Misleiding! Er wordt een vetpers aangeboden voor € 28,15 met afbeelding van een vetpers erbij. Ik dacht dat dit een actie was gezien de prijzen bij een ander. Ik bestel, met bijbehorende slang,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestelling gedaan van diverse producten, verf, buiskapbeslag, etcetera. Bestelling kon niet direct geleverd worden omdat sommige producten nog besteld moesten worden bij de leverancier en omdat alle... Ver mais
Net een flinke bestelling binnen gehad van Railblaza artikelen. Vooraf super leuk contact per email deze partij reageert en levert echt super snel. Had eerst besteld en zag toen de reviews op Trustpil... Ver mais
Slechte en onduidelijke communicatie over levertijd. Die was vele weken langer dan verondersteld. Telefonisch meerdere dagen onbereikbaar ondanks melding dat "U zo spoedig mogelijk wordt geholpen"... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestelde producten komen gewoon niet.
Bestelde producten komen gewoon niet.
bestelling gedaan op 30 mei, nu 2 weken later nog steeds niets ontvangen. Het zou de volgende dag binnen zijn!!
Advies: Bestel hier niet!
Op de website staat LEVERBAAR met een…
Op de website staat LEVERBAAR met een groen vinkje bij alle artikelen, de suggestie gewekt dat het op voorraad zou zijn.
Blijkt niet zo te zijn, Dit is pure misleiding van de consument, Zelf dacht ik het artikel de volgende dag in huis hebt.
Bestelling heb ik geanuleerd, het bedrag is wel gelijk gestorneerd
Levering blijft uit!
Wat een superslecht bedrijf en een abominabel slechte service! Artikel besteld dat voorradig zou zijn. Een week geleden besteld maar nog steeds niet aangeboden aan PostNL. Ze beweren van wel, maar de T&T zegt wat anders. Gemeld dat ik óf mijn geld terug wil, óf dat ze het vandaag opnieuw opsturen. Geen van beide willen ze doen, ze willen een 'onderzoek' bij PostNL afwachten terwijl het pakket nog niet eens is aangeboden. Ze houden je bewust ah lijntje. Om tijd te rekken?
Ik raad iedereen af daar bij vooruitbetaling iets te bestellen! Zeker als ik de andere reviews hier lees!
OM DE TUIN LEIDEN
Belofte maakt schuld, dat past hier. Voor 16:00 uur besteld, is de volgende dag uitgeleverd, mits voorradig. Er stond "leverbaar" bij het product, op 7-5-2024 besteld dan mag je toch verwachten dat je het 2 dagen later in huis hebt. Geen bericht dat "leverbaar" iets anders inhoud dan "op voorraad". Na een week maar eens gebeld en kreeg toen te horen dat het nog wel een week ging duren. Na 15 dagen nog steeds geen product en geen bericht. Kortom: Slechte ervaring.
Transducers
Een week na de betaling van mijn order geinformeerd naar de levertijd. Kreeg excuses en een levertijd van meer dan 4 weken. Daarom de order van +- 2500 euro geannuleerd. Bootschappen houdt zich aan de maximale tijd van twee weken om het geld terug te storten. Flauw, hier bestel ik niet meer.
Zelf wat verkeerd besteld en prima…
Zelf wat verkeerd besteld en prima geregeld door verkoper. Terug gestuurd en nieuw besteld. Duidelijke communicatie en snelle levering.
'Leverbaar' is niet 'Op voorraad'
Er toch ingetrapt. Had eerst even op Trustpilot moeten kijken. Bestelling gedaan, na een paar dagen maar gebeld. Artikel niet op voorraad en moet worden nabesteld. Na een week nog niets. Weer gebeld....'Leverbaar' betekend niet 'Op voorraad' was het antwoord. Bestelling direct geannuleerd. Dat ging wel goed. Kortom...wil je iets snel hebben.....niet hier bestellen!
Keurig optijd geleverd
'Leverbaar is hier dus 'niet op voorraad' !!
Iets besteld, kom er na twee dagen achter dat artikel niet op voorraad is, was volgens de site 'leverbaar'
Duurt nu minstens nog een aantal dagen voor het in huis is. Ik hoef een artikel echt niet de volgende dag in huis te hebben maar dit is slechte service en bovendien je wordt niet ingelicht !!
Slechte service. Dozendoorschuif firma.
Er wordt de suggestie gewekt dat producten op voorraad zijn. Dit is echter niet geval. Onderdelen worden dus pas besteld als de koop is voltooid. Vervolgens wordt nagelaten klanten te informeren over de levertijd en ook een bevestiging hiervan wordt niet verstuurd. Pas na een telefoontje met een niet zo enthousiaste medewerker wordt duidelijk dat het niet bekend is wanneer men kan leveren. Natuurlijk wordt men over dit àlles geïnformeerd maar deze berichten staan waarschijnlijk in de spambox. Ach nee, toch niet.
Wat je niet hebt kun je niet verkopen.
Wat je niet hebt, kun je niet verkopen.
Volgens de site van Bootschappen.nl is alles dat er op de site staat, leverbaar, wat de suggestie wekt dat het voorradig en direct leverbaar zou zijn.
Niets is minder waar.
Ik bestelde een aantal artikelen en kreeg kort hierna het bericht dat de gewenste artikelen niet op voorraad waren.
Dit kwam mij slecht uit en heb direct de bestelling geannuleerd. Dat ging vrij soepel en een paar dagen hierna stond het geld weer op mijn rekening.
Dat deel werkt dus wél goed, maar ze hebben niks verkocht.
Slim zaken doen is toch een ander verhaal.
WebWinkel "geopend" maar geen leveringen....
Ik bestel op 24 december een onderdeel wat op voorraad is en "de volgende dag" geleverd zou moeten worden. Krijg zelfs een bevestiging van de bestelling, maar NIETS dat men "gesloten" is tot 8 jan 2024.
Pas wanneer ik een email stuur, krijg ik een paar dagen later een "auto reply" waarin staat dat men gesloten is tot 8 Jan 2024 (waarvoor alle begrip) maar dat de webwinkel gewoon geopend is... Ja... voor bestellen, maar van LEVEREN komt het niet.
Erg niet constructief qua communicatie!
Producten niet altijd op voorraad wat de site wel beweerd. Erg schijterig met de verzendkosten.
Afgelopen tijd heel veel besteld bij bootschappen. Wat ik al vernam dat ze enorm deun waren met de verzendkosten. Ook de producten zijn niet altijd op voorraad wat de site wel beweerd. diverse producten besteld op voorraad. Nog exstra gevraagd dat de producten op tijd kwamen Ja zijden ze! vanwege speciaal geleende gereedschap had ik het na een week nodig. Toch zelf weer achteraan gebeld en het blijkt dat nog niet alles binnen was. Heb ze de kans gegeven om de producten waar ik wel op wachten kon alsnog op te sturen. En de rest te annuleren. Maar dit kon dan niet meer met de gratis verzending omdat ik niet meer boven de 50 euro zat. Vandaar dat ik in service slecht vind. En ben erg verbaast omdat ik de afgelopen tijd enorm veel besteld heb bij hun. Voor mij geen bootschappen meer. Ze zijn overigens wel snel met reageren.
Onderdelen besteld voor automatisch…
Onderdelen besteld voor automatisch reddingsvest. Bleek niet was was afgebeeld op internet. Moest een set zijn, werd slechts 1 artikel geleverd...
Retourkosten mag je zelf betalen, á €9,95
Slecht! Nooit weer hier
Slechte levering …
Net wat er beschreven word in de meeste review’s
20-7-2023 het een en ander besteld 10-8-2023 nog niks in huis.contact gehad via mail
De ankerlijn van talamex was er niet zou 25-7 bij hun binnen zijn. Nog maar een mail gestuurd want niks ontvangen. 4-10-2023 zou het verzend klaar gemaakt worden en worden verzonden 10-10-2023 nog niks ontvangen reageren niet op mail en telefonisch niet bereikbaar
Wederom leverbaar en niet op voorraad
Wederom leverbaar en niet op voorraad. Dit is de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.
Misleidend over de levertijd
Misleidend over de levertijd. Garantie van levering binnen een dag mits op voorraad. Overal staat bij “leverbaar” maar zo zeggen ze zelf dit zegt niets over de voorraad. Dus krijg ik bericht dat het over 3 dagen er is. Wilt u snellere levering bestel dan niet hier. Er is geen garantie
Leverbaar is dus niet op voorraad!
Afgelopen zomer bootschoenen gekocht, bleken achteraf niet uit voorraad leverbaar! In januari toch maar weer een order geplaatst. Bestelling was leverbaar, echter weer niet op voorraad moet eerst besteld worden bij leverancier. Waardeloos!
Absurde verzendkosten. Pas Op!
Dit bedrijf rekent voor het leveren van 1 simpele bodsleutek een verzendtarief van 9,95 euro. Ze geven in de voorwaarden aan dat ze uitsluitend de tarieven van ja lees het goed TNT hanteren. Pffff
Postnl dus en max 6,95. Sleutel kost rond de 7 euro. Je kunt ook brievenbuspaketten versturen bij postnl met track en tracé kost 3,95 euro. Maar goed dik geld verdienen aan het verzenden is ook een verdienmodel. In strijd met de verkoopvoorwaarden. I bent gewaarschuwd.
Goede ervaring
Goede ervaring! Binnen 2 dagen bestelling geleverd. Aardige vrouw aan de telefoon gehad!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.