Bog & idé - Holstebro Avaliações 190

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Nørregade 27, 7500 Holstebro, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ved Bog & Idé bestilte jeg er par bøger i deres webshop til senere afhentning i min lokale butik. Den ene bog var nemlig ikke på lager lokalt, kunne jeg se på websiden. Hjemmesiden hos Bog & Ide fu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle hente en bog-gave og blev hurtigt mødt i butikken og effektivt og godt ekspederet - havde betalt og bestilt indpakning ved bestilling - og vupti - hurtigt og flot pakket ind og stukket i min... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Når der er store begivenheder, som Black friday, skal der gives besked om, hvornår varen kan leveres, det tog urimeligt lang tid at få bøgerne leveret til butikken. Når det tilbydes at pakke gaverne i... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt og let overskuelig hjemmeside for bestilling. Hurtig levering. Og som sædvanlig fin betjening hos Bog og Ide i Nørreportcentret i Holstebro.

Detalhes da empresa

1. Livraria

Escrito pela empresa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis det så bare var første gang så gik…

Hvis det så bare var første gang så gik det nok.
Jeg vil jo gerne støtte en fysisk boghandel i byen selvom det ofte er lidt dyrere men nu til bedømmelsen
Mange i personalet er meget lidt imødekommende grænsende til at være sure. Og det er desværre ikke et enkeltstående tilfælde.
Mand jer op!
Hilsen
Petet

13 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada
logotipo da Bog & idé - Holstebro

Resposta da Bog & idé - Holstebro

Kære Peter,
Jeg beklager mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse i butikken – og især at du oplever, at personalet ikke har været imødekommende. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi sætter stor pris på, at du støtter den lokale boghandel, og din tilbagemelding bliver naturligvis taget med internt, så vi kan følge op i butikken.

Hav en rigtig skøn dag.
Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé – Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk
· 76752020

God service som vanligt.

Hjemmesiden hos Bog & Ide fungerer godt, synes jeg, og vores lokale Bog & Idé ser også ud til at have indrettet sig godt i deres nye lokaler.
God service gennem hele forløbet med info om, hvornår bøgerne kunne afhentes. Der var endog en opringning, hvis jeg ønskede at hente den ene bog, før den anden bog ville udkomme få dage senere.

24 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais