I løbet af et år får jeg købt et anseeligt antal antikvariske bøger, bl.a. da jeg i min søgen bevæger mig rundt på de 3 største platforme herhjemme for brugte bøger. Bogtorvet.net foretrækker jeg ofte... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Rigtig god side, hvis man er læsehest. Mulighed for at søge og handle i mange forretninger på samme tid. Altid hurtig levering & super indpakning, Bøger er i rigtig god kvalitet. Har Gen... Ver mais
Superhurtig levering, men næste gang vil jeg foretrække, at I sender med DAO og IKKE med Postnord. Jeg havde problemer - igen - med sidstnævnte.
Jeg fandt H.C.Andersens samlede værker til salg i Fyns Antikvariat gennem Bogtorvet.net. Jeg fik svar på bøgernes stand dagen efter og dagen efter igen havde jeg modtaget bøgerne i den helt som besk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
På bogtorvet.net kan du finde bøger fra 28 forskellige antikvariater i Danmark.
Informações de contato
Dinamarca
- info@bogtorvet.net
- www.bogtorvet.net
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var en hurtig og effektiv levering
Det var en hurtig og effektiv levering, tak
God information
God information om bøgerne bestilte en bog en virkelig god indpakning på bogen og tak til Blichfeldts antikvariat som sendte bogen
Hurtig levering og sjældne bøger
Hurtig levering. Og de havde en bog, jeg ikke kunne finde andre steder
Hurtigt at finde bøger.
Super tilfreds med bøgerne
Super tilfreds med bøgerne ; kort fragttur og pænt indpakket . 🎁
Bogen kom fint til tiden
Enestående hurtigt og effektiv levering.
Alt klappede endnu engang…
I havde bogen jeg søgte og meget…
I havde bogen jeg søgte og meget omhyggelig og hurtigt pakket og sendt
Bogen stinker af røg
Bogen stinker af røg, den er helt gul af nikotin, derfor denne ringe anmeldelse.

Resposta da bogtorvet.net
Antikvarerne er for længe om at afsende…
Antikvarerne er for længe om at afsende bøgerne, når de er betalt. Bøgerne bør blive afsendt samme dag som de bliver bestilt, medmindre det er lige før lukketid,
Flemming
Det fungerede fint.
Det fungerede fint med at bestille en bog som ellers er udsolgt fra forlaget. Hurtig levering.
Nemt at handle hos Jer
Nemt at handle hos Jer, hurtig levering.
Undre mig over at der i bogen, står der 40.00 kr, men jeg har betalt 60.00 kr.
Måske der er en forklaring.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.