Het proces is duidelijk, overzichtelijk en kost weinig tijd. Er wordt rekening gehouden met de belangen van alle partijen.
Veja o que dizem as avaliações
Verkopen verloopt soepel. Wat soms onplezierig is voor de verkoper is het feit dat de verkoper een prima boek zo snel mogelijk verzendt en dan bij de beoordeling van Sara(16 april 2026) staat dat pagi... Ver mais
Al meerdere tweedehands (studie) boeken aangeschaft via deze website voor interessante prijzen. De omschrijving van de kwaliteit van de boeken berust op vertrouwen in de aanbieder. Tot nu toe nog niet... Ver mais
Zeker een mooie en duidelijke app, alles is snel vindbaar. Alleen als verkoper valt de interesse enorm tegen. Ik heb een maand geleden 20 verschillende boeken aangeboden, waaromder recente uitgave, ma... Ver mais
Detalhes da empresa
Op Booknext.nl kan je tweedehands boeken kopen of juist verkopen.
Informações de contato
Zielhorsterweg 85A, 3813ZX, Amersfoort, Holanda
- info@booknext.nl
- www.booknext.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Duidelijk omschrijving hoe te handelen…
Duidelijk omschrijving hoe te handelen nadat er een boek is verkocht!

Resposta da Booknext
Het bestelde boek arriveerde vlot en…
Het bestelde boek arriveerde vlot en was in goede staat zoals beloofd.

Netjes en veilig
Netjes en veilig. Even wennen dat je nog moet melden dat je het boek ontvangen hebt, omdat daarna pas betaald wordt.

Snelle reacties. Betrouwbaar.
Prettig dat Booknext pas aan verkoper uitbetaald, als boek daadwerkelijk is ontvangen. Dit is een betrouwbare manier van kopen. In de tussenliggende stappen houdt Booknext de koper van alle stappen goed en snel op de hoogte. Aanrader.

Resposta da Booknext
Omdat booknext er niets aan kan doen…
Omdat booknext er niets aan kan doen dat het boek de blauwe vogel waarvan de foto is weergegeven niet het boek is dat verstuurd is dezelfde titel maar dat is de enig overeenkomst. Heb verzender nog gevraagd om ontvangen boek terug te sturen en te vervangen door boek dat is weergegeven
Goede organisatie
Ik vind Booknext een heel goed georganiseerde bedrijf. De app is makkelijk te gebruiken. Met weinig muisklikken is een boek opgeladen. Het verzenden is ook goed geregeld en snel gedaan.
Het is het eerste keer dat ik boeken op deze manier verkoop en ik ben echt onder de indruk.

Eerste keer via Booknext besteld
Eerste keer via Booknext besteld. Superfijne service, je wordt keurig op de hoogte gehouden.

Een tevreden nieuwe klant
Eerste keer hier een boek gekocht en dat is voor herhaling vatbaar!

Niet alles gaat goed
Niet alles gaat goed, maar deze keer wel

Resposta da Booknext
Versturen van het boek duurde lang
Versturen van het boek duurde lang. De communicatie via de website vond ik nogal spartaans/ongebruiksvriendelijk. De manier van bereikbaarheid en versturen van berichten vond ik ouderwets. Verder geen koppeling met track en tracé per mail. En vervolgens het bevestigen van je boek heeft ook nog ruimte voor verbetering. Weer dat oude berichten systeem. De prijs van het boek was goed maar verder zou ik er niet meer bestellen.
1670886 6. Snap dat jullie niks aan de traagheid kunnen doen. Zou me ook meer bezig houden met de punten waar wel valt te verbeteren(platform/communicatie/tracktrace/berichten medium)

Resposta da Booknext
Prettige ervaring met Booknext.
Prettige ervaring met Booknext.
Wordt duidelijk geïnformeerd en op tijd op de hoogte gehouden over waar we zitten in het proces, van begin tot het eind en is betrouwbaar. De toon is vriendelijk en komt sympathiek over.

Boeken besteld
Boeken besteld, je wordt meteen op de hoogte gehouden bij wie je boeken hebt besteld. Ik heb er 3 besteld, bij 3 verschillende personen. De een was heel snel, die heb ik al binnen, het 2e boek dat via PostNL zou komen hebben we nog steeds niet ontvangen (klantenservice zegt "we kunnen niets voor je betekenen"). Waarschijnlijk is dat boek kwijt en heeft de afzender pech (geen boek meer en geen geld ontvangen). Dit boek heb ik opnieuw besteld bij een ander persoon. Van het 3e bestelde boek kregen we ook weer al een melding dat er iets was met de bezorging (ook van PostNL). Hopelijk lukt het hun om het dit keer wel te bezorgen. We wachten het maar af.
Snelle reactie per mail
De klantenservice is alleen per mail bereikbaar, dat is jammer, maar de snelheid van reageren op mijn mail maakt dit weer goed. Boek netjes en in goede staat ontvangen. Als ik weer een boek nodig heb dan zal ik booknext zeker weer benaderen.
Boeken besteld
Boeken besteld, je wordt meteen op de hoogte gehouden bij wie je boeken hebt besteld. Ik heb er 2 besteld, bij 2 verschillende personen. De een was heel snel, die heb ik al binnen, van de ander nog niets gehoord. Ze krijgen blijkbaar 10 dagen om de boeken op te sturen, doen ze dat niet, krijg je je geld terug. Je moet dus geen haast hebben, heb je een boek snel nodig, dan zou ik niet hier bestellen.
Bijna al mijn studieboeken inmiddels…
Bijna al mijn studieboeken inmiddels verkocht via deze site, werkt erg handig!
Boek ‘Geluk’ verkocht via Booknext
Boek ‘Geluk’ verkocht via Booknext, die ook betaling en gunstig geprijsde verzendlabel regelden. Na bevestiging van ontvangst is mijn geld snel overgemaakt. Fijn dat boek terecht komt bij iemand die het hebben wil.
Bevalt uitstekend
Het is een goed werkend systeem en je wordt zeer vriendelijk geholpen als je vragen hebt. Ik kan het zeker aanraden!
Positieve eerste kennismaking
Snel, goede communicatie, eerste kennismaking is heel positief
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.