Købte en audi a3 af Mathias fra bilhus nord. På trods af travlhed, var der smil på læben og styr på processerne under købet. Behagelig og jordnært! Efterfølgende var der små vanskeligheder med dyse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Total uprofessionelt virksomhed de ved ikke hvad service og kunde pleje betyder de svar hverken på deres tlf eller mail ,de lever slet ikke op til hvad de skriver på deres hjemmeside de holder ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Var ude og købe en bil og alt var godt sælgerne var søde og da den så var købt og der skulle laves noget på garntien kunne man ringe 5 gange ude de gad tage telefonen og så for man en aftale i hus me... Ver mais
Købte bil i begyndelsen af juni 2023 - en Ford C-Max. Fik en rigtig god behandling af Mathias - ingen lang sælgertale, ingen pres men en rigtig god snak om bilen og financieringsmuligheder. Opdaged... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
ADVARSEL!!!!!!!!!
ADVARSEL!!!!!!!!!
Handel aldrig bil dette sted!!!
Alt kan lade sig gøre inden du handler men når du så først har handlet så er de fuldstændig ligeglade. Skal der skiftes noget på garanti så bliver der sat brugte dele i og kan de ikke få fat i dem på det tidspunkt så må man bare vente flere måneder til der kommer en skadet et sted i eu så de kan få delene der fra den. Totalt useriøst bilforhandler
Hold jer væk fra denne forhandler
Bil købt for kun 2 måneder siden.
Allerede efter 2.500km popper der en lyd op fra motorrummet under gearskifte.
Raslelyd fra turbo wastegaten armen.
Jeg har 6 måneder garanti fra forhandleren som omfatter motor, gearkasse og turbo, 24 måneders reklamationsret, 24måneders comfort 100plus garanti hos cargarantie som dækker alle udgifter til bilen har nået 100.000km derefter jo højere km-tal jo flere penge ud af lommen.
Bilen fik denne fejl før de 100.000km.
Bilen er fra 2016 og har kun kørt 100.xxxkm.
Det jeg oplever:
En virkelig irriterende raslelyd fra motorrummet samt ikke den bedste glidende gearskifte, hvor den har tendens til at smide mig lidt tilbage under gearskifte. Har så også læst mig lidt frem til, at den faktisk kan have øget brændstofforbrug pga. denne fejl.
Jeg melder dette til forhandleren, hvorimod de så svarer; lyser der ingen lamper, kan jeg køre videre i den. Kører jeg den til et værksted er det på egen regning.
Jeg svarer; man skal da ikke køre i en bil når den laver sådanne lyde og er det for sjovt jeg har garanti hos jer og cargarantie osv.
Så svarer de; når ja, du har jo garanti.
Hvad haha????? Det faktisk ikke sjovt
Bilen kommer på ekstern autoriseret værksted indenfor VAG gruppe:
De fejlsøger selvfølgelig bilen men finder intet hverken fejlen eller lyden.
Jeg bliver så bedt om at komme derover. Jeg påpeger lyden og de fortsætter med at fejlsøge bilen.
Fejlen er wastegate armen som ofte fejler på vw biler med turbo.
I øvrigt fik de brugt ca. 20liter brændsstof og mange mange mange km for at finde fejlen. Men det var så mig der påpegede fejlen. Så de har sku ikke den erfarne viden som de ellers burda have når de mener de har nok erfaring indenfor vag området. Det er også grunden til min forhandler ikke gider at hjælpe mig fordi de mener at værkstedet er har nok erfaring mht. disse problemer og at man bare kan køre videre med den lyd??
De melder dette til CarGarantie.
Car garantie vil ikke dække dette, da værkstedet kun har fortalt at turboen virker optimalt.
Dette for jeg så at vide da jeg selv fik ringet til Cargarantie for at høre hvordan dette kan lade sig at gøre.
Det skal lige siges, at CG dækker ikke for afhjælpning af lyde. Men dette er ikke bare en lyd. Det er en lyd der indikerer at wastegate armen til turboen er død og derfor får den ikke den blødeste gearskifte som en dsg ellers vil få. Grundet denne raslelyd da den er løs så kan den ikke finde ud af at justere trykket optimalt og derfor lyd, dårligere gearskifte og det kan give øget brændstofforbrug.
Forhandleren får talt med værkstedet og melder så at de heller ikke vil hjælpe, fordi lyden er helt normalt og turboen virker som den skal??? Er det en joke? Nej.
Forhandleren tilbyder, at jeg skal have bilen ind hos turbo specialist som er på egen regning. Hva faen altså....
Da jeg købte bilen inden vi fik tegnet cargarantie fik jeg også at vide hvis der skete noget så skulle jeg ringe til dem altså min forhandler, så vi kunne aftale hvilken værksted jeg skulle køre til på sjælland som de samarbejdede med eftersom forhandleren befinder sig i Jylland og jeg bor på sjælland. Derefter fik jeg også fik tegnet cargarantie gennem dem for at sikre mig 100% da han fortalte mig sker der noget på bilen som forhandleren og cargarantie dækker, så skal jeg ikke løfte en finger men kun køre den på værksted.
I øvrigt; havde jeg valgt at tage lån fra en anden bank havde jeg sparet minimum 16.000kr men faldt i fælden ved at vælge deres partner bank, hvor de tilbød 5.000kr mere for min gamle bil. Så allerede her kan man godt se, hvilken forhandler i har med at gøre.
Hold jer fra denne forhandler!
Fantastisk sevice og venlig sælger
Fantastisk oplevelse hos bilhus nord!
Efter at snakket med den venlige sælger og fået forklaret, at jeg kom langvejs fra, blev jeg hentet ved togstationen i aalborg af sælgeren og kunne køre hjem i min flotte nye golf gte. Den kører fantastisk!
Total uprofessionelt virksomhed de ved…
ikke deres aftaler. Jeg vil på det kraftigste anbefale find andet sted og handle, jeg er glad for at jeg ikke købte bil der total mangel på respekt.
Kan godt forstå at folk giver dem dårlig anmeldelse. Så kun minus herfra og sur smiley.

Resposta da Bilhusnord
God oplevelse og handel
Jeg købte en rigtig fin opel astra i sommers. Jeg har været meget tilfreds under hele forløbet, og Bilhusnord har været behjælpelige med små problemer undervejs. Helt igennem en god oplevelse.
Tip top service
Jeg har sjældent mødt så god en service ved mit bilkøb hos Mathias ved bilhusnord. Kan varmt anbefales. Hele vejen igennem en behagelig og god dialog og altid behjælpelig med at svare på alle mine spørgsmål. Rigtig god oplevelse.
Godt tilfreds
Har købt bil hos bilhusnord og er yderst tilfreds. Vi har fået en god service og der har ikke været noget at klage over. Min nye bil fik dog efterfølgende brug for at få skiftet noget i ophænget og bilhus nord lavede det uden problemer :)
SKRÆKEKSEMPEL PÅ EN UPROFESSIONEL BILFORHANDLER
Kan på ingen måde anbefale at handle bil dette sted!
Jeg har købt en bil hos Bilhusnord, og ord dækker ikke over, hvor meget jeg ville ønske, at jeg havde købt bil alle andre steder end her.
Bilhusnord er vældig dygtige til at finde en bil til dig, men når handlen er gået igennem, så skal du ikke forvente meget kundeservice, hurtig ekspedition eller at de besvarer dine opkald eller ringer tilbage til dig. De er rigtig stolte af at fortælle dig, at som kunde hos Bilhusnord, så dækker de alle reparationer de næste 6 måneder, jf købelovens bestemmelser. Den garanti har de dog ikke meget til overs for i sidste ende, og gør processen mest mulig umulig for dig at have med at gøre.
Da jeg havde købt min bil, og de havde fået den klargjort og synet. Så modtager jeg en bil, hvor dækmønstret er under det tilladte. Dækkene var praktisk talt slidt helt i bund! Jeg retter henvendelse til dem, og spørger hvordan i al verden, de har fået den bil synet med de dæk. Derudover kræver jeg at få nye dæk på pga. deres manglende evne til at gøre deres arbejde ordentligt i første omgang.
De fortæller mig, at jeg selv skal betale for nye dæk, og for at få dem monteret, trods garantien skal dække dette. Dog kunne de gå med til at sætte et par andre godt brugte dæk på i stedet, som de ville dække omkostningerne på.
Jeg vælger at købe nye dæk, og begynder at føle, at de er sgu ikke særlig reelle mennesker, men mon ikke det bare er et enkelt tilfælde, at jeg modtager denne behandling.
Processen med at få nye dæk på tager over 3 uger, før de har dæk klar, og derudover NÆGTER de at tilbyde en lånebil, så jeg kan komme på arbejde, hvilket jeg krævede før jeg accepterede at købe dæk hos dem og få dem monteret for egne penge. Jeg måtte derfor selv finde ud af, hvordan jeg nu skulle komme på arbejde, mens de skulle skifte dækkene på min bil.
Nu har jeg præsenteret deres serviceniveau, men det stopper ikke her.
Min bil går 2½ måneder senere efter købet i stykker, og jeg er tvunget til at køre på et værksted i Skive, da jeg er på vej på arbejde tidligt om morgenen, da hændelse sker. Bilen ikke kan give tilstrækkelig gas, fartpiloten slår fra og en rød advarselslampe kommer frem på instrumentbrættet.
På det lokale værksted i Skive spørger jeg mekanikeren, om det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, at jeg kører 90km til Vodskov hos Bilhusnord for at få den repareret, og om det ville skade bilen yderligere at køre til Vodskov. Mekanikeren vil ikke anbefale mig at køre til Vodskov af frygt for min sikkerhed, og yderligere beskadigelse af bilen, så jeg må tidligt om morgenen få repareret min bil i Skive 08:00 et par timer før Bilhusnord åbner. Jeg modtager en regning på 4.600kr fra den lokale mekaniker i Skive. Jeg ringer til Bilhusnord og forklarer hele episoden, og er klar over, at garantien ikke dækker, og om de ikke nok kunne hjælpe mig med regningen på en eller anden måde. Jeg fik praktisk talt bare fingeren, til trods for, at jeg har været samarbejdsvillig under hele forløbet. De ville ikke engang gå med til at betale den del af regningen, som det ville have kostet dem at udføre reparationen til. Deres begrundelse var, at de ikke gav tilskud til bil reparationer, men havde jeg kørt til Vodskov, og fået dem til at reparere bilen pga. dækning fra garantien, og bilen var yderligere beskadiget, så var beløbet sgu nok blevet højere for dem end 4.600kr. Så jeg kan ikke få hjælp til regningen ej heller blot få dækning, for den del af prisen på 4.600kr, som de ville kunne lave reparationen for.
Så er du ude efter en bil, så for alt i verden undgå Bilhusnord, hvis du vil have en god bil og en god behandling. Det har Bilhusnord endnu ikke fundet ud af, hvad det dækker over!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.