Jeg købte min første briks for knap 10 år siden og for 2 år siden skulle den på pension, så jeg prøvede et billiger mærke med resultat at jeg her 2 år efter allerede skal skifte igen. Så denne gang... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har handlet jævnligt hos BodyMindCompany gennem de sidste 9 år og har altid fået rigtig god service. Deres brikse og øvrige produkter er af høj kvalitet, som man aldrig går fejl af. Personalet... Ver mais
BodyMind har en fremragende service. Fik hurtigt deres virkeligt gode massage olie Earthlite. Den lille flaske var gået i stykker under transport, men blot 2 dage senere lå der en ny til mig som... Ver mais
Super flot hjemmeside med top kvalitet produkter. Købte Earthlite Spirit massagebriks og Earthlite nakkestøtte der til i 2007 og har kun været super glad for denne. Blev kort efter uddannet Krystalh... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Din professionelle welness & klinik leverandør & Earthlite forhandler siden 1999. Vi glæder os hver dag over, at vi i mere end 20 år har leveret kvalitetsudstyr og -produkter til behandlere, klinikker og spa & wellness centre i hele Skandinavien. Massagebriks, massageolie, betræk & lagner, behandlerstol, hynder & puder og meget, meget mere.
Informações de contato
Danstrupvej 27G, 3480, Fredensborg, Dinamarca
- info@bodymindcompany.dk
- www.bodymindcompany.dk
As pessoas também visitaram
Altid god service
Altid god service. Hurtig levering. Fair priser på engangslagner ved køb af flere.
Enkel og godt sortiment, god service
De havde de vare jeg skulle bruge, og levering var indenfor et par dage. Jeg har handlet gennem min kærestes firma for 1,5 år siden og her var også rigtig god service.
Mange tusinde tak for rigtig god service
Mange tusinde tak for rigtig god, og betænktsom service.
Super produkter og god hurtig service.
Det er virkeligt gode produkter.Det er også hurtig ekspedition af ordre.God service:-)
Superhurtig ekspedition.
alt var som aftalt
Kort leveringstid og fuld tilfredshed
Bestilte min varer som kom efter et par dage eller tre. Har handlet der før, hvilket altid er gået helt efter bogen. Kan klart anbefale dem
Meget flink og hjælpsom betjening
Super hurtig levering
Super hurtig levering.
Bestilte Essential Hovedstøtte engangsbetræk og fik leveret allerede dagen efter.
Produktet er af lækker kvalitet og til en rigtig god pris.
Hurtig levering og super lækre tæpper…
Hurtig levering og super lækre tæpper jeg modtog.
Venlig og imødekommende samtale…
Venlig og imødekommende samtale vedrørende et produkt, som jeg havde spørgsmål til.
God service👍
Alt var perfect
Alt var perfect! Hurtig levering og god kvalitet!
najs lakan
Jag beställde en uppsättning lakan, och de är väldigt härliga i kvaliteten.
Det blev lite strul under beställningen och försening, men bodymindcompany svarade på mina klagomål och lovade att ge mig skälig kompensation för det som inträffat.
De skickade ett mejl om att de återbetalat en del, men jag fick aldrig några pengar. Och sen svarar de varken på mejl eller i telefon.
Fungerede fint
Rigtig fine varer og hurtigt leveret 👌👍
God services og hurtig levering.
God services og hurtig levering.
Altid en positiv oplevelse at handle…
Altid en positiv oplevelse at handle hos jer og hvis der noget som udfordrer er I imødekommende og løser det.
Stor anbefaling herfra.
Super service og god behandling af vare
Altid dejligt at handle med Camilla og…
Altid dejligt at handle med Camilla og Claus
Earthlite cremen går dog ikke i dybden, trænger ikke nok ind når der skal masseres, håber Goat butteren er bedre
Super gode produkter til fair priser
Super gode produkter til fair priser.
Og skulle du være så uheldig, at du får et produkt, der ikke lever op til dine forventninger, så er de rigtig hurtige til at reagere på din henvendelse, således at du enten kan få pengene tilbage eller få byttet varen til en anden model. Tak for det. :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.