Jeg kan klart anbefale behandlinger hos Beauty & Makeup. Især deres hårfjerning med voks. Kosmetologerne er smilende og i godt humør og lokalerne er super lyse og lækre. Jeg går altid fra klinikken af... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg er kommet hos beauty and makeup i flere år, og jeg kan kun anbefale stedet. Rigtige søde og professionelle piger og de nye lokaler er så indbydende at mangler sig meget velkommen så snart man træ... Ver mais
Virkelig søde piger, der arbejder der og man føler sig meget velkommen med det samme. Behandlingerne jeg har fået indtil nu, har været perfekt udførte og prisen kan jeg bestemt ikke klage over! Synes... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Beauty & Makeup
Informação fornecida por fontes externas variadas
Behandlinger
Informações de contato
Nørre Farimagsgade 71, 1364, København K
- 33 33 00 14
- info@beautymakeup.dk
- www.beautymakeup.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Søde smil og fantastisk service
Jeg har været fast kunde hos Beauty & Makeup gennem lang tid og jeg går altid glad fra mine behandlinger. Servicen er helt i verdensklasse og der er altid tid til en god snak og et smil selvom der er travlt. De nye lokaler er desuden smukke og lækre at være i.
FARVEL TIL RØDE KNOPPER - GODDAG TIL FRIHED OG LYST
Jeg har bøvlet rigtig meget med bikinilinien.......røde knopper, kløe og stikkende hår efter barbering. Dét har gjort, at jeg i perioder har ladet det være fri urskov med det resultat, at svømmehal, strandtur og lækkert lingeri blev en blandet oplevelse med alt for mange hår........uanset om jeg lod det hele være eller jeg gik igang med utallige produkter og barbermaskiner havde jeg ikke ro med situationen.......det var aldrig rigtig fedt..........nå, så snakkede jeg med en go veninde som anbefalede Beauty and Makeup, og jeg kunne mærke at jeg ville gi det en chance. Mit liv har ændret sig siden første behandling og min bikinilinie er nu i de bedste hænder. Jeg har ingen røde knopper mere men bare fin og blød hud.som jeg altid har ønsket mig. Jeg er virkelig taknemmelig og føler mig fri til at gøre hvad jeg har lyst til. Tak fordi I er så gode til Jeres arbejde - Susan.
Great service with really friendly employees
I have been going to Beauty & Makeup regularly for bikini waxes for over a year now. I've seen all their different consultants, and can say that they are all very nice, friendly and professional. I've also gotten good advice from them on skincare. Their office is always clean and organized. I wouldn't think of going anywhere else!
Rigtig godt sted...
Hvor man føler sig meget velkommen. Et rent og pænt sted, med lækre omgivelser!
De er meget søde og profesionelle! - Jeg vil helt sikkert anbefale stedet til en veninde!
Professionel behandling
Meget professionel behandling i skønne omgivelser, dog i den dyre ende..
Gode behandlinger og søde mennesker
Gode behandlinger til rimelige priser. Intet at klage over. Atmosfæren i de nye lokaler er rigtig hyggelige og behandlerne er rigtig søde!
En fuldt ud fantstisk behandling
Rolige og smukke omgivelser, hvor erfarende mennesker har deres vante gang. Man får en fantastisk service og et par gode råd med på vejen og de tager sig tid til hver enkelte kunde, det er fantastisk.
Jeg har været fast kunde nu i lidt over 2 år nu og kan kun varmt anbefale beauty og make up, og de har en studierabat ordning.
Meget professionel, venlig og perfekt behandling.
Jeg har nu været kunde ved Beauty & make up i over et år, fra første behandling har jeg nydt at komme der, da de er meget profesionelle og venlige. De nye lokaler gør oplevelsen endnu mere fantastisk. Jeg vil fortsat være kunde hos Beauty & make up mange år endnu.
Fantastisk professionel og behagelig betjening.
Jeg er blevet vokset i klinikken hver 4-5 uge gennem de seneste 2 år (Hele ben og brasiliansk). Det er en mærkelig situation at få en brasiliansk voksbehandling, men det klarer pigerne meget professionelt og det gør at man ikke føler sig mærkelig/udstillet når man ligger der.
Pigerne er søde, naturlige og meget professionelle.
Jeg er tilfreds hver gang jeg går derfra :-)
Det eneste jeg har som et lille problem er prisen. Det er en smule dyrt - og i sær fordi det er en behandling man skal have lavet så tit...
Meget omhyggelige v. behandlingerne.
Hos Beauty & Makeup får man en rigtig god velkomst. Personalet er altid venlige og imødekommende.
Personligt får jeg voks behandlinger hos dem, og de er meget omhyggelige.
Det foregår i pæne, rene og nye lokaler.
Der er nemt at få en tid der passer mig.
Skøn service, rigtig gode behandlinger, produkter og rådgivning
Jeg kan klart anbefale dette sted. Har været fast kunde i flere år, og det er virkelig et sted med service og kvalitet i højsædet!
Godt med godt
Jeg er efterhånden kommet fast hos Beauty & Makeup i over et år nu. Jeg har ikke prøvet alle deres behandlinger, da jeg blot er studerende, men jeg kunne sagtens gøre det - også med den faste studierabat, som jeg synes er god service!
Jeg har aldrig oplevet problemer med hverken bookinger eller behandling, men hvis jeg selv har haft et problem med at nå en tid til tiden og ringet i forvejen, så bliver jeg altid mødt af meget forstående ansatte, som bare siger, jeg skal komme hurtigst muligt i stedet. Altså; god service, god behandling og altid behagelig stemning og gode faciliteter (rent osv.). Jeg vil klart anbefale det.
Professionel behandling af kompetente og veluddannede kosmetologer.
Man føler sig i trygge hænder. Forkælelse med eksklusive produkter. Alle behandlinger udføres top professionelt. Grundighed og høj service er nøgleord. Jeg anbefaler gerne stedet til andre ligesom jeg allerede har gjort det til veninder.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.