Super god service, havde misforstået et produkt, hvortil man bliver ringet op en søndag eftermiddag for at blive spurgt ind til ens ordre. Der kom styr på det! Det er SUBLIM service!
Veja o que dizem as avaliações
Meget fin kundeservice og kompetent. De tog sig tiden til at forklare, hvilket produkt jeg skulle anvende, og da dette var et nyt område for mig, så viste de også, at de havde god tålmodighed med mi... Ver mais
A empresa respondeu
Gode vejledninger på hjemmesiden og hurtig levering. Det bedste af det hele, disse produkter virker bare. Jeg har kæmpet med forskellige produkter til polering af min båd. Det er slut nu, med disse pr... Ver mais
A empresa respondeu
Super butik og sindssygt lækre produkter. Jeg lavede en bestilling, hvor fer bla var nogle vaskespande inkluderet. Disse var med låg os siddepuder. Disse blev desværre ikke leveret med spand... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Bilvask.Nu finder du bilplejeprodukter uanset om du er professionel eller entusiast. Vi fører mærkerne Poorboys World, Karma Car Care, Soft99, ValetPro, CarPro og mange flere. Vi lægger vægt på en dybdegående kendskab til alle vores produkter, for på den måde at kunne rådgive dig bedst muligt. Vi har alt til bilpleje: - Bilvask - Kabinepleje - Bil Polering Besøg vores webshop, eller kig forbi vores fysiske butik i Taastrup.
Informações de contato
Rugvænget 19C, 2630, Taastrup, Dinamarca
- info@bilvask.nu
- www.bilvask.nu
Gode produkter og god rådgivning
Gode produkter, god rådgivning, hurtigt forsendelse - og så en lille gave i pakken.
Dét er god karma!
What´s not to like?

Resposta de Bilvask.Nu
Havde et problem med mine sprayholder…
Havde et problem med mine sprayholder at toppen knækket af som er sket på 3 helt nye sprayhoveder, kontaktet dem og få min. Efter er der blevet pakket nye sprayflasker og ekstra ekstra nye hoveder, det er hvad man kalder hurtig og god service! Mange tak for hjælpen altid god service hos gutterne fra bilvask.nu

Service i top.
Hvis begrebet "serviceminded" var en person, så ville det være Michael. I farten havde de pakket en forkert vare til mig og en anden vare var blevet beskadiget under fragten - begge ting kan jo ske for alle virksomheder, for de er jo også bare mennesker. Men i telefonen blev jeg simpelthen mødt af så venlig, rolig og professionel en måde at få løst det på, så oplevelsen blev kun bedre efter at have snakket med Michael. Netop dén service gør at jeg kommer til at handle hos bilvask.nu igen.
Alle kan drive en virksomhed, men ikke alle kan yde en god service :-)

Utrolig hurtig betjening.
Utrolig hurtig betjening.
Det gik utroligt stærkt fra ordreafgivelse til modtagelse. Jeg bestiller søndag aften kl ca 21, og får en mail kl 22 med billede af ordren. Det er jo imponerende.

Super produkter
Super produkter, og super hurtig forsendelse :)

Resposta de Bilvask.Nu
Gode produkter med fin vejledning
Gode produkter med fin vejledning. Hurtig levering.

Resposta de Bilvask.Nu
Topklasse service og produkter – Bilvask.nu skuffer aldrig!
Jeg har handlet hos Bilvask.nu i flere år, og det er der en god grund til. Kvaliteten og servicen er helt i top!
Michael og teamet er bare next level. Man ved de selv har testet alle deres produkter, og der findes altid udførlige guides og vejledning til deres produkter. De er måske ikke de billigste der ude. Men man er sikker på kvalitet og service!
De sender endda billeder fra afsendelse af de pakkede produkter. Damn der er mange der kunne lærer lidt af jer. Keep it up.

Consistency
I've been a loyal customer for over 11 years, and I can confidently say this company sets the standard when it comes to car cleaning products. Their quality has never wavered — every product I’ve used, from their shampoos and waxes to interior detailers products, with professional-grade results.

Resposta de Bilvask.Nu
Altid den bedste vejledning og man får…
Altid den bedste vejledning og man får kun de produkter med som giver mening for ens behov - handler aldrig andre steder

STOR FAN
Kæmpe stor fan af deres karma car Care blower 🤩 nu er det jo ligefrem sjovt at gøre sin bil, ja det er lige før at det er en fest at tørre bilen, med den kraftige Car Blower.
Den er kraftig og gør det hele en leg 🥳 og ikke mindst er det SLUT! Med vandpletter på bilen efter brug.
Jeg er vild med den 5 meter lange ledning, men også vild med at slangen udvider sig når man starter op i bæstet 🥳.
Bilvasknu skal også have et kæmpe skulderklap for lynhurtig levering 🤩 bestiller du inden kl 17, kan jeg NÆSTEN garantere dig for at du enten kan hente den den på “posthuset” eller at den er kommet hjem til dig 🤩
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig levering og gode produkter
Hurtig levering og gode produkter

bestilte vare om onsdagen
bestilte vare om onsdagen, fik det hele leveret om torsdagen, Alt var pakket og som aftalt.
Der var også chokolade med i kassen.
mine bedste anbefalinger herfra.

Resposta de Bilvask.Nu
Super kundeservice og god kvalitet
Har handlet hos bilvask.nu, og har kun haft gode oplevelser😊
Kundeservice er i top, hjælpen er der straks enten på livechat på hjemmesiden eller pr. telefon. Michael har været en kæmpe hjælp, og har vejledt mig om valg af produkter!
Ordrerne bliver altid pakket straks, og har altid produkterne til den oplyste tid😊
Kan kun anbefale bilvask.nu, så 5 stjerner herfra

Resposta de Bilvask.Nu
Super kundeservice og gode produkter
Super kundeservice og gode produkter.
Kan anbefales.

Resposta de Bilvask.Nu
Alting forløber altid perfekt hos…
Alting forløber altid perfekt hos Bilvask.nu og kundeservice og vejledning er langt bedre end man burde kunne forvente 🙂
Jeg har handlet i mange år hos Bilvask.nu og ser ingen grund til at lede andre steder.

Resposta de Bilvask.Nu
Hurtig levering, dejlig nem købeoplevelse. 5-stjerner herfra :)

Resposta de Bilvask.Nu
Absolut velfungerende firma og imødekommende.
Leveringen kom som angivet korrekt og særdeles fint (stærkt) udført. En senere Tlf. kontakt klarlagde, at medfølgende dyse skulle indsætte i apparatet, hvilket var en nem operation. Apparatet fungerer 100% tilfredsstillende. Mvh. Finn Jacobsen.

Resposta de Bilvask.Nu
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.