Benegas Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij aanschaf van een tank Benegas een exemplaar gekregen met een lichte beschadiging en aangenomen dat dit geen probleem zou zijn. Bij het omruilen van de tank werd deze niet geaccepteerd dus forse st... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In 2005 twee (destijds) BP 10 kg gasflessen aangeschaft voor de caravan. Belachelijk hoog statiegeld van € 150,- betaald. Nu 21 jaar later bij inlevering € 80,- terug ontvangen, om de resterend... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Benegas heeft de tankhuur van de propaan tanks fors verhoogd, gelijk daaraan gekoppeld dat de literprijs omlaag zou gaan. Inmiddels is de tankhuur in 5 jaar tijd verdriedubbeld, echter de propaanprijs... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Companhia de Gás
  2. Fornecedor de Energia

Al meer dan 90 jaar uw betrouwbare propaangas leverancier. Benegas levert CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks of gasflessen. Tevens leveren wij autogas en koudemiddelen. Propaan komt vrij bij olieraffinage en aardgaswinning en is een flexibele energiebron en is daarom geschikt voor talloze toepassingen. Door onze ruime kennis en ervaring bieden wij iedere klant een passende energieoplossing. Het propaangas van Benegas is afkomstig uit West Europa, Noorwegen of Amerika.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

24 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Service wat is dat?

3x opnieuw moeten bellen en 3x 5 minuten in de wacht gestaan, omdat niet alle details bekend zijn gemaakt in eerdere gesprekken. Om vervolgens door de klantenservice medewerker te worden uitgelachen over mijn vraag. Verteld te worden dat ik onnodig complex doe omdat ik wil weten welke kosten er verbonden zijn aan het opzeggen van het abonnement. Maar volgens de betreffende medewerker was ze zeer vriendelijk.
Blij dat ik ga verhuizen en nooit meer met dit bedrijf hoef samen te werken.

26 de setembro de 2023

Beste Stefanie,

Bedankt voor uw review. Wij gebruiken Trustpilot niet als standaard platform voor onze reviews, vandaar dat ik nu pas reageer op deze review.

We vinden het erg vervelend om te lezen dat het contact met onze klantenservice zo is verlopen. Ik begrijp dat u in de tussentijd verhuisd bent en geen klant meer bij ons bent en ga er daarom vanuit dat alles wel afgehandeld is. Voor direct contact kunt u uiteraard nog steeds contact met ons opnemen via info@benegas.com.

Lammert

Gekmakende administratieve rompslomp

Goedemiddag.
Afgelopen vrijdag, 4 augustus 2023, wilde ik een lege gasfles van benegas inleveren bij mijn caravandealer, Ad Dekker in Raamsdonkveer. Deze dealer had de fles "meegeleverd" met de aankoop van een caravan. Er werd mij gevraagd naar de registratie van de gasfles. Ik wist van geen registratie af. Bij de aanschaf is daar niks over verteld. Bij Ad Dekker te horen gekregen dat ze een ongeregistreerde gasfles niet konden innemen. Na lang aandringen, kreeg ik bij Ad Dekker alsnog een kaartje mee waarmee ik de fles alsnog zou kunnen registreren en direct ook weer zou kunnen afmelden als zijnde ingeleverd. Benegas zou dan het statiegeld à € 55,- op mijn rekening overmaken. Bij thuiskomst wilde ik de gasfles registreren, maar daarbij bleek dat de door Ad Dekker meegegeven registratiecode slechts werkte voor een gasfles van € 40,- statiegeld en bovendien moest het aankoopbewijs van de gasfles bij de registratie geuploaded worden. Ik beschik niet over zo'n aankoopbewijs aangezien Ad Dekker op de factuur van de caravan alleen een totaalprijs had vermeld en dus niet de gasfles apart had vermeld. Boos gebeld met Ad Dekker. Daar was een medewerkster zo vriendelijk om contact op te nemen met Benegas. Ik kreeg vervolgens te horen dat Benegas mij een nieuwe registratiecode zou mailen en dat Ad Dekker mij separaat een bewijs van aankoop van de gasfles zou aanleveren. Dat is ook gebeurd. Dus: opnieuw aan de slag met de registratie van de bij Ad Dekker achtergelaten gasfles. Dat is gelukt! Hoera! Toen maar meteen online de procedure "inlevering gasfles" gestart. Wat schetst mijn verbazing......behalve de, reeds door Ad Dekker aan mij gemailde inlevercode, werd er gevraagd de inleverbon te uploaden. Welke inleverbon? Niet gekregen van Ad Dekker. Gezien het eerdere contact tussen Ad Dekker en Benegas, nam ik aan dat het desalniettemin goed zou komen. Mispoes! Mailtje van Benegas dat mijn inleverprocedure was afgekeurd vanwege het ontbreken van de inleverbon. Weer contact met Ad Dekker. Inleverbon zou mij per post worden toegezonden. Maandag 7 augustus ontvang ik wederom een mail van Benegas. Omdat ik (nog) geen inleverbon heb geuploaded is mijn inleverprocedure gecancelled. Of ik even het hele proces opnieuw wil doen. Ik kan bij mijn caravandealer een nieuwe inlevercode halen! Ik dacht: "geen sprake van". Heel boos gebeld met Benegas. Krijg een dame aan de lijn, die niet luistert en geen moeite doet om mijn boosheid en frustratie te begrijpen. Na aandringen besluit Benegas om voor deze ene keer te accepteren dat ik het inleverbewijs per mail naar hen stuur. Dinsdag ontving ik dit per post van Ad Dekker. Meteen gefotografeerd en per mail naar Benegas gestuurd. Nu begint het wachten........krijg ik mijn € 55- statiegeld terug of word ik opnieuw lastiggevallen met tijdrovend, gekmakend en zinloos administratief geneuzel. Let wel de € 55- statiegeld is MIJN geld. Wat een waardeloze service was dit zeg! Groet, Bas Maassen uit Sneek

4 de agosto de 2023

Beste Bas,

Bedankt voor je review. Wij gebruiken Trustpilot niet als standaard platform voor onze reviews, vandaar dat ik nu pas reageer op je reactie.

Vervelend om te lezen dat het destijds allemaal zo verlopen is. Dit is zeer zeker niet de bedoeling geweest. Wij vinden het ook vervelend om te lezen dat je contact met onze Klantenservice niet op de juiste wijze is verlopen. Helaas kan ik nu niet meer achterhalen met wie je destijds gesproken hebt, maar wij zullen dit zeker intern bespreken.

Sinds 1 januari 2025 zijn we met dit systeem gestopt.
Als je nu een fles inlevert ontvang je direct het statiegeld terug bij het verkooppunt. We gaan ervan uit dat dit voor jou als gebruiker prettiger werkt.

Onze oprechte excuses voor al het ontstane ongemak in deze.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd rechtstreeks contact met ons opnemen via info@benegas.com.

Ratna

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bijna twee keer zo duur om te vullen…

Bijna twee keer zo duur om te vullen als Antargaz. Statiegeld terugkrijgen niet te doen. Hiervoor heb je een kaartje nodig wat je jaren geleden ooit in een la hebt gedaan.

21 de junho de 2023

Beste Jelle,

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om een kaartje van jaren geleden weer terug te kunnen vinden. Sinds 1 januari 2025 zijn we daarom met dit systeem gestopt. Als je nu een fles gaat inleveren bij een verkooppunt dan krijg je direct in de winkel via retourpin/ contant je statiegeld weer terug. Er zijn dan geen registraties van flessen meer nodig.

Mocht je nog vragen hebben over het inleveren van de flessen dan kan je altijd rechtstreeks contact met ons opnemen via info@benegas.com. Wij helpen je dan graag verder!

Ratna

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wees voorzichtig als je gasflessen met…

Wees voorzichtig als je gasflessen met statiegeld van deze organisatie koopt. Je moet ze online registreren en je bonnetjes betalen. Zo niet dan ben je de heftige investering (in mijn geval € 55 per fles) gewoon kwijt. Het tuincentrum waar ik mijn gasfles kocht had me hier niets van verteld.
Update 17 juli 2025: Benegas heeft contact met me opgenomen en alsnog het statiegeld geregeld. Duurde even, maar alsnog klantgericht opgelost.

15 de maio de 2023

Beste Van der Meulen,

Bedankt voor uw review. Wij gebruiken Trustpilot niet als standaard platform voor onze reviews, vandaar dat ik nu pas reageer op uw reactie.

Het registreren van de gasflessen was inderdaad vaker niet bekend of niet volledig genoeg gecommuniceerd bij de verkooppunten. Sinds 1 januari 2025 zijn we daarom met dit systeem gestopt.
Als u nu een fles inlevert ontvangt u direct het statiegeld terug bij het verkooppunt. We gaan ervan uit dat dit voor u als gebruiker prettiger werkt doordat alle handelingen aan uw kant zijn afgeschaft.
Ik ga ervan uit dat u in de tussentijd de flessen heeft in kunnen leveren, maar mocht u nog vragen hebben over het inleveren van de flessen dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via info@benegas.com.

Lammert
Customer Service Benegas

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.