Bjerrum og Niemann Vvs aps Avaliações 8

Detalhes da empresa

1. Encanador
  2. Fábrica de Circuitos de Refrigeração

Escrito pela empresa

Hos os kan du altid være sikker på et godt og holdbart resultat ved dit VVS-arbejde. Vi går op i funktionalitet såvel som design, og vi mener, at håndværk ikke bare skal være solidt, men også pænt at se på. Du kan derfor altid stole på kompetent og effektiv VVS-service, hvis du bruger os til en opgave. Vi følger med med udviklingen inden for VVS branchen og vi er bevidste om, at vi skal kunne tilbyde nutidige miljø- og energirigtige kvalitetsløsninger, som svarer til vores kunders ønsker og behov. Derfor holder vi os løbende opdateret ved at deltage i produktkurser og aktuelle efteruddannelser i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Renovering af sommerhus

Vi har fået lavet vvs i vores sommerhus. Vi blev mødt af super kompetente folk fra start til slut. Var lette at få kontakt til, kom som aftalt. Løste hurtigt og effektivt de udfordringer vi stod med. Vi har fået et rigtig godt og smukt resultat fra bestilling af armaturer til endelig montering. Alt til den aftalte pris. Vil afgjort gøre bruge af dem igen.

3 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

VVS Arbejde med høj kvalitet og service

I forbindelse med en større husrenovering i Slagelse har vi brugt Bjerrum & Niemann på VVS delen. Vi kendte dem ikke før dette projekt.
Servicen var i top fra start og pro-aktiviteten med at komme med forslag til gode løsninger var rigtig god.
Vi havde flere personer ude og lave VVS hos os fra firmaet, men de var alle venlige og serviceminded.
Prisen blev holdt som vi havde aftalt fra start af.
Jeg kan varmt anbefale at bruge Bjerrum og Niemann på VVS.

8 de julho de 2025

Lige i skabet!

Vågnede søndag morgen op til en utæt vandvarmer der havde oversvømmet bryggerset, Forsikringen blev kontaktet, og efter kort tid stod der en frisk ung fyr fra Bjerrum og Niemann Vvs klar til at stoppe skaden, han konstaterede hurtigt at Vandvarmeren var defekt.
Allerede dagen efter blev der monteret en ny vandvarmer så vi igen kunne få varme i huset.
Hurtig og problemfri service!

10 de fevereiro de 2025

Hurtig og effektivt

Hurtig og effektivt. Afløb virker bedre end nogensinde før.

14 de outubro de 2024
logotipo da Bjerrum og Niemann Vvs aps

Resposta da Bjerrum og Niemann Vvs aps

Tak for din anmeldelse. Har du lavet en på anmeld-Håndværker.dk ;-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varm anbefaling i forbindelse med varmepumpe

Har fået installeret en støjsvag Panasonic varmepumpe i maj måned.
Det hele blev installeret og fungerede samme dag, som det gamle oliefyr blev taget ned, og de efterfølgende småfejl er blevet ordnet ganske hurtigt efter reklamation. Prisen lå i den lave ende i forhold til andre tilbud, så jeg vil varmt anbefale firmaet.

3 de maio de 2024

Super god service!

De er professionelle og meget dygtige til deres arbejde.
De har lavet en udendørs vandhane, og rimelig akut skiftet vores vandvarmer. Begge gange har vi været rigtig tilfredse med det gode arbejde. De har styr på det og rydder pænt op efter sig.
De kan helt klart anbefales!

2 de setembro de 2022

Virkelig god service!

Virkelig god service!!
Det er nogle gode håndværker, det holder tidsfrist og aftaler.
Der er bare styr på tingene, og man kan virkelig se at erfaringen er der.

31 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais