En nu gaat ik het apparaat uitproberen
Wij helpen jou beter bewegen door middel van percussieve therapie, een innovatieve manier van massage.
Sem histórico de pedidos de avaliações
En nu gaat ik het apparaat uitproberen
Heb de Bodygun nu een week of 2 en moet zeggen dat ik er al zeer veel baat bij heb met het herstel van mijn spieren en knelpunten, super tevreden en had niet verwacht dat het zo goed zou werken!

Resposta da Bodygun
Wat een geweldig product! Volgende dag in huis, perfect verpakt (de ene doos paste precies om de verpakking-doos) en de inhoud + accessoires/onderdelen zitten echt op Apple-kwaliteit qua 'look and feel'. Zal zeer goed van pas komen na het hardlopen en trainen!
Vroeger in huis gekregen dan verwacht !!
Top toestel. 👊
Oprecht een top product! Loop zelf al een ruime tijd met een blessure in m’n nek/schouder en gebruik de bodygun iedere dag en voel echt verlichting!
Aanrader!

Resposta da Bodygun
Nu 2 weken de bodygun in gebruik en ik kan zeggen dat ik er echt super blij mee ben!
Ik gebruik hem na een lange dag werken of na de training en merk dat ik beter slaap en minder spierpijn heb.
Ook merk ik dat de trainingen beter gaan.
Het is misschien een investering maar het is het meer dan zeker waard.
Ik heb hem zo goed als dagelijks gebruikt en de accu is nu nog 1 puntje van de 4 dus je kan wel zeggen dat hij lang mee gaat!
Top product

Resposta da Bodygun
Als fanatieke fitnesser heb ik regelmatig last van spierpijn, vroeger gebruikte ik allemaal supplementen en daar gaat door de jaren heen toch wat geld in zitten. Meerdere keren Bodygun advertenties voorbij zien komen en toch maar geïnvesteerd in dit GEWELDIGE product. De spierpijn die ik ervaar is bijna niets meer na het gebruik van de Bodygun daarnaast ga ik nu flink besparen op supplementen!
Kortom, top product.

Resposta da Bodygun
Heb al 3 verschillende massage guns tot mijn beschikking gehad, en de bodygun komt echt als beste uit de test. Gaat lang mee, is krachtig en bovenal stil, de rest maakte namelijk erg veel lawaai. Kortom, aanrader!!
Wat een super product! Fijn om mee te werken en was snel geleverd. Bedankt Bodygun.nl !!!
Snelle levering prima apparaat. Doet wat het beloofd
Snelle verzending, robuust product, erg fijn om mee te werken

Resposta da Bodygun
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.