Super god service, havde misforstået et produkt, hvortil man bliver ringet op en søndag eftermiddag for at blive spurgt ind til ens ordre. Der kom styr på det! Det er SUBLIM service!
Veja o que dizem as avaliações
Meget fin kundeservice og kompetent. De tog sig tiden til at forklare, hvilket produkt jeg skulle anvende, og da dette var et nyt område for mig, så viste de også, at de havde god tålmodighed med mi... Ver mais
A empresa respondeu
Gode vejledninger på hjemmesiden og hurtig levering. Det bedste af det hele, disse produkter virker bare. Jeg har kæmpet med forskellige produkter til polering af min båd. Det er slut nu, med disse pr... Ver mais
A empresa respondeu
Super butik og sindssygt lækre produkter. Jeg lavede en bestilling, hvor fer bla var nogle vaskespande inkluderet. Disse var med låg os siddepuder. Disse blev desværre ikke leveret med spand... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Bilvask.Nu finder du bilplejeprodukter uanset om du er professionel eller entusiast. Vi fører mærkerne Poorboys World, Karma Car Care, Soft99, ValetPro, CarPro og mange flere. Vi lægger vægt på en dybdegående kendskab til alle vores produkter, for på den måde at kunne rådgive dig bedst muligt. Vi har alt til bilpleje: - Bilvask - Kabinepleje - Bil Polering Besøg vores webshop, eller kig forbi vores fysiske butik i Taastrup.
Informações de contato
Rugvænget 19C, 2630, Taastrup, Dinamarca
- info@bilvask.nu
- www.bilvask.nu
Bestilling kl
Bestilling kl. 1923 - meldt afsendt kl. 2120. Super...
Super service og hurtig levering!
Super produkter hurtig levering kan…
Super produkter hurtig levering kan ikke sige noget galt om bilvask.nu utrolige hjælpsomme at snakker med så suber duper mvh carsten
Jeg har kendt og handlet med Michael i…
Jeg har kendt og handlet med Michael i mindst 8 år.
Poorboy produkterne er efter mine oplevelser klart de bedste på markedet.
LAVpraktisk så fungere shoppen perfekt!
Suveræn side med bredt udvalg
Suveræn side med gode guides og et mangfoldigt produktsortiment - og levering dagen efter.
Bliver helt sikkert her jeg vender tilbage hver gang jeg løber tør for bilpleje.
Det er nemt og bekvemt
Det er nemt og bekvemt. Hvis man har spørgsmål til produkter eller fremgangsmåde ved brug af produkter kan man altid få hjælp på Telefon eller chat. Varen kommer altid dagen efter man har bestilt. Det virker bare.
super gode produkter
super gode produkter, samt hurtig levering.
Sandpapir
Super produkt kan anbefales. Fint sand papir fik ridserne væk fra mon aluminiumsforgaffel
Top motiverede entusiaster!
Altid fantastisk service og hurtigt svar på deres kundeservice mail, og ikke mindst en stor viden og er produkterne top klasse. Ordrerne bliver pakket næsten lige så snart de bliver lavet og sendt så hurtigt som det overhovedet er muligt, jeg har ingenting at brokke mig over, kæmpe ros til Michael og Ebbe hos Bilvask!
Fantastisk service
Som altid fantastisk service og hurtig levering
Efter en god Chat med kundeservice
Efter en god Chat med kundeservice, hvor hjælpen bare var i top, da jeg skulle nogle nye produkter til polering af min racer cykel, som f.eks. mindre polerings skiver m.m.
Bestilte jeg mine vare som kom dagen efter.
Alle vare var lige som jeg havde tænke mig.
Super tilfreds igen, vil til hver en tid anbefale Bilvask.nu 🏆🏆🏆
Standard superservice
Som altid, aldrig nogen problemer. Lynhurtig levering, hurtige og hjælpsomme svar på chatten. Produkterne lever op til det forventede.
Vanvittig hurtig levering
Vanvittig hurtig levering. Bestilte kl 20 og kl 24 var varen pakket. Dagen efter stod jeg med pakken i hånden. Super lækre produkter.
Fine produkter og sublim vejledning…
Fine produkter og sublim vejledning omkring vask m.m.
Kan klart anbefale og kommer til at handle der igen.
Super service! Kan kun give dem 5 ud af 5. Glæder mig virkelig meget til deres kursus, er sikker på jeg kommer til at lærer en masse 😉
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - alt spillede og rigtig gode produkter.
Bedste produkter ever
Bedste produkter ever, prisen er lav set i lyset af at du bruger ikke meget af polish, sealer, voks når du laver dine ting.
Har brugt det på biler og både, og alle er 110% tilfredse med resultatet.
ALTID bedste service & FANTASTISKE vejledninger.
APC rens & trim refresh er et at mine favoritter.
Bio APC kan varmt anbefales
Bio APC kan varmt anbefales
Vores alu udestue har trængt i flere år
Sprøjtede på, lod det sidde i et par minutter og skyllede
RENT
Hurtig levering fra bilvask.nu
Kanon service som altid!
Kanon service som altid!
God rådgivning, gode produkter, dag-til-dag-levering, alt spiller bare som altid!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.