Jeg har aldrig været så skuffet over en softice som her. Selv i Tivoli, hvor priserne er høje er der væsentlig mere for pengene. 57 kr for en børnestørrelse af en is som skulle forestille at være e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi havde set frem til lækre isvafler med dejlig bornholmsk is. Vaflerne var sprøde og virkeligt gode - men isen skuffede totalt. Den smagte af absolut ingenting. Kan IKKE anbefales.
Lækker is og sprøde vafler. Hurtig og effektiv ekspedition. Personalet tager sig tid til den lidt mere krævende (må jeg have lov til at smage……) kunde, selvom der var mange i kø.
Var der i dag den 3.7 om eftermiddagen. Bestilte en kop cappocino og en milkshake med jordbær. Kaffen var ikke varm og desværre smagte milkshake af kold mælk og ingen smagsstoffer af jordbær is e... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Flødeis fra udvalgte gårde på Bornholm, rørt med de bedste råvarer. Besøg Bornholms Ismejeri i Postgade. Vi har åbent alle dage påske til efterårsferien.
Informações de contato
Postgade 3, 3740, Svaneke, Dinamarca
- www.bornholms-ismejeri.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kæmpe skuffelse - mini is
57 kr for en børnestørrelse af en is som skulle forestille at være en stor softice, dog inkl. 7 (syv) kr for en kedelig chokolade drys, der aldrig havde været i nærheden af chokolade.
Det var sidste besøg her.
Vi kommer tit på Bornholm og det er første gang jeg har oplevet den form for røveri ved højlys dag. Bornholm er ikke billig og det er helt fint, men her er størrelse og kvalitet slet ikke i overensstemmelse med prisen. 25-30 kr var max værdi. God vaffel, men kedelig softice.
Ok is, lidt bedre end gennemsnittet
Sådan en lidt almindelig oplevelse. Ok is. Ikke den bedste jeg har smagt, men absolut heller ikke den dårligste. Tænker da nok jeg kommer igen en dag.
Var forbi i Lørdags 31.05.2025
Var forbi i Lørdags 31.05.2025
Købte deres Mint is med chokololade stykker. Måtte smide den ud da den nærmest var uspiselig, Det var som små grynet perler i munden, de andre jeg var sammen med fik andre slags is, og ingen af dem var kalorierne værd.
Total useriøst.
Total useriøst.
Butikken vil ikke tjene penge.
Der er lang kø ude foran butikken, vi stiller os i kø, men bliver afvist da de lukker kl. 21
Vi stillede os i kø kl. 20.10
skandaløse åbningstider
Det er en skandale at jeg ikke kan få min is efter kl 18. Jeg sad og græd ude foran Bornholms ismejeri i 3 timer. Hele min ferie var ødelagt efter denne oplevelse.
Hilsen Ahmed
Fantastisk is
Den bedste is og en sprød og velsmagende vaffel.
Bedste is jeg har smagt
Bedste is jeg har smagt! Derudover laver de også skøn kaffe!
Lækker is og sprøde vafler
Bedste vaniljeis
Bedste vaniljeis jeg nogensinde har smagt! Tak!
Rigtig dårlig betjening det virker som…
Rigtig dårlig betjening det virker som om de ikke orker mennesker selv hende der ejer det.
Men isen er super dejlig.
Skuffende oplevelse
Syntetisk og gummiagtig
Jeg har smagt deres is ved en prøvesmagning i Kvickly, men jeg er mega skuffet over den bøtte nougat is jeg købte i dag. Ingen folie under et løst låg! Isen smager syntetisk sødet, og alt for sød. Den har en gummiagtig konsistens, og efter at den kom op af fryseren anden gang var den endnu mere gummiagtig. Den er fed, sød og syntetisk. Jeg går tilbage til Hansens de ved hvordan man laver god flødeis 🤩
Rigtig dårlig is
Rigtig dårlig is! Januar 2021 køber jeg 725 ml vanilleis fra Bornholms Ismejeri i min lokale Fakta. Jeg betaler kr. 48,95. Jeg forventer en økologisk is af god kvalitet. Det får jeg dog ikke. Plastlåget tages af og der er direkte adgang til isen uden tamper proof evidence (som
fx folie, der plejer at være der) så enhver kan have pillet ved isen. Hvor er fødevaresikkerheden henne? Desuden er isen ikke særligt god og fyldt med e-numre.
Jeg tager mig tid til at skrive til virksomheden med billeder osv. for at gøre opmærksom på det uhensigtsmæssige i manglende fødevaresikkerhed. Mailen sendes 26.01.2021 til info@bornholms-ismejeri. dk, men der kommer aldrig et svar tilbage.
Spild ikke jeres penge på at købe dårlig is fra denne virksomhed!!
Super lækkert is og virkelig hyggelig…
Super lækkert is og virkelig hyggelig gårdhave! Vi kommer helt sikkert igen inden vores ferie er slut!
Bornholms bedste is!
Super lækker hjemmelavet is. Der skiftes jævnligt sortiment. Meget venlig og imødekommende betjening.
Ok produkter men rigtig dårlig og…
Ok produkter, men rigtig dårlig og uhøflig betjening... der føler man sig ikke velkommen
Bornholms bedste is
Bornholms bedste is, uden sammenligning. De har derudover også andre lækre produkter og jeg kan varmt anbefale en af deres drinks.
Var der i dag den 3.7 om eftermiddagen
Var der i dag den 3.7 om eftermiddagen.
Bestilte en kop cappocino og en milkshake med jordbær.
Kaffen var ikke varm og desværre smagte milkshake af kold mælk og ingen smagsstoffer af jordbær is eller vanilje is.
Rigtig ærgerligt når prisen samlet er 90kr.
Tager gerne til Bornholm for denne is
Super god is, kan virkelig smage der er tale om hjemmelavet is. Kan også varmt anbefale de hjemmelavede isvafler, som næsten er en lille kage i sig selv.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.