Bedrijvenregisternederland Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vieze vuile oplichters ik schaam me gewoon dood dat ik hier ben ingetrapt even lekker onduidelijk bambelen en dan zeggen dat je akkoord hebt gegeven en je het bedrag moet betalen , hoe kan je hiermee... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scammers reached out to me, insisting that I pay an invoice that doesn't exist. bedrijvenregisternederland.nl This is an urgent reminder that you have the opportunity to settle your o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

goede les geleerd. Kap elk gesprek van een bedrijf dat je niet kent af. Ik verstond deze man niet maar zei Ja op de vraag of hij zijn informatie mocht mailen. Volgens hen ben ik nu een bindende ove... Ver mais

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

26 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let op! geen akkoord geven.

Ik werd 10 juni telefonisch benaderd door Jan van het bedrijven register nederland, ik heb i.v.m onoplettendheid, en niet goed beluisteren akkoord gegeven voor een basisregistratie van 395,- en heb 15 dagen later een factuur ontvangen. Deze factuur is uiteindelijk doorgezet naar het incassobureau, die mij ook nog hebben gewaarschuwd dat het voor de rechter kan komen, echter ik dacht aangezien ik meerdere reviews had gelezen dat ik het beste gewoon niet kon betalen. Uiteindelijk is het een rechtzaak geworden die ik toch heb verloren. Nu ruim €1482,- verder raad ik jullie toch aan op te passen voor dit soort telefoontjes, en goed te luisteren, en ook niet zomaar akkoord geven op iets wat je niet begrijpt. Ik kijk erop terug met spijt dat ik niet eerder heb betaald, dat had me een hoop ellende gescheeld.

10 de junho de 2024

Telefonisch benaderd

Ik was ongeveer +-2 maanden geleden telefonisch benaderd door BRN. Hierin werd me verteld dat ik een vernieuwing van een vermelding zal krijgen die ik nooit heb gehad. Ik was toen aan het werk dus werd erg overvallen door het belletje. Na afloop van het gesprek gingen ze een samenvatting geven van het gesprek waarin ze heel zacht en overstaanbaar een prijs opnoemde deze had ik gemist. Hierna vroegen ze of het na mijn verwachting voldoet waarop ik antwoordde dat ik geen idee heb wie het zijn en geen idee heb wat ze doen. Hierna vertelde ze dat het me potentieel meer klanten op zou leveren en me zou helpen een “gratis” dienst te genereren. Ik heb nooit akkoord gegeven op een overeenkomst of wat dan ook…. Overigens moet je vgm schriftelijk akkoord geven als je een nieuwe klant bent wat ik niet heb gedaan waardoor het geen rechtsgeldige overeenkomst is. Een week later kreeg ik een factuur van 477 euro waar ik op tegen ging. telefonisch niet te bereiken omdat ze alles via de mail doen om alles zo goed mogelijk te kunnen beoordelen ofzo.

Verder was ik nog bedreigd met een incasso die me ook al e-mails heeft gestuurd en smaad en laster omdat ik een melding heb gemaakt bij de Acm.

Voicelog gekregen met maar een kleine deel. Volledig mocht niet vanwege privacy. Bezwaar ingediend en geen reactie gehad tot heden. Had de incasso gebeld en die zeiden dat ze meerdere bezwaren hadden en dat ik de week daarop een mail zou krijgen van BRN (niet gebeurd)

Ik had ook gezegd dat ik nooit eerder klant ben geweest en nooit toestemming heb gegeven op het bellen van mij aangezien dit niet meer mag vanwege het nieuwe telemarketing wet. Hierop proberende ze me wijs te maken dat ik vorig jaar mee deed aan een actie waarbij ik 100% korting kreeg

Heel triest dat er zulke nietsnutten in onze samenleving zitten….

11 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afpersers.ze bellen eerst om 40x aan te…

Afpersers.ze bellen eerst om 40x aan te geven dat ze via gemeente rijswijk komen dusja je hoort gemeente dus je accepteert alles. Na 1 maand krijg ik een factuur van 600 euro. Hele chaos via de email komen ze uiteindelijk van ja we hebben de telefoonlos opneiuwe beluisterf ennje moet gewoon betalen bij de laatse keer zeggen ze opeens ia de medewerker was niet duidelijk dus ja de factuur wordt verwijderd. Voor iedereen die de factuur wilt cancelen zeg dat je niet met de eigenaar van het bedrijf hebt gesproken maar een medewerker die geen aankopen mag doen

15 de agosto de 2024

Oplichtersbende

Zoals de rest van de reviews al noemen: oplichtersbende. Verhaal over een registratie van minimaal 400 euro, die enkel een vermelding ergens op een obscure website inhoudt "zodat ik beter op google gevonden kan worden." Via de telefoon werd op misleidende wijze geprobeerd me te overtuigen om dit 'te verlengen', ondanks dat ik nog nooit contact met ze heb gehad.

De mensen die hier werken moeten echt even bij zichzelf te raadden gaan of ze het OK vinden dat ze een soort parasiet op de maatschappij willen zijn, zonder dat ze daadwerkelijk waarde toevoegen.

16 de agosto de 2024

factuur binnen gekregen van 477,95

factuur binnen gekregen, ze hadden me voorheen gebeld over een dienst of iets dergelijks waar ik helemaal niets van weet. achteraf factuur binnen gekregen. pas op! oplichterij dus

16 de agosto de 2024