Bog & idé - Holte Avaliações 60

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Holte Midtpunkt 23, 2840 Holte, DK

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig og stor butik med kombinerede bøger og legetøj. Imødekommende personale. Har både handlet i butikken og afhentet webshop-ordrer - fungerede fint og god service med flot gaveindpakning. Funger... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse - hurtigt, enkelt og nemt. På den måde kan du nemt købe bøger, som ikke nødvendigvis er på lager i den fysiske butik og vælge dit afhentningssted - helt uden at lette bagdelen- undtagen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Livraria

Escrito pela empresa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god kundeservice i min lokale…

Rigtig god kundeservice i min lokale Bog og Ide i Holte. Desværre er udvalget af engelske bøger ikke så stort i butikken - derfor handler jeg over nettet, og afhenter i butikken, hvor de er fint pakket ind til gaver. Ekspedienten havde endda gjort sig den ulejlighed at skrive hvordan den enkelte bog var pakket ind, idet jeg jo ikke kunne se hvilken bog det var.

12 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det tog en hel måned at få bogen hjem

Det tog en hel måned at få bogen hjem - bogen blev bestilt online og blev hentet i butik.
Butikken hvor jeg hentede bogen reklamerede med en rabat på 20% på engelske bøger - det gjaldt åbenbart ikke for min bog…?

5 de novembro de 2025

Resposta da Bog & idé - Holte

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at det virker ærgerligt, når bogen når frem samtidig med, at der er en kampagne i butikken. Da din ordre er lagt online, følger prisen den dag, ordren blev gennemført, og butikkerne kan desværre ikke ændre prisen på en webordre ved afhentning.

Hvis du en anden gang oplever noget lignende, er du velkommen til at returnere varen i butikken og købe den igen til den aktuelle tilbudspris. Det er helt i orden at gøre.

Du må også meget gerne skrive til os på hej@bogide-legekaeden.dk
og henvise til denne Trustpilot-anmeldelse. Så ser vi på, om vi kan hjælpe dig med en løsning i denne konkrete sag.

Michelle fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin service

Trods problemer for personalet med at finde den bestilte bog, lykkedes det efter en virkelig ihærdig indsats.
Det kostede en smule ventetid og et extra besøg i butikken.

31 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lad være med at købe noget online med…

Lad være med at købe noget online med afhentning i butik. Varen bliver aldrig leveret og kundeservice er ikke-eksisterende. Køb et andet sted

24 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Kære Anne-Mette

Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse. Din ordre blev leveret til butikken på 5. hverdag, hvilket er inden for den leveringstid på 1-5 hverdage, der gælder ved afhentning i butik. Jeg forstår dog godt, at det har virket frustrerende, når du oplevede, at der ikke var tydelig information undervejs.

Da butiksordrer behandles direkte i den enkelte butik, henviser vi altid hertil, så de kan hjælpe bedst muligt. Jeg er ked af, hvis det har givet indtryk af, at vi ikke ville hjælpe dig – vi forsøgte at vejlede ud fra de oplysninger, vi havde til rådighed.

Jeg tager din feedback med videre internt, da vi ønsker, at både levering og kommunikation skal være en god oplevelse. Skulle du opleve udfordringer fremover, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@bogide-legekaeden.dk
eller 76752020.

Hav en rigtig skøn dag.
Michelle fra Bog & idé – Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk
· 76752020

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Boghandleren i Holte er helt fin

Boghandleren i Holte er helt fin - men det er jo lidt ærgerligt, at jeg ikke får besked om at mine bøger er ankommet til butikken. Tænker det er en systemting. Begge bøger er efterfølgende blevet til “løs-blads-system” fordi ryggen går i stykker flere steder. Det er reelt ikke muligt at læse bøgerne to gange

16 de julho de 2025

Kære Hanne

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget besked om, at dine bøger var ankommet til butikken, samt at der er problemer med bøgernes ryg. Jeg vil anbefale, at du kontakter butikken i Holte direkte, så de kan hjælpe dig med at få løst reklamationen.

Du kan skrive til dem på holte@bogogide.nu eller ringe på 4747 2840.

Michelle fra kundeservice
Hej@bogide-legekaeden.dk og 76752020

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg fik aldrig besked om at min bog var…

Jeg fik aldrig besked om at min bog var kommet før jeg selv rykkede.

19 de maio de 2025

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse – og undskyld, at du ikke modtog besked om, at din bog var klar til afhentning. Det skal selvfølgelig ikke være nødvendigt at rykke selv.

Det er meningen, at man automatisk får en SMS eller mail, så snart en Click & Collect-bestilling er ankommet i butikken. Vi beklager meget, at det ikke skete i dit tilfælde, og vi følger op internt for at sikre, at beskederne fremover bliver sendt som de skal.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

Michelle fra Bog & idé & Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk · 76752020

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais