A empresa respondeu
God vejledning og empatisk støtte i den svære situation Med reel prissætning af hele ydelsen. Vil helt klart tage kontakt igen hvis det bliver nødvendigt.
A empresa respondeu
Da min mor gik bort , fik jeg den bestem behandling og rigtig god vejledning Og så var det en rigtig flot kiste pynt og rigtig flot borebuket
A empresa respondeu
Hos Begravelse Danmark i Hvidovre møder du erfarne bedemænd, der hjælper dig trygt gennem en svær tid med nærvær, respekt og overblik. Når man mister en, man har kær, kan det være svært at overskue alle de beslutninger, der skal træffes. Vores vigtigste opgave er at skabe ro og give dig den støtte, du har brug for, så afskeden bliver personlig og meningsfuld. Vi har haft forretning i Hvidovre i mere end 50 år og kender både lokalområdet, kirkerne og traditionerne indgående. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at planlægge en afsked, der tager højde for både praktiske rammer og individuelle ønsker. Du er altid velkommen i vores forretning på Hvidovrevej, og vi kommer også gerne hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Uanset om du ønsker en begravelse eller bisættelse i Hvidovre, er vi her for at skabe et forløb, hvor du føler dig mødt, støttet og tryg hele vejen.
Hvidovrevej 258, 2650, Hvidovre, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hvidovre
Bedemand Marianne Gyldholm gav en meget fin, venlig og informativ vejledning i forbindelse begravelseshandlingen.

Resposta da Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hvidovre
Det var første gang at mine søskende og jeg stod i denne situation, men Marianne hjalp os og guidede os fint igennem. Vi blev hørt og vores ønsker til vores mors bisættelse blev opfyldt. Man skal jo tage en masse beslutninger mens at man er fyldt med sorg, alt fra farver på urnen, kisten og bilen. Og blomsterne, wow, det blev så vellykket og betød mere end vi havde troet. Kan kun give de varmeste anbefalinger til Marianne.

Resposta da Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hvidovre
God vejledning og empatisk støtte i den svære situation
Med reel prissætning af hele ydelsen.
Vil helt klart tage kontakt igen hvis det bliver nødvendigt.

Resposta da Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hvidovre
Marianne er så omsorgsfuld og empatisk, hun investerer sig selv i mødet med os med en autensitet, man sjældent møder. hun giver sig god tid til at forstå, situationen og giver råd, der hjælper med at holde overblikket over de ting, der skal ordnes. Alt blev perfekt og lige som vi kunne ønske os.
På familiens vegne Marie-Louise Holst Raavig

Resposta da Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hvidovre
Da min mor gik bort , fik jeg den bestem behandling og rigtig god vejledning
Og så var det en rigtig flot kiste pynt og rigtig flot borebuket

Resposta da Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hvidovre
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.