Bestilt et bilhånkle som jeg blei anbefalt av en kompis. Det var håndkle som heter washking tørkehånkle premium 60×90 1200 GSM. Er det råeste bilhånkle jeg noen gang har brukt. Vaska og tørka en p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har vært fornøyd med kampanjene deres, produktene jeg har kjøpt har holdt god kvalitet, og leveringstiden har vært rask og ryddig. Alt i alt en nettbutikk jeg gjerne handler fra igjen.
Kjapp ordrebehandling og leveranse. I fm gjennomgangen av ordrebekreftelsen så jeg at jeg hadde glemt en artikkel. Jeg sendte da en epost til Bilpleiekongen som kjapt sendte meg et Vipps-krav på artik... Ver mais
Jeg bestilte to varer som ikke var på lager og regnet med noe forlenget leveringstid pga. dette. Prisen var konkurransedyktig og ordren ble forhåndsbetalt med kredittkort. Det tok 1 måned før jeg fakt... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er Norges største nettbutikk med alle de beste leverandørene av bilpleie samlet på et sted. Vi er din personlige «detail-instruktør», og viser deg alle tipsene og rådene! Gratis frakt over 1499,- Rask levering 1-3 dager. La oss inspirere deg. Alltid gode tilbud. Alt til bilpleie.
Informações de contato
Hauganveien 293, 3178, Våle, Noruega
- Kundeservice@bilpleiekongen.no
- www.bilpleiekongen.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rask levering og bra kundeservice
Kjøpte en ny høytrykkspyler hos Bilpleiekongen i sommer. Bestillingen ble sendt samme dag og varen kom fram etter 3 dager.
Lansen på høytrykkspyleren fikk en sprekk i seg denne uken å på tirsdag sendte jeg en mail om at dette hadde skjedd. Allerede nå på fredag fikk jeg en ny lanse tilsendt. Fantastisk service!
Anbefaler å handle et annet sted.
Kan du finne varene du søker et annet sted, så anbefaler jeg å ikke handle her.
Bestillte tre varer som de hadde på lager, og forventet at de skulle ha rask levering slik hjemmesiden sier, spesielt når våren er på lager. Nå over en uke senere er ikke ordren gjort noe med, og varene ikke en gang plukket. Altså ikke i samsvar med markedsføringen på hjemmesiden. Dette betyr at jeg ikke fikk gjort det jeg skulle i helgen - vasket terrassen. Sendte mail til de fredag, men ikke noe svar på den så langt, så derfor har jeg nå kansellert ordren og bestille nye varer fra komplett.no, som også forteller hvor våren blir sendt til og hvilken dag den ankommer. Neste helg kan jeg da få gjort hva jeg hadde planlagt denne helgen. En del bestilte jeg rett fra AVA, da komplett ikke hadde den inne. Dette var også rimeligere enn å kjøpe rett fra bilpleiekongen.
Til slutt vil jeg si at jeg undrer meg over telefonsvareren de har på tidligere servicenummer. Den sier at kundene foretrekker å kommunisere på mail og en masse andre påstander om hvorfor de ikke har telefon. Min tanke er at de har kuttet ut telefonen slik at de slipper å ha masse sure kunder på telefonen, og gir seg selv masse tid da det normalt tar mer tid å svare på mail og kundene vil bli lurt til å godta at ting tar tid.
Avslutningsvis nevner jeg at jeg så noen flotte videoer på YouTube på service av min ava-høytrykkspyler. Synd denne bedriften ikke ser muligheten til å få en sterk posisjon i markedet om de bare hadde klart å gjennomføre rask service og god kundebehandling i alle ledd.
Styr unna, å handle andre steder da får du servicen du kanskje forventer. Til og med verdt et par hundre kroner mer om så skulle være ;)
Sendte varene jeg bestillte etter 2…
Sendte varene jeg bestillte etter 2 dager , innafor det de lover (3 dager)
Venter enda på refusjon etter å ha…
Venter enda på refusjon etter å ha sendt varen i retur.
Bare positive opplevelser her!
Bare positive opplevelser her. Sender lyn kjapt alle gangene jeg har bestilt, og rimelig fornøyd med prisen jeg får her.
Villedende markedsføring
Setter opp prisen på Ava sin høyttrykkspyler noen uker før black week slik at de nå kan operere med en førpris som er langt høyere enn normalprisen. Ukens black week-tilbud er utrolig nok satt ned til nøyaktig samme pris som den mest brukte prisen det siste året. Dette er villedende markedsføring som alle som handler på tilbud bør være obs på. Ikke bli lurt folkens! Bruk prisjakt og prisguiden i kampen mot falske tilbud.
Har vet et par anledninger handlet hos…
Har ved et par anledninger handlet hos bilpleiekongen.no.
Jeg synes de har et godt utvalg og konkurransedyktige priser. Når jeg har vært i kontakt med kundeservice har de gitt meg rask tilbakemelding og jeg har følt meg godt ivaretatt og at de har som mål å gjøre meg fornøyd - noe jeg har blitt.
De er rask å sende ut varer og de bruker Posten til å sende varene - noe som er svært positivt, for da vet jeg at mine pakker blir godt ivaretatt.
Jeg kan ikke annet enn å anbefale bilpleiekongen.no på det sterkeste.
Handler alltid her
Handler alltid her.
Alt blir alltid veldig fint innpakket.
Anbefaler å kjøpe her.
De har alltid gode tilbud og gode tips på både YouTube og gjennom kundeservice.
Utrolig trege og fraværende kundeservice
Utrolig trege til å sende lagerførte varer, nå har det gått 5 virkedager uten at de engang er plukket. Hos Andre nettbutikker hadde jeg hatt varen etter 2-3 dager.. dette er gjentakende hos BK. Ikke svarer de på messenger heller. Hvorfor ikke ta tak i dette? Jeg er langt ifra aleine om å ha denne utfordringen. Utrolig irriterende og synd, da de faktisk har et bra utvalg….
Men desverre siste gang jeg kjøper noe fra de.
Ekstremt treg levering, håper ikke jeg har blitt lurt
Bestilte varer 14 april, har enda ikke fått de 4 mai. Har sendt klage til de, men de svarer tydeligvis ikke mail heller...
Kundeservice eksisterer ikke her.
Ikke levering innen tiden dem lover. Langt ifra.
Dem reklamerer med 1-3 dager levering. Nå har ordren min stått til "klar til plukk" i 7 dager. Alle varene jeg kjøpte var på lager. Support via mail er bare tull. Fikk mail om at dem skulle sende, men står fortsatt som klar til plukk. Takk bilpleiekongen for at jeg ikke fikk gjort klart motorsykkelen til vårsleppet 1 mai.. Vet nå hvertfall at jeg ikke skal handle her igjen.
Lang leveringstid og dårlig support
Lang leveringstid og dårlig eller ingen support. På tre uker har de ikke klart å levere såpe som er lagerført, selv ikke etter tre henvendelser til support. Hva er poenget med en chat-tjeneste hvis de ikke svarer og det ikke er mulig å ringe? Anbefaler ikke denne nettbutikken.
Blitt utrolige trege på levering.
Vet ikke hva som har skjedd de siste årene, men Bilpleiekongen er blitt utrolig trege på levering.
Typisk for mine ordre så står lagervarer som "plukkes" i 1-3 dager. Så pakkes et par dager, så sendes.
Lagervarer tar normalt 1 uke eller mer å få levert Bergen.
Tidligere klarte de det på 2-3 dager.
Heldigvis klarer konkurrenten (GT) pakke og sende samme dag som ordre legges inn. Er bare det at noen ganger trenger jeg et av Bilpleiekongens produkter, og da tar det evigheter.
Helt rå leveringstid
Helt rå leveringstid! Bestilte torsdag og fikk levering fredag ! Pakken var sendt av gårde allerede 1 time etter bestilling.
Tilsynelatende gode prise!
Anbefales!
Leverer som lovet!
HAdde en tilleggsordre - rask service og levering som lovet
Utrolig dårlig service 👎
Min erfaring med Bilpleiekongen sammenfaller med det flere her allerede har beskrevet. Utrolig lang leveringstid. Ingen telefonsupport. Svarer ikke på e-post når man etterlyser varer som ikke blir levert. Det endte med at jeg måtte kjøre Oslo-Stokke tur/retur (ca 22 mil) for å snakke med dem og tvinge frem en løsning. Det at flere her beskriver det samme problemet forsterker bare det negative inntrykket jeg har av denne bedriften. Etter min mening er Bilpleiekongen en useriøs bedrift som overhode ikke har kundene sine i fokus. Jeg kommer selvsagt aldri til å handle fra dem igjen. Styr unna hvis dere ønsker en rask og ryddig handel.

Resposta da Bilpleiekongen
Fryktelig lang leveringstid
Fryktelig lang leveringstid, og svarer ikke på mail. Blir nok ikke noen handling her igjen.

Resposta da Bilpleiekongen
Bestillte varer 3.mai
Bestillte varer 3.mai. Å siden har det vært stille fra Bilpleiekongen. Sendt mail til kundeservice uten å få svar. Blir ikke bilpleiekongen flere gang👎
Feil innhold i tilsendt pakke
Feil innhold i tilsendt pakke. Svarer ikke på melding sendt til kundeservice. Ingen tlf. support. Bestilte riktig vare i annen butikk.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.