Het proces is duidelijk, overzichtelijk en kost weinig tijd. Er wordt rekening gehouden met de belangen van alle partijen.
Veja o que dizem as avaliações
Verkopen verloopt soepel. Wat soms onplezierig is voor de verkoper is het feit dat de verkoper een prima boek zo snel mogelijk verzendt en dan bij de beoordeling van Sara(16 april 2026) staat dat pagi... Ver mais
Zeker een mooie en duidelijke app, alles is snel vindbaar. Alleen als verkoper valt de interesse enorm tegen. Ik heb een maand geleden 20 verschillende boeken aangeboden, waaromder recente uitgave, ma... Ver mais
Detalhes da empresa
Op Booknext.nl kan je tweedehands boeken kopen of juist verkopen.
Informações de contato
Zielhorsterweg 85A, 3813ZX, Amersfoort, Holanda
- info@booknext.nl
- www.booknext.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Voor mij was boeken verkopen via Booknext nieuw, maar alles ging prima!
Voor mij was boeken verkopen via Booknext nieuw, maar account aanmaken en mijn aanbod uploaden was erg eenvoudig. De site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik heb mijn eerste boek verkocht en ook verzenden en administratie waren goed te doen. Booknext dus prima platform om boeken een 2e leven te geven.

Resposta da Booknext
Booknext vind ik echt top.
Site is helder, rustig qua lay-out. Duidelijke uitleg hoe het proces van kopen/verkopen van boeken werkt. De vragen over de ontvangen boeken zijn kort en bondig en zinvol. De controle over het proces d.m.v. emailcontact is goed opgezet. Het wekte bij mij vertrouwen op. Fijn dat je ook contact met verkoper kunt krijgen. En als het boek niet goed is, kun je het gratis retourneren. Ik ben heel blij met mijn ontvangen boek, en dat voor deze prijs. Ik hoop dat veel mensen Booknext gaan gebruiken. Dat is goed voor ons milieu!

Resposta da Booknext
Makkelijk van je boeken af…
Verkopen van (studie)boeken via booknext is aan te bevelen. Eenvoudig, vriendelijk in de prijs, en je boeken krijgen een verdiend tweede of volgend leven.

Resposta da Booknext
Books arrived fine but packaging was…
Books arrived fine but packaging was pretty flimsy. A couple of corners were bent. Not a huge deal, just expected better.

Booknext is Uitstekend
Ik ben erg tevreden over Booknext, voor mij is het een van de beste websites om tweedehands boeken te kopen en te verkopen. De afhandeling verloopt duidelijk en snel.

Resposta da Booknext
Goede ervaringen to nu toe
Al meerdere tweedehands (studie) boeken aangeschaft via deze website voor interessante prijzen. De omschrijving van de kwaliteit van de boeken berust op vertrouwen in de aanbieder. Tot nu toe nog niet teleurgesteld hierin. Een prima initiatief om tot een meer circulaire economie te komen. Aanbieden van boeken is wat minder aantrekkelijk. Ik vind de commissie die de site rekent best hoog. Zou met hun grote volumes best omlaag kunnen denk ik. Misschien ook een dedicated site voor reisboeken/gidsen?

Resposta da Booknext
Wat je besteld krijg je,als het niet…
Wat je besteld krijg je,als het niet lukt krijg je het geld terug.
Prima geregeld👌

Prima!
Eenmaal een boek besteld. 2e hands maar prima kwaliteit.
Er stond bij dat ik gebeld zou worden door de verkoper, maar het contact liep via de mail bleek later, waardoor het boek wat vertraging had. Maar los hiervan ga ik zeker vaker bestellen via deze club.

Resposta da Booknext
Inmiddels een aantal boeken besteld via…
Inmiddels een aantal boeken besteld via booknext. Boeken waren als nieuw. Bezorging was snel en contact met verkoper loopt via booknext.

Duidelijke begeleiding
Duidelijke begeleiding. Gemakkelijk om te boeken te koop aan te bieden en de afhandeling gaat soepel.

Hele goede reactie van Wouter
Hele goede reactie van Wouter, toen ik probleem kreeg met DHL service. Hij reageerde en gaf meteen aan dat hij mijn match in de gaten ging houden. Is nu helemaal goed gekomen. Super blij met mijn boek.

Resposta da Booknext
Correcte aflever informatie en idem…
Correcte aflever informatie en idem verzorging door verkoper

Resposta da Booknext
Alle contacten verlopen gladjes en…
Alle contacten verlopen gladjes en snel.
Is ook overzichtelijk.
Alleen komt het voor dat in een e-mail een link door jullie geplaatst is die bij aanklikken niet gevolgd wordt door een review zoals gezegd is in de mail.

Snelle reactie
Snelle reactie, snelle levering en het boek was als nieuw.

Resposta da Booknext
Vlotte en goede afhandeling van m'n…
Vlotte en goede afhandeling van m'n bestelling.
De schrijftaal op de site en in de mails is niet sterk (niet Nederlands?), maar de inhoud is wel duidelijk.

Resposta da Booknext
Voor je "duurdere" boeken een prima app
Voor duurdere boeken een prima app. Het is het alleen niet waard om je goedkope boek hier te verkopen vanwege de transactiekosten.
Eerder schreef ik een (inmiddels door mij weggehaald) zeer slecht review over dit bedrijf. Hun reactie hierop had m.i. iets minder "onze voorwaarden" kunnen zijn, maar ze hadden wel een punt: mijn review was alleen gebaseerd op transactiekosten. En voor goedkopere boeken is dat veel, maar voor de iets duurdere boeken is het wél een goede prijs.
De app is ook prima.
Dus bij dezen Booknext: Jullie hadden gelijk 😘

Super bedrijf!
Super bedrijf! Ik had er nog nooit van gehoord, van BookNext.nl en voordat ik bestel kijk ik altijd eerst even op webshopchecker of trustprofile
Booknext krijgt een 9,6 en dat is volledig terecht. Ik had mijn tweedehands boeken snel in huis en ze zagen er bijna uit als nieuw! Het leest alleen gemakkelijker, omdat het boek wat beter openslaat, wanneer het gebruikt is. Kan het iedereen aanraden!

Resposta da Booknext
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.