Bog & idé - Odder Avaliações 182

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Rosensgade 8, 8300 Odder, Odder, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bog og Ide Odder er bare et godt sted at handle. De er personlige og hjælpsomme og da jeg blev nødt til at ringe fordi jeg ikke kunne nå at hente min bestilling, rykkede de den bare så jeg kunne komme... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god oplevelse som sædvanligt hos Bog & idé i Odder. Hurtig bestilling, betaling og let afhentning i butikken- flot indoakket som gave

Detalhes da empresa

1. Livraria

Escrito pela empresa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sødt og venligt personale og…

Fantastisk sødt og venligt personale og indehaver, der altid er inspirerende når man søger hjælp eller mangler inspiration. Stort udvalg af både bøger, spil, gaveartikler, tasker, DIY og kontorsager. Jeg støtter altid her istedet for at købe online ~ de fortjener støtten 🤗

6 de dezembro de 2023
Avaliação não solicitada
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Service som sådan ok

Service som sådan ok. Men. Min vare stod til at være på lager online. Den skulle leveres til butik. Desværre viste det sig, butikken havde ventetid på levering. Den info kunne jeg godt have brugt, når et køb skal bruges til gave. Her kunne kunden fordelagtigt være informeret, så jeg ikke skulle ringe og rykke for mit køb.

29 de junho de 2023

Hej

Når man bestiller en vare til afhentning i en butik, der ikke har varen på lager, så er det butikken, der bestiller varen hjem. Leveringstiden på en Klik & Hent ordre afhænger derfor af, om butikken har varerne på lager, eller om de skal bestille det hjem - dernæst informerer butikken om en eventuel længere leveringstid, vi beklager hvis dette ikke er sket. Du kan til enhver tid kontakte butikken og bede om en status på din ordre.

Rigtig god dag.

Maja fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ingen hjælp til fremskaffelse af bog.

Skulle bruge bogen “hesten, pigen og snottrolden”. Fik i butikken at vide den var udgået af sortimentet og at den heller ikke var på forretningens hovedlager.
Gik efterfølgende hjem og bestilte på nettet hos Bog og Ide - med levering til den forretning, der ikke kunne fremskaffe bogen.

11 de maio de 2023

Hej Jytte

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit køb hos os.

Du ønskes en rigtig god dag

Med Venlig Hilsen
Maja fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej Leif

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se du har givet os én stjerne, såfremt der var nogle problemer i forbindelse med dit køb må du meget gerne kontakte os så vi kan finde en løsning.

Mille fra Team Bog & idé

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais