Bergelin Arkitekter A/S Avaliações 26

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bergelin er både valuar og rådgiver i vores andelsforeningen. Man skal søge længe efter en så professionel, hjælpsom og god rådgiver. Jens har altid været der til at hjælpe med de udfordringer vi måt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har både fået vurderet vores andelslejlighed, samt fået lavet byggeteknisk gennemgang af nyt hus. Rasoul var yderst kompetent og hjælpsom ift. spørgsmål og usikkerheder. Ydermere gav han sig tid o... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg havde firmaet på besøg for en uge siden til en vurdering af min lejlighed. Han sagde at han nok allerede kunne have dokumenterne klar “idag eller senest om to dage). Nu er der gået en uge. Jeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Escritório de Arquitetura
  2. Arquiteto
  3. Arquiteto Projetista
  4. Inspetor de Construção Civil
  5. Empresa de Engenharia Civil
  6. Engenheiro estrutural

Escrito pela empresa

Vi er et rådgivende arkitekt og bygningskonstruktør aktieselskab, startet i 1986 i forbindelse med overtagelsen af indlandsafdelingen i firmaet N.E. Wernberg A/S, som ligeledes var et rådgivende arkitektfirma stiftet i 1939. På tegnestuen har vi både arkitekter og bygningskonstruktører. Vi udfører alt indenfor renovering/byggeri – både helt store projekter til de helt små som terrasser, garager mv. Vi er jeres personlige rådgiver ved enhver type projekt og vi bistår jer gerne hele vejen fra første streg til ibrugtagningstilladelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tak for god service!

Vi havde John Bergelin A/S ud til en vurdering af ejendommen, det var en rigtig god oplevelse, super professional, hurtig og behjælpelig service. God forklaring på de forskellige små skavankers betydning, og hvilke muligheder vi havde.

17 de maio de 2023

Kære Stine,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med vores service! :)

brugte John Bergelin A/S ifm

brugte John Bergelin A/S ifm. vurdering af renoveringen af vores hus. Budgettet, tidsplanen og arbejdet foregik i stor professionel stil! Der var yderst styr på tilsynsfasen og de håndværkere der gik på pladsen og udførte arbejdet var super gode og imødekommende. Det var generelt et rigtig godt forløb og vi var yderst tilfredse med hhv. Rasoul og Jens, de har virkelig styr på deres felt og oprigtige.

Vi vil helt klart anbefale John Bergelin A/S, de er super flinke og kompetente!

Hvis man kunne give 10 stjerner, havde det helt klart været vores vurdering!

Tusind tak for at opfylde vores drøm med huset og de fede arkitektoniske løsninger

16 de janeiro de 2023

Kære Muhamad,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med vores service og opfyldelse af jeres drømmehjem.
Det var også et yderst spændende projekt! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en utrolig god oplevelse og…

Jeg havde en utrolig god oplevelse og vil klart anbefale dem til andre som skal have vurderet deres bolig 😊

27 de abril de 2023

Kære Tobias,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med vores service :)

Arrogant og afmålt

De gør vel egentlig det de skal, men på en sådan måde at jeg ikke vil anbefale nogen at benytte Bergelin.
Jeg benyttede dem i forbindelse med vurdering af forbedringer i andelsbolig ifb. med salg og mine spørgsmål blev mistænkeliggjort og svaret med afmålt arrogance.
Igen, så gør de jo nok det de skal, men selve behandlingen kunne være så meget anderledes og muligheden for at skabe en god stemning og kundeoplevelse ville have gjort en kæmpe forskel.
Derudover var sagsbehandlingen langsom og forsinkede hele salget og dermed også mit fremtidige køb.
Vælg en anden for at få en bedre oplevelse og behandling.

30 de novembro de 2022

Resposta da Bergelin Arkitekter A/S

Kære Sara. Når vi vurderer en andelslejlighed behandler vi altid vores kunder ordentligt og med respekt også selvom andelshaver måske ikke er enig i vores vurdering, men vores vurderinger tager altid udgangspunkt i at salget efterfølgende er lige og fair for begge parter samt at alle fejl/mangler/ulovligheder bliver oplyst og udbedret/fratrukket værdien.
Vi beklager hvis din oplevelse har været anderledes, og vi vil meget gerne bede dig sende os en mail så vi eventuelt kan forbedre os. på forhånd tak.
Vores rapporter er altid færdige maks 5 arbejdsdage efter vurderingen, men afventer vi dokumentation fra sælger/andelshaver bliver rapporten selvfølgelig forsinket.
Alt dette informerer vi om i infomailen vi sender inden vores aftalte møde for vurderingen af lejligheden.
God dag.

Ubehagelig oplevelse

Firmaet er i gang med et generationsskifte og sønnen Jens virker til at være noget af en skidt karakter. Oplevelsen med firmaet var helt og aldeles ubehagelig. Sønnen fremstod passiv aggressiv, han afbrød og kom med en masse kortfattede rappe bemærkninger. Derudover talte han ned til os og kom med den ene bedrevidende kommentarer efter den anden. Han fortalte mig, at en eventuel voldgiftssag hurtigt kunne koste 100.000 kr., hvis vi vælger dette. Det er på ingen måde rigtigt. Sager som disse aftales skriftligt imellem parterne til fuld og endegyldig afgørelse og udpeges af beboerrepræsentationen som uvildig part. Dette betyder, at der herefter ikke kan gøres yderligere indsigelse og derved er uden for Domstolens Retssystem.

Han kom hele samtalen igennem med “quick fixes” løsninger/råd i stedet for at komme med faglige vurderinger. Det virkede som om, at han afholdt sig fra at komme med faglige vurderinger om definitionen af “misligholdelse” (det vi hele vejen har sat spørgsmålstegn ved). Det skulle vise sig, at repræsentanten har lavet valuarrapporten i første omgang (eller i hvert fald været inde over rapporten). Derfor er han selvfølgelig ikke objektiv men har sin egen agenda. Brug en anden!

10 de agosto de 2022

Hej Anne og Christian.

Det er ærgerligt at I har haft sådan en opfattelse af vores møde onsdag 10.08.2022, specielt når vi nu havde en helt almindelig dialog derude hvor jeg også forklarede jer hvordan man let og simpelt reparerer enkelte mindre punkter.

Jeg har været yderst fair og oprigtig overfor jer, hele vejen igennem, både i telefonen og ude til mødet. Jeg har på intet tidspunkt været ”aldeles udehagelig” eller ”passiv aggressiv” Der må I lige hjælpe mig lidt med hvad der får jer til at skrive dette ?

At jeg har forklaret jer at det lille hul I træpanelet over døren til stue fra gang der var udført således at der kunne trækkes et kabel, at det var så lille en ting at den ikke er skrevet på, idet fradraget ville være 19,- for en fugemasse, det vil jeg ikke mene er en rap bemærkning eller på nogen måde en bemærkning der kan støde nogen, eller ?

Ridserne i gulvet har jeg vurderet til at være almindeligt slid, og da de ikke er dybe vil de let fjernes når I nu selv vil i gang med at afhøvle og slibe gulvede som I fortalte. De var ikke bemærket i rapporten, idet der har stået ting ovenpå, men efter at have set dem, så ser jeg ingen grund til at ændre rapporten.

I må gerne lige ridse op hvad I mener med at jeg kom med quick fixes i stedet for faglig vurdering ? Vi brugte blandt andet tid på at snakke om et stoppet afløb, hvor I havde stoppet vasken og så på at det dryppede ud af samlingen under vasken før vandlåsen. Hvor jeg fortalte jer at man lige kunne skrue vandlåsen af og rense den, hvilket 99,9 % af gangene ville løse dette problem, men I ville hellere pointere at det skulle være fradrag. I min optik var den ikke i stykker med mindre man havde prøvet at rense den og konstateret at den var defekt.

I har fået fradrag for de huller mm. der var/er i væggene, inkl. dem der er mindre heldigt spartlet.

Ang. rengøring, så må man forvente at der er rengøring inkluderet i at købe og indflytte i en andelslejlighed, ellers må man leje en lejebolig, hvor der betales for sådanne ydelser ved fraflyttelse. Vi tager et fradrag for rengøring når vi vurderer at det er nødvendigt. Det er det ikke her.

I beder om dokumentation for vurderingen af andelslejligheden. Dette er tidligere sælgers dokumentation, og hvis det er ok med tidligere sælger kan I godt afhente det her på kontoret, såfremt vi ligger inde med dokumentation fra dengang.

I skriver at jeg ikke har været objektiv, men hvad er det lige I havde forventet jeg skulle ? I har ifølge vedtægterne krav på at få bestyrelsen til at få en gennemgang af lejligheden, der står intet om at I skal have en objektiv fagmand med på den gennemgang, men bestyrelsen havde spurgt om jeg kunne deltage, og det kunne jeg godt. Når I så står og siger at jeg tager fejl og at jeg har gjort noget forkert, og du Christian står og siger at du har erfaring med faget og har læst i flere år, så er det svært ikke at forsvare sig, når man nu ved hvem der har ret.

I skrev onsdag eftermiddag at I afventede svar. Det er godt nok flabet at skrive sådan, når jeg nu havde sagt jeg ville give jer svaret hurtigst muligt, men det kræver at jeg har tiden til at finde svaret til jer, og der bliver alle andre møder og opgaver ikke tilsidesat for at hjælpe jer!

Der skal være hældning på gulvet i badeværelset i dag, dog kan jeg ikke lige lure om reglen kom i 2008 som tilføjelse i br08 eller om det allerede var eksisterende i tidligere br, idet gulvet er fra 2007.
Derfor vil vi anbefale at få udført en vvs rapport, der kan konkludere om det er lovligt udført dengang eller om lovgivningen allerede var trådt i kraft.

I bedes læse forsiden i vores vurdering igennem grundigt inden I yderligere kommenterer. Derudover gør jeg opmærksom på at andelsboligen er købt som beset.

Uprofessionel vurderingsmand

I forbindelse med salget af min brors andelsbolig stiftede vi bekendtskab med vurderingsmand John Bergelin.
Vi kan fraråde at benytte ham, da han er uprofessionel og usaglig i sin vurdering af boliger.
Han er desuden uhøflig, mangler situationsfornemmelse og kundeservice, når der stilles spørgsmålstegn ved hans vurdering.
Desuden vil han ikke fremvise beregninger for de afslag der gives.
Jeg har forsøgt at kontakte ham per mail, som han vælger ikke at svare på.

6 de julho de 2015

Hej Grith.
Jeg beklager det har taget os 8 år at besvare dit indlæg, og erkender 100% at vores kundeservice her har fejlet!
John Bergelin har i 2015 været vuderingsmand i 29 år på daværende tidspunkt, hvilket må siges at være professionel. Vores vurderinger har siden 1986 været saglige ift. den handel der ligger mellem køber og sælger. Den "beregning" der bruges er en vurdering hvis der mangler dokumentaiton eller det er fradrag der skal udbredres eller frætrækkes inden salg, det er ikke udregning men en vurdering af pågældende situation. afskrivningen sker iht. ABF's vejledning. Jeg har tjekket både vores infomail samt John Bergelins mail server, og der ligger inden mails fra 2014 og frem til nu ang. denne vurdering.
Vi beklager du/I har haft denne oplevelse af vores vurdering. John Bergelin er stoppet som vurderingsmand i firmaet pga. pension og det er de 2 nye partnere der udfører vurderinger idag.
Mvh. Jens Bergelin - partner.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais