Bio Silkeborg Avaliações 25

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hermed min allervarmeste anbefaling til…

Hermed min allervarmeste anbefaling til at besøge Bio Silkeborg. Jeg havde hjemme bestilt billetter til 11 personer, men det endte med at blive noget rod. Der var afbud og eftertilmeldinger, så jeg var inde flere gange og rette antallet. Det medvirkede at jeg skulle betale gebyr x flere. Jeg var ret frustreret, men så kom en sød medarbejder (Lara) og fixede det hele for mig og oven i det fik jeg en stor popcorn - selvom jeg syntes det var mig som var besværlig. TAK til Lara <3

20 de fevereiro de 2026

Empatisk og flot service

Vores børn og jeg havde bestilt billetter til en film, som de synes var for uhyggelig. Vi gik 20 min efter filmens start. Det søde personale spurgte selv til vores exit- og sagde helt uopfordret at det skulle vi ikke betale for. Virkelig en fin service!

15 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Silkeborg biograf er på ingen måde…

Silkeborg biograf er på ingen måde handicap venlig . Der er adgang til et par sale med kørestol, men kun til de film som de vælger at vise der. Forsøgte med en dialog på forhånd , men blev pure afvist.
Skuffet på vegne af min handicappede ven.

30 de julho de 2025

Ikke en god biograf

Ikke en god biograf. Hvis man køber et gavekort, de har samarbejde med, er der stor sandsynlighed for, at det samarbejde er ophørt, når kortet skal indløses. Deres slik er blevet hårdt. Derfor laveste karakter.

11 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun haft gode oplevelser i Bio…

Har kun haft gode oplevelser i Bio Silkeborg, senest var vi nødt til at aflyse en film da min søn havde slået armen og fået akut lægetid samme tid som filmen gik, og vi fik pengene tilbage uden problemer… Super god service 🙏

9 de agosto de 2024

Vidunderlige mennesker

Det er simpelthen så rart når man kommer ind i en lokal biograf at man ser et venligt ansigt. Det levere de i store mængder i bio silkeborg, derudover er biografen i min mening i rigtig god stand og jeg har ikke oplevet nogen problemer med højtalere eller lærede.
Det hjælper også at de er ligeglad med at du har stoppet lakrids piper i sok.

29 de abril de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tog afsted med børnene og se Avatar da…

Tog afsted med børnene og se Avatar da vi havde fået billetterne i gave. Da vi ankom skulle vi betale ekstra fordi det var en “lang film”. Så husk det folkens. At have ekstra penge med fordi skal nok suge dem hvis de kan.
Fremover bliver film set med lommerne proppet med slik fra Føtex.

14 de fevereiro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ramt af mangel på låg

Jeg er ved at fylde sodavand i min kop og kigger rundt efter et låg og han der står i kassen siger så “ det står på skiltet vi er løbet tør” hvilken også er helt ok, hvis det skilt ikke hag oppe i loftet og da min søn og jeg var se eneste i hele butikken, kunne han da lige have givet den lille oplysning inden vi startede .. det kaldes service i min bog, så valget at lade de opfyldte kopper stå og købe 2 Stk. 1/2 liters i stedet for og ved godt det jeg er bare er en dårlig kunde, men fik så heller ingen service derefter

20 de novembro de 2021

Alle danske film

Alle danske film, der modtager støtte fra Det Danske Filminstitut, har siden 2016 været forpligtet til, at lave en tekstet udgave. Biograferne er ikke forpligtet til, at vise den tekstede udgave. Og det benytter Silkeborg bio sig desværre af, til ærgrelse for mange i Silkeborg. 😢😢

16 de novembro de 2021

Meget ringe biograf

Meget ringe biograf. Dårligt, gammelt og meget lille udvalg kiosken. Dårlige og slidte sæder. Ikke styr på læred, når filmen starter. Generelt er biografen meget slidt og toiletterne beskidte.

1 de outubro de 2021

Dårligt udvalg i kiosken

Dårligt udvalg i kiosken, kun en snickers i chokolade udvalg ingen automat til sodavand så man kan skrue hætten på og unge mennesker der ikke fatter en skid når man spørger ind til sin billet

22 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Guldkort med meget begrænset levetid

Blev den glade ejer af et guldkort med 10 biograf billetter i november 2019, men guldkortet havde en meget kort levetid. Nåede at bruge 5 billetter inden at Danmark, og dermed også biografen lukkede ned. Kortet udløb allerede 30 juni 2020. Jeg kontaktede Bio Silkeborg om resten af mine billetter var tabt. Og fik desværre svaret at kortet ikke kunne bruges. Et svar det tog deres kundeservice 2 måneder at give mig. Meget kort anvendelsestid mindre en 8 måneder, og ingen hensyntagen til nedlukning pga Corona. Andre gavekort der har været ramt af nedlukning er blevet forlænget symbolsk. Det kan desværre kun udløse 1 stjerne.

12 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvad synes du om kundeservicen i Bio Silkeborg?

..Jeg synes, det kunne være en god idé, for p.t findes den ikke.

20/01 var jeg inde at se 1917 i benævnte biograf og er rystet over, hvad jeg blev budt.
Højt oppe nede bagi biografen sad en højtaler, der skrattede store dele af filmen, og når der var hvid baggrund i filmen, var der små, men stadig helt tydelige hvide striber ned igennem baggrundsbilledet.

Ind til nu, har jeg skrevet to gange til biografen gennem deres kontaktformular, hvor jeg beder dem forholde sig til min klage, og to gange har de valgt totalt at ignorere mig.

Jeg holder mig for eftertiden fra Bio Silkeborg - andre burde gøre det samme, så længe de ikke kan vise film på en måde, så det ikke føles som om, man er rejst 40 år tilbage i tiden.

4 de fevereiro de 2020

Der kan kun gives 5 stjerner

Der kan kun gives 5 stjerner, men de unge mennesker som var på arbejde lørdag aften d.10 februar, fortjener 10 stjerner hver:)

Jeg havde havde mega meget bøvl med et gavekort fra GOdream, som slet ikke var personalets problem, men en sød sød ung fyr ved navn Oliver hev os til side og fixede det på min mobil!:) Super service og sød og smilende pige i billetlugen.

10 de fevereiro de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais