Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Hurtig og god service. Husk at tegne en vedligeholdelsesaftale med dem den koster kun 145 kr om måneden og de penge er givet rigtig godt ud. Aldrig problemer kommer som regel inden for 1-2 arbejdsda... Ver mais
Først ikke god oplevelse - en kvinde med sjælden fornavn: Der sagde jeg ville blive ringet op - DET SKETE IKKE. De 5* gives for eminent, venlig mail. En bestilt varer var udsolgt. En tak for henvend... Ver mais
Detalhes da empresa
- Concessionária de scooters
- Consultor
- Fornecedor de Produtos Descartáveis
- Fornecedor de equipamentos para mobilidade
- Oficina de conserto de scooters
- Consertos
Escrito pela empresa
BEK Scooter har siden 1981 været en af Danmarks førende leverandører af både nye og brugte el-scootere til kommuner og privatkøbere. ✓Kig ind Også kendt som Bek Mobility
Informações de contato
Vejlevej 68 A, 8700, Horsens, Dinamarca
- mail@bek.dk
- www.bek-elscooter.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er en fornøjelse at handle med Bek…
Det er en fornøjelse at handle med Bek Scooter. Nemt at bestille varer, hurtig og præcis levering, og ikke mindst kvaliteten af varerne er i topklasse. Og har man spørgsmål er der altid en, der hurtigt kan hjælpe.
Hurtig levering med de ønskø vare og…
Hurtig levering med de ønskø vare og hurtig online 😀😀
Nemt at finde reservedelen på…
Nemt at finde reservedelen på hjemmesiden og hurtig ekspedition. Det var en god oplevelse jeg fik.

Resposta de Bek scooter
Jeg fik god hjælp da jeg ringede
Jeg fik god hjælp da jeg ringede, og hurtig ekspedition

Jeg siger tak for en god service
Jeg siger tak for en god service
Mkh Pia Rasmussen
Mange tak

Resposta de Bek scooter
Personlig service og meget hurtig levering.
Jeg har tidligere har kontakt med Bek Scooter, da jeg skulle have nyt batteri i min handicrosser. Nu var der flere små ting i vejen med min 15 år gamle "Harley", så jeg besluttede mig for at købe en ny, da der pludselig dumpede uventede penge ind på kontoen.
Jeg købte egentlig den nye på nettet, men blev ringet op og fik en virkelig informativ snak om det nye køretøj, samt oplysning om, at de faktisk kunne levere samme aften. Også ved leveringen fik jeg gode råd og en hyggelig snak med.
Jeg kan kun give Bek scooter mine varmeste anbefalinger.

Resposta de Bek scooter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.