Bookchoice Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Probeer nu al 2 dagen de nieuwe boeken van augustus te downloaden zodat ik ze op mijn e-reader kan zetten voor mijn aanstaande vakantie. Kom steeds in een hele rare pagina terecht met allerlei errors... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg blij met bookchoice. De abonnementen zijn goed te betalen en het zijn altijd goede/leuke boeken. Extra leuk vind ik dat ik nu ook boeken lees die ik niet zo snel zou kopen maar die verrasse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg tevreden over abonnement! Bijna altijd leuke boeken met afwisseling tussen genres. Ik lees alles via mijn iPhone. Gaat prima. Wissel luisteren en lezen van een boek af afhankelijk wat mijn neven b... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Een nieuwe manier om luisterboeken te downloaden, maar helaas, het werkt niet. Het wordt nu per hoofdstuk gedownload en als je niet op tijd bent om het op te slaan, is alles weer weg. De oude methode... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Livraria

Bij Bookchoice selecteren wij elke maand speciaal voor jou de beste e-books & luisterboeken. Luister en lees overal, waar en wanneer je wilt, vanaf €3,99 per maand.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

771 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Verrassend en geweldig

Het is gewoon geweldig en verrassend. Iedere maand 8 nieuwe boeken, waar altijd wel een paar hele goede boeken tussen zitten. Ook boeken, die net zijn verschenen. En dat voor maar een hele lage prijs. Ik kan Bookchoice niet meer missen en kijk er elke maand weer naar uit. Wat mij betreft: ga zo door!!!

17 de agosto de 2021

Resposta da Bookchoice

Hoi Ad, wat een ontzettend leuke review, dankjewel. Hier worden we blij van! Fijn dat de selectie je zo bevalt!

Boekhonger

Fijne om met Bookchoice tegen een schappelijke prijs toch je boekhonger te stillen.
Allerlei genres, dus voor elk wat wils.

16 de agosto de 2021

Resposta da Bookchoice

Hi Anneke, super fijn om te horen dat we je boekhonger kunnen stillen :) bedankt voor je review!

heel tevreden over Bookchoice

Ik ben erg tevreden over het aanbod van boeken. Ik lees boeken die ik niet zo gauw zou kopen. Als iets mij niet bevalt, stop ik met lezen en ga naar het volgende boek. Het enige wat ik op mijn e reader mis, is de achterkant van het boek. Ik moet het boek even opzoeken om "de achterkant" te lezen of het boek mij aanstaat.

Resposta da Bookchoice

Hi Winnifred, wat leuk om te horen dat je zo nieuwe boeken en interesses ontdekt! Bedankt voor je review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben al enkele jaren lid van Bookchoice

Ik ben al enkele jaren lid van Bookchoice en krijg op deze manier veel leuke en actuele boeken, die ik mag houden.
Ik bouw zo zelf een bibliotheekje op en kan ook mensen adviseren over boeken, die ik goed vind. Ook ben ik een trouwe volger van Bookchoice op Facebook.

Resposta da Bookchoice

Hi Jeanette, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Bookchoice! Je omgeving zal wel heel blij met jou zijn als boeken adviseur ;) bedankt voor je review!

Eindeloze verscheidenheid aan boeken

Eindeloze verscheidenheid aan boeken. Ik lees nu boeken die ik in eerste instantie zelf nooit zou hebben uitgekozen. Daardoor is mijn smaak en interesse enorm rijker geworden!

Resposta da Bookchoice

Hi Trudi, wat leuk om te horen dat je zo veel rijker bent geworden in smaak en interesse! Bedankt voor je leuke review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben altijd heel blij geweest met…

Ik ben altijd heel blij geweest met Bookchoice. Ben in totaal 5 jaar lid geweest en vele boeken nu gekregen tegen een leuke prijs. Nu tot mijn spijt toch moeten besluiten om op te zeggen, moet nu eerst maar eens alles lezen wat ik heb en dat zijn een kleine 500 boeken. Maar als ik er door ben kom ik zeker weer terug. 8 boeken per maand is toch een koopje.

Resposta da Bookchoice

Hi Silvia, wauw, 500 boeken! We wensen je veel succes met lezen en verwelkomen je hierna graag terug. Bedankt voor je leuke review!

Mijn ervaring…

Over mijn ervaring met bookchoice kan ik alleen maar positief zijn. Bij mailcontact altijd een duidelijke vriendelijke reactie en er wordt met je meegedacht.
Dank je wel daarvoor.
Vriendelijke groeten.
Nelly.

Resposta da Bookchoice

Hi Nelly, heel erg bedankt voor je lieve woorden en leuke review!

Zeer tevreden

Zonder problemen kan ik in het buitenland mijn Nederlandse boeken downloaden, daarbij word je gestimuleerd om eens boeken buiten je eigen comfort zone te lezen. Wat mij betreft heb ik gewoon geen negatieve punten. Ga zo door!

Resposta da Bookchoice

Hi Chantal, bedankt voor je leuke review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel erg blij met bookchoice

Ik ben heel erg blij met bookchoice. Leesverslaafd, boekenverslindster, voor mij echt ideaal. Iedere maand lees ik minstens 3 van de 8 boeken en van de andere 5 download ik die boeken die me ook nog aanspreken om ze later te lezen. Zo blijft mijn grootste hobby betaalbaar.

9 de agosto de 2021

Resposta da Bookchoice

Hi Irma, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en zo veel boeken leest! Bedankt voor je leuke review.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik zou graag willen kiezen

Elke maand kijk ik uit naar nieuwe boeken. Vaak zijn het net voldoende boeken om de maand door te komen. Ik vind het wel jammer dat je niet kunt kiezen uit verschillende genres. In de maand juni 2021 waren bijvoorbeeld weinig boeken die mij konden bekoren.

25 de junho de 2021

Resposta da Bookchoice

Hi Annelies, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je elke maand naar de boeken uitkijkt! We proberen altijd voor ieder wat wils te selecteren en ons Publishing Team is altijd hard bezig een selectie te maken die iedereen aanspreekt. We hopen dat ook dat de komende selecties je wel aanspreken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was abusievelijk buitengesloten van…

Ik was abusievelijk buitengesloten van het volgende deel van Golfslag. Na een mailtje is dit snel rechtgetrokken. Goede service.

11 de junho de 2021

Resposta da Bookchoice

Hi Ingrid, bedankt voor je review! We hopen dat je van Golfslag genoten hebt :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bookchoice is een fijne manier om je e-boekenkast uit te breiden.

Bookchoice is een fijne manier om je e-boekenkast uit te breiden. Elke maand zijn er spannende thrillers, een feelgood, mooie romans, soms nog maar net uitgebracht, en andere verrassende titels. In de shop kan je aanvullen als je een serie compleet wil hebben. Omdat ze dan toch op je e-reader staan, lees ik soms boeken die ik anders niet zou hebben gekozen, en vaak ben ik aangenaam verrast en voelt het als een verrijking. Downloaden is makkelijk en het is zeker niet duur. Met de luisterboeken heb ik geen ervaring.

Resposta da Bookchoice

Hi Janine, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en zo veel variatie in de boeken vindt! Bedankt voor je review.

Iedere maand 8 boeken!

Iedere maand 8 boeken voor maar een paar euro.
Bekende maar ook minder bekende boeken en/of schrijvers.
Ik vind het ook erg leuk om op deze manier boeken te lezen die ik anders niet zo snel zou kiezen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bookchoice, een prima abonnement voor lezers.

Als abonnee kan ik elke maand een gevarieerd pakket van 8 boeken en dezelfde audioboeken downloaden. De keuze is gevarieerd, van romans, thrillers, historische romans tot literatuur. De site van Bookchoice werkt simpel, het downloaden is bij mij nooit misgegaan. Al met al een prima service voor een uitstekende prijs.

verrassend

Ik kijk elke maand weer uit naar de nieuwe boeken.
Het is iedere keer weer leuk om op die manier boeken te ontvangen.
Op een enkel boek na dat niet mijn smaak is, lees je boeken, die je wellicht anders verrassendniet zou kopen, maar juist heel mooi en verrassend zijn.

Hi,

Goed om te horen dat je elke maand uitkijkt naar de nieuwe boeken! Een van de voordelen van Bookchoice is dan ook het verrassingselement van onze selecties. Onze boekenexperts doen hun uiterste best om de juiste keuzes te maken, onder begeleiding van jullie feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voordelig fijne boeken lezen!

Afwisselende boeken en makkelijk te downloaden.
Prijs kwaliteit is super!!!!

Hi Theo,

Bedankt voor je review! We streven ernaar onze lezers te blijven verrassen met onze boekenselecties. Zo te horen is dat gelukt :)

Leuke club

Leuke club . Genoeg te lezen ,voor ieder wat wilde . Aanrader !!

Hi Hetty,
Ontzettend fijn dat je ons een aanrader vindt. Ons doel is dan ook om een zo'n groot mogelijke variatie van goede literatuur aan te bieden. Zodat er altijd wel wat voor iedereen bij zit.
Veel leesplezier!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jaren een tevreden klant een goede…

Al jaren een tevreden klant een goede mix van boeken, en tegenwoordig ook luisterboeken.

Hi Manon,

Fijn dat we je al jaren kunnen verblijden met onze zorgvuldig samengestelde boekenselecties! We doen ons best om het aanbod zo gevarieerd mogelijk te houden :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goedkoop, makkelijk en leuk!

Wat een gemak! Iedere 1ste van de maand 8 boeken erbij. Makkelijk te downloaden, voor een laag bedrag. Je leest boeken die je normaal misschien niet gekozen zou hebben maar dat maakt het juist leuk en verrassend! Ik kijk er iedere maand weer naar uit.

Hi Adrie,
Bedankt voor je review, we zijn blij te horen dat Bookchoice je zo goed bevalt!
Veel leesplezier!