not hesitate to visit the department in Copenhagen❤️
Fantastisk service og forkælelse
Fantastisk service og forkælelse. Tak for god klip og behandling Sami 👌
Får altid en fin behandling og er altid…
Får altid en fin behandling og er altid tilfreds ellers laver de det om uden problemer
Jeg går kun hos dem
Beauty and Style København
Jeg har gennem de sidste år besøgt Beauty and Style København en del gange. Jeg har både været hos deres kosmetologskole og frisørskole. Begge steder er jeg altid blevet taget rigtigt godt i mod og været tilfreds med de behandlinger som jeg har fået. I deres frisørskole har jeg haft mine børn med til klip og eleverne er så søde og gode til børn.
Ved en enkelt lejlighed har jeg også besøgt deres kosmetolog skole i Kolding og også her havde jeg en dejlig oplevelse.
Det var min første behandling på…
Det var min første behandling på skolen. Jeg skulle have ordnet hhv ben, armhuler, fødder og er Lash Lift. Eleven gav en skøn behandling. Jeg har normalt svært ved at slappe af (uro i hovedet), men det havde jeg ingen problemer med her. Det var en skøn oplevelse og jeg kommer helt sikkert igen. Resultatet er super. Tak for god behandling
Man kan ikke regne med dem og servicen…
Man kan ikke regne med dem og servicen er ELENDIG.
Har haft en del tider i Århus og Kolding og har kun været der to gange ud af jeg ved ikk hvor mange, fordi de ALTID ender med at aflyse over besked dagen før.
Skulle have farvet hår inden lørdag og havde en tid i morgen. Aflyste de igen? Ja. Så ringede jeg til dem for det kan simpelthen ikke passe de bliver ved og ved og ved med, at aflyse tider. Så blev jeg bare mødt af utrolig dårlig service hvor jeg bare blev talt efter munden og derefter fik at vide, at de først havde en ledig tid den 18. juni.
Får fanme aldrig farvet hår der igen de er SÅ utilregnelige. Udover det har jeg betalt for togbillet, er de ligeglade og mener de ikk kan gøre noget ved det? ja!
Gør jer selv den tjeneste og find et andet sted at få ordnet hår.
- En meget meget utilfreds “kunde”
Hel fantastisk oplevelse
Hel fantastisk oplevelse - så søde ung pige der farvede mit hår. Hun tog masse hensyn og spurgte om vandet var for koldt eller varmt og om jeg sad godt i frisørsalonen - 10/10 herfra
Naree
Naree did a wonderful permanent to my hair! Love the look!😍
Skuffet
Jeg var meget skuffet. Der var ikke en optimal konsultation og klippen blev slet ikke efter mit ønske. Jeg er på SU og var klar til at tude, da jeg gik derfra og havde betalt 250 for det. Dertil så blev det meget knap kigget igennem af en underviser, før jeg blev sendt ud af døren. Der kommer jeg nok ikke igen.
Had my brows and lashes colored and it…
Had my brows and lashes colored and it looks amazing
Tak for god service og smukke negle.
Tak for god service og smukke negle.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.