Mooie winkel met echt hele goede hulp. Zijn erg klantvriendelijk en nemen absoluut de tijd. Geen 5 sterren omdat ze slechte reviews niet plaatsen bij hun producten op de website. Sommige producten zij... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voedingsbh's besteld in verschillende maten, om thuis te kunnen passen. Bh's waren volgende dag na bestelling al in huis. 2 te kleine bh's teruggestuurd. Volgende dag meteen bericht van ontvangst én g... Ver mais
€ 4,00 retourkosten is echt niet meer van deze tijd. Je bent zwanger, dus alles past niet meer zoals je dat gewoonlijk gewend bent. Wanneer je dan voor elke bestelling verzendkosten en retourkosten... Ver mais
Persoonlijke service gekregen na twijfels over de juiste maat. Het advies bleek zeer behulpzaam, waardoor ik de juiste maat binnenkreeg. Erg fijn, bedankt! Zeer mooi jurkje, goede kwaliteit, goede p... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De leukste zwangerschapskleding online! Altijd de nieuwste mode van mamalicious, Love2wait, Noppies en Queen mum
Informações de contato
Willem Dreeslaan 36, 2729 NH, Zoetermeer, Holanda
- 079-5939156
- info@bellyfashion.nl
- www.bellyfashion.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Super leuke rok die als bijna-mamma wel goed bij mijn stijl past! :)
Op zoek naar positiekleding die bij mijn stijl aansluit (de retro/rockabilly-feel) kwam ik bij deze rok/jurk uit. Mooie zachte stof, super mooi diep rood. Helemaal blij mee. Voor gewoon EN op het podium :)
Uitstekende service en topmerken!
Belly Fashion levert een uitstekende en snelle service, zelfs indien het gaat om een ruil. Alle merken zijn van hoge kwaliteit, Queen Mum is mijn topfavoriet!
fantastisch product en goede levering!
Erg blij met mijn carriwel padded meegroei/voedingsbh's!
Zitten echt als als een tweede huid.
Zelf heb ik wel een maat groter als de productbeschrijving aangaf besteld.
Dit was een goede beslissing want hij zit nu perfect met nog wat ruimte om te groeien (nu 28wken zwanger)
Snel en betrouwbaar
Laatst kocht ik een voedings-bh bij Bellefashion. De kwaliteit is zeer goed, het materiaal super zacht. De bh werd snel geleverd en de prijs viel me reuze mee. Wel jammer dat mijn maat nu al niet meer leverbaar is, want ik wilde er nog eentje bestellen.
Prima product en snelle levering
Mooi, leuk en vlot zwangerschapsshirt. Betaalbaar en snel geleverd. Geen verzendkosten, ook erg fijn!
Betrouwbare online shop!
Snelle levering en leuk verpakt met extra boekje over zwangerschap.
Ruim arsortiment en snelle bezorging
Ik was op zoek naar 2 voedings BH's die ik bij mijn eerste dochter het beste vond zitten, heel Utrecht afgelopen en bij Bellyfashion beide kunnen vinden. Snelle bezorging per post.
Goed!
Heel fijne riem, staat bij veel kleding erg leuk! Goede levering. Dit past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet thuis voor te zijn. Top!
Perfect
De bestelling was binnen 2 werkdagen hier, en super fijn verpakt!
Leuk dat er nog een foldertje bij zat over tips van, hoe je je leuk kan kleden tijdens je zwangerschap!
Ga hier de komende maanden nog wel wat spulletjes bestellen!
Snelle bezorging! En goede weergave product
Redelijke prijs kwaliteit verhouding
Leesbare overzichtelijke website
Product voldeed aan verwachting
BellyFashion is bereikbaar, maar € 4,00 betalen als retourkosten is wel erg veel, zwanger zijnde past alles niet meer zoals je graag wilt,zulke kosten betalen voor elke retour is niet klantvriendelijk
€ 4,00 retourkosten is echt niet meer van deze tijd.
Je bent zwanger, dus alles past niet meer zoals je dat gewoonlijk gewend bent. Wanneer je dan voor elke bestelling verzendkosten en retourkosten moet betalen, wordt het een dure grap. Niet klantvriendelijk, en daarom was deze bestelling voor mij eenmalig.

Resposta da Bellyfashion.nl
Helemaal tevreden met mijn bestelling
2 leggings gekocht en die zitten heerlijk vooral die van queen mom
Snelle accurate levering en nette afhandeling van retourzending.
Snelle goede levering
Via prettymum een voedingsbh besteld. De maat is goed, door te kijken naar de tabel die op de site staat. En de BH had ik de volgende dag al in huis, netjes en discreet verpakt. Tevreden dus!
Supersnelle levering en hele goede service
Als zwangere (of kraamvrouw) is niets zo fijn als online winkelen. Bij Bellyfashion had ik de kleding binnen 1 werkdag in huis. Het artikel dat te klein was, kon ik terugsturen en kreeg ik een grotere maat voor terug. Supergoede service dus!
Snelle levering!
Prima levering en leuk het boekje wat erbij zat!
Heel tevreden over levering, retour en weer snelle levering!
Twee shirts in mijn bestelling bleken toch te krap. Na telefonisch contact met BellyFashion heb ik ze dezelfde dag nog teruggestuurd en twee dagen later had ik de juiste maat alweer in huis. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kleding en de snelheid waarmee ik ze in huis had!
Mooie winkel met goed personeel!!
Mooie winkel. Omdat de winkel wat klein is en er uiteraard veel kleding is, kan je wat leuks uitzoeken en de medewerkers helpen je met de juiste maat, wanneer deze niet in de winkel hangt. Ik ben erg tevreden met de kleding die ik de afgelopen twee weken hier heb aangeschaft!! Medewerkers waten erg behulpzaam.