Fik en mail samme dag om at min vare (massive hjul) ikke var på lager, og at der ville gå 4 uger før de fik dem. De ville have lufthjul på lager samme dag og kunne derfor sende dem senere på dagen 😊... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk service og fleksibilitet. Vi købte barnevogn et godt stykke tid inden termin og fik uden problemer lov til at opbevare denne og resten af vores ordre hos Børnebiksen, indtil vi selv gav bes... Ver mais
Rigtig fin oplevelse. Ifølge hjemmesiden var varen på lager, men det var den så ikke - blev kontaktet og fik valget om jeg ville vente eller have ordren annulleret. Valgte at vente. Derfra gik alt god... Ver mais
Købte en super fin trøje på deres hjemmeside, alt var som det skulle være. Plus jeg havde pakken hos mig allerede dagen efter jeg bestilte.
Detalhes da empresa
Sobre Børnebiksen
Informação fornecida por fontes externas variadas
Med mere end 1.500 m² under tag har vi et kæmpe udvalg af børneudstyr og børnetøj. I vores børnebutik finder du alt til dit barn inden for børne- og babyudstyr, legetøj og børnetøj.
Skulle du ikke have tid til at besøge os i vores butik er du altid velkommen til at handle direkte på webshoppen.
Informações de contato
Ole Rømers Vej 18, 8670, Låsby
- 86952022
- webshop@bornebiksen.dk
- www.bornebiksen.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid god service
Super god og hurtig ekspedition og…
Super god og hurtig ekspedition og utrolig hjælpsomme 👍👍👍
God hurtigt levering
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Blev sågar ringet op, da en af de bestille varer var udsolgt og vi fandt frem til et alternativ 👍
super effektivt og hurtigt
Service i topklasse
Service i topklasse.
Levering allerede dagen efter 👌🏻
Hurtig ekspedition og levering.
Nemt og hurtig
Super butik
Super butik, både fysisk og på nettet. Let at handle, lækre varer. Hurtig levering
Fin levering af julegave, dog noget dyr. Fandt tilsvarende badelegetøj hos Baby Sam næsten 100kr billigere. Men det er snart jul, og jeg orker ikke at begynde at bytte pakken for at spare beløbet.
Fin levering, men badelegetøjet kunne jeg have købt 100 kr billigere hos Baby Sam
Helt perfekt
Lækre varer, gode priser og lyn-hurtig levering. Helt perfekt 👍
God og superhurtig service
Overraskende hurtig levering
Overraskende hurtig levering, og varen lever op til forventningen, ikke sidste gang jeg har bestilt hos Børnebiksen.
Alt var i orden.
Alt fungerede perfekt
Godt udvalg og hurtig levering
Hurtig levering og fornuftig kvalitet…
Hurtig levering og fornuftig kvalitet på vare.
God oplevelse og varen var hurtig…
God oplevelse og varen var hurtig fremme.
Overholder ikke aftalt levering
Jeg bestilte varer som ikke var på lager. I min ordrebekræftelse stod der, at Børnebiksen ville sende dem inden for fem dage eller kontakte mig. Men efter mere end en uge havde jeg ikke hørt noget, så jeg skrev til dem. Fik blot en mail om at de ville sende varerne i løbet af den næste uge. Ikke noget med at beklage eller forklare forsinkelsen. Det er sidste gang jeg handler hos Børnebiksen.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.