Jag vill framföra min missnöje gällande min senaste beställning. Det gäller följande: 1. Leveranstiden var en vecka, vilket är betydligt längre än utlovat. 2. Två varor saknades i paketet. 3.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Personlig och effektiv service vid kontakt. Snabb leverans och fantastiska produkter. Jag är verkligen supernöjd med mina köp och rekommenderar alla att handla här om man söker god kvalitet, produkter... Ver mais
Snabbt och bra! Jag beställde på en vardag och min beställning skickades redan nästa dag, och kom fram dagen därpå. Är väldigt nöjd med deras utbud. Produkterna är lite dyrare men av hög kvalité. R... Ver mais
väldigt nöjd med Bonnybonny då produkten jag beställde kom hem samma vecka som jag beställde den. Dessutom är jag extremt nöjd med produkten som jag fick hem. Kommer absolut att beställa härifrån... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
BonnyBonny fokuserar på att etablera de allra bästa varumärken inom koreansk hudvård och make-up i Sverige. Produkterna är noggrant utvalda utifrån ingredienser och framställning. Varumärkena är alla välrenomerade och kända för att skapa positiva resultat för alla olika typer av hud runt om i världen. Koreansk hudvård är fantastisk och det allra bästa är att man kan få högt kvalitativa produkter med naturliga ingredienser till ett mycket förmånligt pris. Välkommen att hitta dina favoriter hos oss!
Informações de contato
Vintervägen 22, 132 48, Saltsjö -Boo, Suécia
- 0733803050
- hello@bonnybonny.se
- www.bonnybonny.se
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Toppen!
Tog ett tag att få paketet men bra packat och toppenbra produkter! Även snabb återkoppling på frågor :) Allt som allt så rekommenderar jag dem starkt!
Snabb leverans. Tråkigt att så få färger fanns i lager av rougen jag beställde då jag gärna hade provat flera olika, bara 1 av 12 fanns tillgänglig av A´PIEU Juicy-Pang Water Blusher när jag beställde.
Snabb leverans och utmärkta produkter!
Alltid lika nöjd med servicen!
♥️♥️👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Alltid lika bra!
Super bemötande av otroligt hjälpsam…
Super bemötande av otroligt hjälpsam personal! Och toppen produkter dessutom. Kunde inte blivit mer nöjd 😁
Snabb leverans!
Dålig kundkänst och lurendrejeri!
Dom hade en "flerköps rabbat" när jag handlade hos dom som var ovanpå 30 % rabbat, men jag blev sen kontaktad av kundkänst som sa att jag fått mer än den 30 procenten som var rea och att min order var avbruten. Jag skrev tillbaka och förklarade att jag var helt medveten om det efter som det ordagrant stog "Flerköpsrabbat".
Jag har fortfarande (nu efter en veck)inte fått någon förklaring eller svar tillbaka.

Resposta da Bonnybonny
De makulerade min order för att de hade…
De makulerade min order för att de hade gjort fel med rabatten

Produkter var lite konstigt
Produkter var lite konstigt. Jag har skrivit till de men fick ingen svar. Vill inte köpa från dem igen.

Resposta da Bonnybonny
Bra produkter och snabb och smidig…
Bra produkter och snabb och smidig leverans
Förutom att produkterna är bra
Förutom att produkterna är bra, är personalen
vänliga och trevliga.
Mvh Karin
Snabbleverans och nöjda med…
Snabbleverans och nöjda med produkterna, mer behöver man inte.
Fantastisk service
Fantastisk service och produkterna är världsklass. Alltid supernöjd.
Super NÖJD..TACK Bonnybonny
Bra produkter och snabb leverans
Bra produkter och snabb leverans. Recommenderar.