Banner for Bilgo i Køge

Bilgo i Køge Avaliações 258

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mikkel var meget hjælpsom i valget af bil. Specielt gjorde han en kæmpe indsats for at få Hyundais elendige leasingselskab til at få godkendt aftaler hurtigt. Besvarede alle vores spørgsmål, da vi afh... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Concessionária Hyundai

Sobre Bilgo i Køge

Escrito pela empresa

🚗 Velkommen til Bilgo A/S – Din pålidelige bilpartner

Ønsker du en ny eller nyere brugt bil?

Eller har du brug for professionel håndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Bilgo A/S. Som autoriseret forhandler for Hyundai & Hyundai N division, så tilbyder vi:

• ✅ De nyeste biler fra Hyundai - samt performance modellerne!
  • ✅ Nyere brugte biler med moderne tekonologi
  • ✅ 100+ brugtbiler klar til levering
  • ✅ Konkurrencedygtig priser
  • ✅ Mange års erfaring og viden både inde for service og salg

• Se vores biler
  • Book en prøvetur
  • 🤝En helhedsoplevelse, der skaber tillid

Vores mål er ikke blot at være Køges mest besøge bilhus - vi bestræber efter at være det mest anbefalede. Gennem:

• 🔹Engageret rådgivning (køb, finansiering og forsikringsrådgivning)
    • 🔹Transparent kommunikation
    • 🔹Skræddersyet service
    • 🔹Ønsker du at sælge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
    Vores certificerede medarbejder sikrer, at hvert besøg bliver starten på et langtvarigt samarbejde.

📍 Et bredt netværk - lokalt forankret, regionalt tilstede

Med et af Midtsjællands største udvalg af brugtbiler servicerer vi hele Sjælland, Lolland-Falster og vest for Storebælt

🤝 Vores forhandlernetværk

Hvis vi ikke har hvad du søger, så prøv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netværk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netværket, som står til salg her:

📞 Kontakt os

4 estrelas
    3 estrelas
    2 estrelas
    1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pilrådden bil pakket ind i spartel

Købte en brugt bil som Bilgo solgte for en privat person jeg ikke måtte kende noget til. her et år senere må jeg desværre konstatere at bilen er pilrådden, og jeg har snart brugt lige så mange penge på bilen som den kostede i sin tid. Har aldrig set så meget lappearbejde henover rust før, som jeg desværre først har opdaget da jeg har fået den til en pladesmed. Elendigt.

17 de junho de 2025
    Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I recently purchased the Omoda E5 and…

I recently purchased the Omoda E5 and I’m very happy with it. The car looks great, drives smoothly, and feels modern with plenty of useful tech. It’s comfortable, quiet, and perfect for everyday driving. For the price, there’s really nothing else that comes close.
    A special thanks to Patrick Kaufmann for the excellent service—he was professional, helpful, and made the whole buying process easy and stress-free. Highly recommended!

18 de março de 2026
    Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg afleverede min bil fredag

Jeg afleverede min bil fredag, som skulle have service og syn. Værksteds chefen ringede til mig mandag formiddag og fortalte mig, at min bil var serviceret og ny synet. De havde skiftet 2 pærer. Hold da op en professionel behandling. Jeg kunne ikke drømme om at bruge andre værksteder. ✌️Herfra.

2 de março de 2026

Victor viste god stil!

Victor fremskaffede koden til godkendelsesnøglen på min Clio i løbet af no time, og gratis! I modsætning til den forhandler, jeg købte bilen af. Super service, og virkelig god stil. Victor sparede mig for 300 kr. Tusind tak!

14 de janeiro de 2026
    logotipo da Bilgo i Køge

Resposta de Bilgo i Køge

Tusind tak. Vi er glade for at høre at vores service er god :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlige, supergod service og godt tilbud på både køb og salg af bil. Fuldt tilfreds og kan klart anbefale.

5 de janeiro de 2026
    logotipo da Bilgo i Køge

Resposta de Bilgo i Køge

Dejligt at høre at i er glade og tilfredse :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service med bilen og fik en god video…

Service med bilen og fik en god video og beskrivelse af hvad værkstedet vurderede der var behov for at forbedringer. En sms og en opringning omkring hvad der skulle laves er god stil. Da mine nøgler er kradset løs i plastikken/ huset, kunne de også fixe mine nøgler, så de virker igen som nye. En rigtig behagelig og venlig service og god tone hele vejen igennem. Kommer helt sikkert igen.

11 de novembro de 2025
    Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Forkert styreboks

Jeg har købt en ny Hyundai Ioniq 5 oktober 2024 og fået elektrisk træk på den (leveret et par måneder efter bilen blev leveret). Og det fungerede fint til medio oktober / primo november 2025. Jeg var nede med den og de undersøgte den og forklarede at styreboksen til trækket var "stået af" - På garantien bestilte de så en ny styreboks - og vi aftalte at jeg skulle komme den 05.12.2025. Jeg kom, men det viste sig at der skulle sættes to styrebokse og udskiftningen af den ene hjalp ikke. De har - forhåbentligt - bestilt en ny nu, og jeg vil få besked når de har den og skal så igen tage en fridag for at få bilen til service. Jeg er glad og tilfreds med de mennesker der er på stedet. De er flinke, rare og oplysende - og det er måske en hændelig fejl. Men jeg skulle komme netop den 05.12.2025 fordi den mekanikker der har mest forstand på de elektriske træk, skulle være på arbejde den dag. Så skulle jeg vurdere efter personalets tilgængelighed, imødekommenhed og venlighed så ville jeg give 4 - 5 stjerner, men mht. reparationen, er jeg faktisk virkelig skuffet - de burde vide hvad der sidder i bilerne og sørge for at have alle dele hjemme, så man undgår at skulle komme igen. Så derfor kan jeg kun give to stjerner for oplevelsen, fordi jeg faktisk er meget skuffet. Det virker lidt uprofessionelt, at alle dele ikke er tilstede når man kommer til en aftalt tid.

5 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais