Beestenspul Avaliações 7

O TrustScore é 4 de um total de 5

7 avaliações

Super service!👍🏼

Super service!👍🏼
Ik had net een bestelling geplaatst en was iets vergeten. Even gebeld en kon dit samen voegen met mijn andere bestelling super fijn!
Aardig en behulpzaam 5 sterren dik verdiend😁.

10 de julho de 2024

Geweldige winkel.

Ik had een brace voor mijn sheltie willen bestellen maar kwam niet uit met de maat. Een hele fijne telefonisch gesprek heeft mij geholpen tot een goede beslissing te komen. Meteen daarna besteld en volgende dag in huis ontvangen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Deze winkel is echt een aanrader.

29 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige site voor èchte nuttige…

Geweldige site voor èchte nuttige spullen en eten en snoepjes voor je ratten.
Bij elke andere online winkel heb je heel veel dingen en snoepjes die ratten helemaal niet lekker vinden en spullen waar je rat niets mee doet.
Maar bij alles wat ik heb besteld zijn mn ratten gelukkig mee.

Met de hangmatten is ff paar weekjes wachten maar is zeer de moeite waard.
Als het pakket aan komt heb je zelf een feest alleen al van het uitpakken van de spullen en verbaas je je hoe fantastisch bv de hangmatten zijn.
Worden met zorg gemaakt.
Niets wordt afgeraffeld.
Het is een feest voor het baasje hoe gaaf de hangmatten en sloopsliertjes en de verstop dingetjes staan in het hok.
Wordt er echt vrolijk van.

Gunstige prijzen je betaalt niets te veel.
Goed verpakt.

Ja ik raad het zeer aan hier wat te bestellen.
En mn ratten zijn ZOOO gelukkig met alle spullen en snoepjes.
Ze hebben echt plezier.
Mijn ratten worden er gelukkig van dus volgende keer bestel ik zéker weer.
Geen twijfel

14 de novembro de 2023

Top service

Meedenkend en oplossingsgerichte medewerkers, lopen net een beetje harder voor hun klant, wat een TOP service, bestellen en de volgende dag al in huis.

23 de maio de 2023

Duivelsklauw & Curcuma wél voorradig

Omdat de Duivelsklauw & Curcuma al een tijdje niet meer voorradig was bij mijn eigen dierenspeciaalzaak in Den Helder, dit wegens leveringsproblemen vanuit de fabrikant, besloot ik toch maar het internet af te speuren.
Bij vele ondernemingen was het product niet meer verkrijgbaar maar wat schetste mijn verbazing; bij Beestenspul wél!
Voor de zekerheid nog maar even gebeld om te checken of het daadwerkelijk op voorraad was.
Een vrolijke en vriendelijke dame stond mij te woord en de volgende dag was het product al binnen!
Top geregeld, dank ook mede namens hond Diesel die nu weer pijnvrij door het leven kan.

M. Giebels

24 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, goede producten en snel verstuurd!

Mooie producten, super service, altijd gelijk verzonden (tenzij keer niet op voorraad), goed bereikbaar voor overleg, lage verzendkosten.
Heel tevreden en aanrader.

Alleen zoekfunctie website matig. Via google kom je wel direct bij het gezochte product.

14 de setembro de 2022

Superservice en vriendelijk

Artikel bleek na bestellen niet beschikbaar te zijn. Ze boden een goed alternatief aan. Het duurdere alternatief werd zonder bijbetaling toegezonden. Wat een superservice.
Contact via mail was zeer vriendelijk.

21 de setembro de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.