Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg valgte at sælge min bil online, og det var uden tvivl den bedste handel, jeg har haft. Alt gik som smurt fra start til slut, og jeg følte mig hele tiden i trygge og professionelle hænder.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil lige dele min oplevelse med min Mitzubishi Space star. Jeg handlede primært med Erik Biersted. Jeg bor selv på sjælland og havde mine betænkeligheder ved at sælge vores bil til en forhand... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit køb af min Polo var uovertruffen. Fair pris for min den gamle, og hurtig levering af den "nye". Opdagede et par små buler i taget efter overtagelse. ( man skulle stå i den rigtige vinkel) De ble... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg valgte at sælge min bil online

Kan klart anbefale Bilhuset Biersted til andre, der overvejer at sælge deres bil eller købe bil!!

Tusind tak for en fantastisk handel.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunne man bare give 6 stjerner...

Fik akut brug for et nyt bagdæk til min bil. Bilhuset Biersted fik på få timer fremskaffet et 21' dæk og skiftet. Det er god service i sin reneste form og det burde udløse 6 stjerner - mindst...! 🎖🎖🎖🎖🎖🎖

23 de março de 2026

Tryg og god oplevelse

Jeg bor selv på sjælland og havde mine betænkeligheder ved at sælge vores bil til en forhandler i Jylland.
Der er flere ting der skal på plads.
Erik var utrolig kompetent og guidede mig igennem hele købsprocessen. Bilen blev hentet på min adresse,
penge overført da lastbil-chaufføren havde tjekket den
og bilen blev efter vores aftale omregistreret ved modtagelse....
Tak for en god og tryg oplevelse. Kan varmt anbefale Bilhuset Biersted

12 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner ?!

Vi købte en bil online uden at se den fysisk, men velvidende at vi havde 2 ugers fuld returret fra leveringsdagen var det ingen udfordring for os.

Det var Karina fra Bilhuset Biersted der stod for handlen. Og vi er super tilfredse !

Karina er utrolig sympatisk og dedikeret og vi fik en detaljeret og transparent video gennemgang af bilen før handlen. Vi følte os utrolig godt klædt på og alle spørgsmål blev besvaret grundigt. Har aldrig oplevet så god og tryg en handel før. Og vi har da købt et par biler gennem tiden... Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner ?! For det fortjener i.

Alt i alt et stort tak til Karina og Bilhuset Biersted for en utrolig vellykket handel.

Tak for jer :)

18 de fevereiro de 2026

Tryg bilhandel.

Jeg har for nyligt afsluttet en bilhandel med fjernlevering med stor succes.! Der blev fra starten af etableret en tillidsfuld dialog med stor forståelse fra Bilhuset Biersted omkring den lidt specielle måde at købe bil på.
Vurderingen af byttebilen var saglig og prisen var god og faktisk bedre end de lokale bilforhandlere i mit område.
Levering og afhentningen af byttebil foregik nemt på hjemmeadressen til aftalt tid. Og frem for alt var bilen jeg endte med, alt det vi aftalte i telefonen. Jeg kan anbefale et sofakøb og jeg kan kun anbefale Bilhuset Biersted.

25 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har for nyligt købt bil hos Bilhuset…

Vi har for nyligt købt bil hos Bilhuset Biersted af Karina, og vi har kun haft en rigtig god oplevelse. Fra første kontakt følte vi os godt taget imod, og Karina var både imødekommende, ærlig og hjælpsom gennem hele forløbet. Alt det aftalte blev overholdt til punkt og prikke – blandt andet fik vi efterfølgende monteret træk, som lovet, uden nogen form for problemer. Hele processen har været tryg, professionel og uden overraskelser, og vi har haft en rigtig god dialog hele vejen. Vi er super glade for både bilen og den service, vi har fået. Vi kan varmt anbefale Bilhuset Biersted hvis man ønsker en tryg og positiv bilhandel.

18 de agosto de 2025

Behagelig oplevelse + god service

Jeg solgt min bil, hos Bilhuset Biersted.
Lige fra da vi ankom til vi kørt, følte vi os i trygge rammer.

Meget venlig og behagelig mand/ Erik.
Som gav sig tid til os.

Jeg vil stærkt anbefale at handle der.

3 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service i bilkøb(bytte)

Jeg har købt en næsten helt ny Peugoet 208 i bilhuset, og tog den lange tur fra Århus.

Havde oprigtig et andet tilbud på en identisk bil i Odense, som også kunne give lidt mere i bytte for min gamle bil, men jeg syntes at jeg efter samtalen med Erik følte mig mere tryg og sikker i at køre op og handle hos ham.

Har ikke fortrudt, alt er gået i den skønneste orden (udover lidt tovtrækkeri med bankerne) så har Erik guided og været god hele vejen igennem

Jeg har fået en fantastisk helt ny bil, min gamle og elskede Renault Clio er kommet et sted hen hvor den kan blive shinet op og blive en god bil for nogle nye ejere, og jeg fik nogle gode ting med i prisen også, så som vinterdæk.

Som det også nævnes i flere af anmeldelserne her, så er det mundtlige ord også vigtigt hos Erik, og da vi ikke kunne overføre penge for min brugte bil da jeg var der, så ville han gøre det første bankdag i ugen, og det blev holdt, ligesom han også smider mine vinterdæk af efter aftale senere på måneden når han ruller forbi Århus.

Så har du brug for et godt og roligt bilkøb, så vil jeg foreslå at tage herhen.

Mvh Søren H. Sloth

4 de maio de 2025

Fantastisk service

Vi har købt en dejlig bil hos Bilhuset og startede dialogen med Erik via mail og telefon. Vi bor på Sjælland og kunne ikke lige køre forbi og prøve bilen.

Vi forhandlede i tlf om at Erik skulle købe vores bil og i den forbindelse betale vores gamle lån ud og hjælpe med ny finansiering. Erik er en meget hjælpsom og rar mand som ikke giver op fordi vi lige møder lidt modstand,

Det hele gik i orden og Karina fra Bilhuset overtog så, og fik os helt i mål med alt det administrative.
Vi hentede vores bil som aftalt og igen mødte vi lidt modstand, som Karina lige gik en ekstra mil for at få løst, det er vi meget taknemmelige for.

Efter vi fik bilen hjem, begyndte den at sige nogle mærkelige lyde og vi har efterfølgende fået det fikset på garantien men igen var Erik på banen med en service der lige går udover det sædvanlige.

Vi vil til enhver tid anbefale at købe bil hos Erik og Karina :)

Tak for jeres store hjælpsomhed og service!

7 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige købt bil hos jer

Har lige købt bil hos jer, og det var klasse behandling og samt et godt køb. Bilen er købt uden garanti via CVR Nr. Trods det var der en mangel på bilen jeg opdagede da jeg kom hjem, og de fandt delen (Hattehylde) og sendte den med det samme. Desuden fik jeg nye dæk til til under halv pris, monteret uden beregning.

Venlighed og betjening er i top, nordjysk når det er bedst.

De største anbefalinger til at handle bil hos jer.

7 de março de 2025

Loyalitet

En rigtig god "langt distance" bil handel!

Lige fra første telefoniske henvendelser til Erik, hvor man følte loyalitet, blev taget seriøs og godt vejledt, således man fik lyst til at besøge forretningen selvom jeg boede 430km væk derfra.

Jeg blev godt taget imod ved ankomst og bilen man var interesseret i stod tip top klar.
Skal lige tilføje, at den allerede var købt ubeset, da jeg følte mig 10000% i gode hænder😁

Efterfølgende, fik vi en hyggelig snak med Erik og hans skønne datter, Karina hvor vi fik os en god kaffe samt god vejledning med finansiering osv..
Tak for en super lækker vogn, er utrolig glad for den!

Jeg kan absolut stærkt anbefale "Bilhuset Biersted" og handler gerne igen med Erik og familien😃

Rigtig god Jul og godt Nytår🥳🎄🎆🎊

15 de dezembro de 2024

Nemt og trygt

Jeg havde sat min Ford C-Max til salg på en online portal og blev kontaktet af Erik som gav et bud. Han vidste præcis hvilke svage punkter modellen havde og hvilke spørgsmål han skulle stille.
Det var en meget hurtig og ærlig forhandling via telefon.
Erik sendte en kontrakt på mail som jeg returnerede - alt foregik i løbet af 3 timer.
3 dage senere kom en transportør og hentede bilen, og jeg havde pengene på kontoen inden han kørte herfra.
Jeg ville ikke tøve med at handle med Erik en anden gang.

1 de novembro de 2024

Vi har netop solgt vores bil til Bilhuset Biersted

Vi har netop solgt vores bil til Bilhuset Biersted.
Igennem hele processen fra første samtale, købsaftale og afhentning af bilen har Karina sørget for en professionel og tryg proces.
De bedste anbefalinger herfra og tak for en tillidsfuld handel hvor alle aftaler har været overholdt som aftalt.

29 de novembro de 2024

God oplevelse!!

Jeg har lige handlet bil ved Bilhuset Biersted ( Karina ).
Det har været en god oplevelse og bilen stod super flot, som Karina havde lovet. Så tak for handlen og godt vi lige kunne hjælpe hinanden👍.

15 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais