Så fin service..god opbevaringssted.. god udluftning og billigt. Nemt at komme til.. Kan anbefales fra kunde med over 10 års opbevaring 👍☺️
Veja o que dizem as avaliações
Glimrende depotrum Har netop tømt mit depotrum hos Billigdepot ved Hornslet efter to års opbevaring. Alt - møbler, tæpper, lamper osv - var i samme gode stand, som da tingene blev opmagasineret.... Ver mais
Har gennem en periode på et halvt år lejet et depotrum hos Billigdepot. Kan kun anbefale stedet, billig opbevaring, fint system med kode til hoveddør og dermed adgang 24t i døgnet. Det forskellige... Ver mais
Jeg har været rigtig glad for billigdepot, som sommeren igennem har opbevaret alle mine møbler indtil jeg fandt en ny lejlighed. Det er nogle pæne og solide rum, som er videoovervåget fra gangen. Der... Ver mais
Så fin service..god opbevaringssted.
Kan anbefales fra kunde med over 10 års opbevaring 👍☺️
Kan klart anbefales
Hurtig overtagelse, konkurrence dygtige på prisen samt let tilgængelig når man kommer inde fra byen
Glimrende depotrum Har netop tømt mit depotrum hos…
Glimrende depotrum
Har netop tømt mit depotrum hos Billigdepot ved Hornslet efter to års opbevaring. Alt - møbler, tæpper, lamper osv - var i samme gode stand, som da tingene blev opmagasineret. Ingen fugt- eller kuldeskader eller andet. Depotbygningen er godt varmet op og tilkørselsforholdene er glimrende. Man kan således sagtens vende uden problemer med en trailer eller flyttevogn. Kan kun anbefale billigdepot og kommer gerne igen, hvis nødvendigt.
En tilfreds kunde😊
Super service hurtige respons og nem…
Super service hurtige respons og nem tilgang 🫶🏼
Vi har kun positivt at sige om vores…
Vi har kun positivt at sige om vores leje af et rum hos Billigdepot. Alt har fungeret.
Ok depot
Ok depot, og som navnet siger, billigt. Enkel adgang med kode til gitterport og bygning.
et er et dejlig sted at leje rum og…
et er et dejlig sted at leje rum og malene som vi snakker med er altid venlig så jo det vil jeg klart anbefale og det bliver ikke sidste gang jeg lejer der hvis jeg får brug for detni
Har været kunde der i flere år og har…
Har været kunde der i flere år og har været godt tilfreds.
5 stjerner til en fantastisk…
5 stjerner til en fantastisk kommunikation og betjening.
Kan anbefales.
God og hurtig kontakt
Ingen service
På trods af flere henvendelser om manglende lys ved depotrummet blev det aldrig lavet. Man tilbød mig et andet rum efter flere klager. Det lå bare længere væk fra indgangen. Efter et halvt år forsvandt såvel en trækvogn som en palleløfter. Herefter skal mine ting bæres frem og tilbage. Efter flere klager valgte jeg st opsige lejemålet
Der har været super god kommunikation…
Der har været super god kommunikation med hensyn til opsigelse at et rum, hvor jeg skulle beholde nummer 2 rum.
Nem kontakt på mail, knap så nemt på telefon men alt i alt super sted og giver mine varmeste anbefalinger til billigdepot. Helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter dem.😊
Utryg opbevaring hos BilligDepot
Vi har opsagt leje af plads til vores campingvogn hos BilligDepot i Aarhus, efter vi har oplevet gentagne fejl og mangler. Senest er vores campingvogn blevet påkørt, mens den var parkeret på pladsen. Den har fået en skade, der koster ca. 15.000 kr. Udlejer kan ikke hjælpe med at finde skadevolder på trods af, at pladsen er aflåst og angiveligt med videoovervågning. Det betyder, at vi skal bruge egen forsikring med selvrisiko, og mest vigtigt, vi kan ikke have tillid til, at vi trygt kan have vores campingvogn stående hos BilligDepot. Det skal siges, at BilligDepot har betalt halvdelen af selvrisikoen. De burde have en egentlig ansvarsforsikring selv og effektiv videoovervågning.
Engang var der god kundeservice….
Vi har tidligere haft lejet et rum i Ødum og dengang fungerede det fint.
I forbindelse med nyt behov for et rum, er det så fuldstændigt håbløst at få ordentlige svar på sine spørgsmål. Telefonen bliver ikke taget og Malene lover at vende tilbage, når man rykker for svar på mail, men intet sker.
Hvor pokker blev den ellers så gode kundeservice af?
Rigtigt godt depotrum
Rigtigt godt depotrum - let adgangsvej. Let at booke og leje.
Super tilfreds
Jeg har i over 4 år haft forskellige rum i Billigdepot i Hasselager - både oppe og nede.
Jeg har været godt tilfreds med forholdene og den elektronik, der styrer adgang mv.
Samtidig finder jeg servicen helt i top, når jeg af og til havde brug for en dialog med personalet i Billigdepot.
Billigdepot i Hasselager kan varmt anbefales.
Meget dejligt rum til opbevaring
Meget dejligt rum til opbevaring. Tørt og ingen lugt.
Kan bestemt anbefales. God kommunikation også.
Mvh Katrin
super fint sted
super fint sted , fungere rigtig godt , vi har lejet et rum i ca 7 år
Utrolig dårlig service
Depotet er fint.
Kundeservice (Malene) er sød.
Lyset var gået i depotet, men det varede ET HALVT ÅR før det blev fikset, trods utallige mails, tlfopkald og sms’er. Virkelig dårlig service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.