Skuffende oplevelse. Jeg købte en Clearblue Advanced Digital ægløsningstest, som ikke virkede. Da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg henvist til producenten. Jeg skrev til dem, men fik aldrig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Gode billige teste, som virker hver gang. Har købt her fra er par gange og har været tilfreds alle gange. Kan varmt anbefales. Hurtig levering 😊
Jeg har haft rigtigt gode erfaringer med graviditetsteste fra denne website. Både de tidligere teste og de alm teste. Hurtig levering. Pålideligt resultat, stort set hver eneste gang. Og nu har jeg... Ver mais
Hurtig service og diskret indpakning! Har brugt billige-teste en del gange efterhånden. Stort set hver gang bestiller jeg den ene dag og næste morgen ligger pakken i postkassen. Havde bestilt nogl... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Billige-Teste.dk - siden 2003
Informação fornecida por fontes externas variadas
Informações de contato
Artillerivej 86, 1, 2300, København S, Dinamarca
- +4570200128
- info@billige-teste.dk
- www.billige-teste.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode billige teste
Skuffende oplevelse
Da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg henvist til producenten. Jeg skrev til dem, men fik aldrig svar. Da jeg kontaktede webshoppen igen, fastholdt de, at de ikke kunne hjælpe eller sende en ny test, før producenten havde bekræftet fejlen – hvilket er svært, når producenten ikke reagerer.
Det efterlader mig som kunde uden nogen reel hjælp. Jeg synes ikke, det er rimeligt, at ansvaret bliver skubbet videre på den måde. Jeg handler ikke her igen.
den er rigtig godt
Jeg har haft rigtigt gode erfaringer…
Pålideligt resultat, stort set hver eneste gang.
Og nu har jeg 2 små børn🥰😉👍👍
Virkelig lang leveringstid
Virkelig lang leveringstid. De overholder slet ikke de 1-2 dage som foreskrevet på deres hjemmeside - billigt salgstrick! Der kommer jeg ikke til at handle igen. Valgte udelukkende dem, da de lovede levering indenfor 1-2 dage. Prisen var endda højere end andre steder.
Hurtig levering og gode priser
Virkelig hurtig levering😊
Helt enormt godt kundeservicemin pakke…
Helt enormt godt kundeservicemin pakke var ikke kommet efter et par dage. Skrev til kundeservice der uden tøven sendte en ny pakke. Fejlen lå alene ved dao.
Super effektiv
Super hurtig levering. Kommer ofte dagen efter jeg har bestilt. virkelig gode produkter.
Bedste service
Bestiller og modtager dagen efter, det er virkelig god service.
Vil klart anbefale dem, til enhver tids
Bestiller altid her. 5⭐️
God service og hurtig levering
Helt fantastik mad og betjening til…
Helt fantastik mad og betjening til fornuftige priser
Kom til estimeret tid og testene var…
Kom til estimeret tid og testene var brugbare.
Clearblue kan anbefales herfra
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.