Unfassbar schneller Versand und sehr niedliche Schuhe für den kommenden Sommer. Bequemer als erwartet: ich trage sie schon zu Hause, weil sie so bequem sind. Immer gerne wieder!
Veja o que dizem as avaliações
Ich habe Stiefeletten bei Bianco bestellt, nachdem ich das Modell auch bei einem Online-Händler gesehen hatte. Direkt beim Hersteller waren die Schuhe jedoch deutlich günstiger – deshalb habe ich mic... Ver mais
Avevo restituito il precedente acquisto perchè la scarpa era risultata troppo grande, e quindi effettuato il nuovo ordine con il numero giusto per me (l'unico difetto del sito è la tabella delle tagli... Ver mais
Virkelig elendige papkasser at sende ordre i, og endnu værre når man skal sende retur. Når du åbner din pakke, er det umuligt ikke at smadre papkassen helt. Den smarte funktion med nemt at kunne lukk... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre BIANCO.com
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bianco Footwear Webshop Support
Escrito pela empresa
- Sikker betaling
- 14 dages fuld returret
Informações de contato
Storegade 43-45, 6640, Lunderskov, Dinamarca
- www.bianco.com
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bytteservice
Jeg har indtil for nylig altid været meget glad for at købe sko i Bianco. Altid glade, positive og hjælpsomme ansatte og selvfølgelig super fede sko.
Jeg blev dog meget overrasket og skuffet da jeg for nylig ville bytte et par helt nye og tydeligvis ubrugte stiletter (som ekspedienten også sagde.)
De var købt tre uger tidligere, men fordi der var gået over 14 dage, vil de hverken bytte eller give et tilgodebevis. Det overraskede mig meget, særligt fordi de stiletter jeg havde købt, stadig stod på hylden. Ekspedienten gjorde mig opmærksom på, at der på bonnen (som jeg selvfølgelig havde med) står 14 dages returret. Jeg ved godt en regl er en regl, men synes desværre det er rigtig dårlig service.
Hilsen Mia

Resposta da BIANCO.com
Nem og hurtig levering
Mine sko blev leveret hurtigt og smertefrit.
God kvalitet og effektiv levering
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse
Enkelt og velfungerende
Hurtig levering, varerne blev leveret til butik hvilket fungerede perfekt, og så var det gratis.
Perfekt
Perfekt handel og super hurtig levering
Handler gerne her igen .
god kvalitet :)
Jeg har altid været kunde hos Bianco og grundet er jeres flotte sko, jeg er en der foretrækker at have Jeres sko på fremfor alle andre mærker :)
Tak for de gode sko, i sælger
Så længe i holder jeres kvalitet, er jeg en trofast kunde hos jer :)))
Hurtig levering
Rigtig fin oplevelse! Valgte selv afhentningssted, hvilket var ganske uproblematisk da jeg bor i København. Skoene blev leveret inden for kort tid, og der var ingen problemer i afhentningen.
Super service
Hurtigt og nemt at bruge - skoene var på tilbud i den fysiske butik, hvor jeg hentede dem - og de betalte differencen tilbage.
Hurtigt og nemt
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, og leveringen gik hurtigt og indefor den satte tidsramme. Alt i alt en god oplevelse. :)
God service
Hurtig levering og dejlig betjening i butikken.
Hurtig levering
Super skøn personale der er meget behjælpelige når man henter pakken, dog troede jeg man fik en bekræftigelse af butikken havde modtaget pakken, men eller god hurtig levering :)
Endnu en ting hvorfor ikke have samme udsalgspris online samt i butikker..
No good if you wanna return items!
So hard to return someting you bought online, and if you can return it, than it will cost you. That suck!

Resposta da BIANCO.com
Det er vildt smart 😃
Det var en stor fornøjelse! En ting er at hjemmesiden er rigtig go, men det at man kan få leveret til butikken, er jeg helt vild med 😃 Det gik hurtigt og nemt!
Hurtig levering
5 stjerner - hurtig levering og intet at klage over. Kan kun anbefale det til andre!
Nemt og overskueligt, hurtig levering 👍🏼
Jeg fik hurtig fundet nogle rigtig fine sko som var nemme at bestille og betale for.
Og så var det så smart, at man kunne vælge at få sine varer leveret i sin lokale Bianco butik.
Vil helt sikkert bruge siden igen i fremtiden.
Woooow!
Okay, egentlig er det ikke min oplevelse, men min søsters, hun havde købt nogle sommersko til 500,- i Bianco's eget mærke, hun havde haft dem en halvanden måned hvorefter sålen så var begyndt at slippe.
Hun havde ikke bonen med, men ville blot spørge hvilken procedure de havde på dette (jeg var med i butikken)
Ekspedienten sagde hun skulle tag bonen med og så ville de bytte dem, men hun ombestemte sig, og fandt nogle nye i hendes størrelse, byttede dem med det samme og sendte de gamle ind som reklamation..
Ingen af os havde regnet med at hun skulle gå derfra med et par nye sko samme dag!
Virkelig fantastisk service, udover alle forventninger!
Super service
Super service,lynhurtig levering..absolut ik sidste gang jeg handler hos dem
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.