Bergelin er både valuar og rådgiver i vores andelsforeningen. Man skal søge længe efter en så professionel, hjælpsom og god rådgiver. Jens har altid været der til at hjælpe med de udfordringer vi måt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har både fået vurderet vores andelslejlighed, samt fået lavet byggeteknisk gennemgang af nyt hus. Rasoul var yderst kompetent og hjælpsom ift. spørgsmål og usikkerheder. Ydermere gav han sig tid o... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde firmaet på besøg for en uge siden til en vurdering af min lejlighed. Han sagde at han nok allerede kunne have dokumenterne klar “idag eller senest om to dage). Nu er der gået en uge. Jeg... Ver mais
Detalhes da empresa
- Escritório de Arquitetura
- Arquiteto
- Arquiteto Projetista
- Inspetor de Construção Civil
- Empresa de Engenharia Civil
- Engenheiro estrutural
Escrito pela empresa
Vi er et rådgivende arkitekt og bygningskonstruktør aktieselskab, startet i 1986 i forbindelse med overtagelsen af indlandsafdelingen i firmaet N.E. Wernberg A/S, som ligeledes var et rådgivende arkitektfirma stiftet i 1939. På tegnestuen har vi både arkitekter og bygningskonstruktører. Vi udfører alt indenfor renovering/byggeri – både helt store projekter til de helt små som terrasser, garager mv. Vi er jeres personlige rådgiver ved enhver type projekt og vi bistår jer gerne hele vejen fra første streg til ibrugtagningstilladelse.
Informações de contato
Bülowsvej 38C st. tv., 1870, Frederiksberg C, Dinamarca
- jensb@bergelin.dk
- www.bergelin.dk
Tak for god service!
Vi havde John Bergelin A/S ud til en vurdering af ejendommen, det var en rigtig god oplevelse, super professional, hurtig og behjælpelig service. God forklaring på de forskellige små skavankers betydning, og hvilke muligheder vi havde.

brugte John Bergelin A/S ifm
brugte John Bergelin A/S ifm. vurdering af renoveringen af vores hus. Budgettet, tidsplanen og arbejdet foregik i stor professionel stil! Der var yderst styr på tilsynsfasen og de håndværkere der gik på pladsen og udførte arbejdet var super gode og imødekommende. Det var generelt et rigtig godt forløb og vi var yderst tilfredse med hhv. Rasoul og Jens, de har virkelig styr på deres felt og oprigtige.
Vi vil helt klart anbefale John Bergelin A/S, de er super flinke og kompetente!
Hvis man kunne give 10 stjerner, havde det helt klart været vores vurdering!
Tusind tak for at opfylde vores drøm med huset og de fede arkitektoniske løsninger

Resposta da Bergelin Arkitekter A/S
Jeg havde en utrolig god oplevelse og…
Jeg havde en utrolig god oplevelse og vil klart anbefale dem til andre som skal have vurderet deres bolig 😊

Arrogant og afmålt
De gør vel egentlig det de skal, men på en sådan måde at jeg ikke vil anbefale nogen at benytte Bergelin.
Jeg benyttede dem i forbindelse med vurdering af forbedringer i andelsbolig ifb. med salg og mine spørgsmål blev mistænkeliggjort og svaret med afmålt arrogance.
Igen, så gør de jo nok det de skal, men selve behandlingen kunne være så meget anderledes og muligheden for at skabe en god stemning og kundeoplevelse ville have gjort en kæmpe forskel.
Derudover var sagsbehandlingen langsom og forsinkede hele salget og dermed også mit fremtidige køb.
Vælg en anden for at få en bedre oplevelse og behandling.

Ubehagelig oplevelse
Firmaet er i gang med et generationsskifte og sønnen Jens virker til at være noget af en skidt karakter. Oplevelsen med firmaet var helt og aldeles ubehagelig. Sønnen fremstod passiv aggressiv, han afbrød og kom med en masse kortfattede rappe bemærkninger. Derudover talte han ned til os og kom med den ene bedrevidende kommentarer efter den anden. Han fortalte mig, at en eventuel voldgiftssag hurtigt kunne koste 100.000 kr., hvis vi vælger dette. Det er på ingen måde rigtigt. Sager som disse aftales skriftligt imellem parterne til fuld og endegyldig afgørelse og udpeges af beboerrepræsentationen som uvildig part. Dette betyder, at der herefter ikke kan gøres yderligere indsigelse og derved er uden for Domstolens Retssystem.
Han kom hele samtalen igennem med “quick fixes” løsninger/råd i stedet for at komme med faglige vurderinger. Det virkede som om, at han afholdt sig fra at komme med faglige vurderinger om definitionen af “misligholdelse” (det vi hele vejen har sat spørgsmålstegn ved). Det skulle vise sig, at repræsentanten har lavet valuarrapporten i første omgang (eller i hvert fald været inde over rapporten). Derfor er han selvfølgelig ikke objektiv men har sin egen agenda. Brug en anden!

Uprofessionel vurderingsmand
I forbindelse med salget af min brors andelsbolig stiftede vi bekendtskab med vurderingsmand John Bergelin.
Vi kan fraråde at benytte ham, da han er uprofessionel og usaglig i sin vurdering af boliger.
Han er desuden uhøflig, mangler situationsfornemmelse og kundeservice, når der stilles spørgsmålstegn ved hans vurdering.
Desuden vil han ikke fremvise beregninger for de afslag der gives.
Jeg har forsøgt at kontakte ham per mail, som han vælger ikke at svare på.

Resposta da Bergelin Arkitekter A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.