Bornholms Thehandel Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Når man slår butikken op på nettet står åbningstider mandag-fredag 10-17.30, er gået forgæves mandag, hvor der så åbenbart er lukket, på døren står så 11-17.30, men tirsdag kl. 11.05 var der ikke åbne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønt sted med udadvendt og hjælpsomt personale. Vi lærte en del om The og dens historier samt betydning for forskellige folkefærd. Rigtig god kvalitet og priser vi slet ikke havde turdet håbe på. V... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvor er det skammeligt, at personer laver negative anmeldelser pga en joke omkring en børneudsendelse. Denne forretning har intet med joken at gøre. Hvordan er vi nået hertil, at mænd opfører sig såda... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bornholms Thehandel er en fantastisk…

Bornholms Thehandel er en fantastisk spændende forretning med et flot varesortiment. Altid god og venlig betjening. Evy og Philip er yderst engagerede og har en super god viden om de forskellige varer. Butikken er absolut et besøg værd. Jeg har været der flere gange, og kommer helt sikkert igen.
👌🇩🇰 😊

8 de maio de 2023

Skam jer

Skam jer, Trustpilot.

Trustpilot medvirker velvilligt til at drive politisk motiveret hetz mod Bornholms Thehandel. Hetzen har sit udspring på facebook, hvor en del FB-brugere omdeler en opfordring til at skade Bornholms Thehandel mest muligt med falske opdigtede dårlige anmeldelser.

Årsagen er at butikkens indehaver, Gitte Evy Frigioni, er kæreste med Philip Brandt og ham er der en hel del - primært venstrefløjsere - der ikke kan li’ fordi han har kritiseret deres store idol, Onkel Reje.

En anmeldelse på Trustpilot skal indeholde mindst tre ting for at være til brugbar information for brugerne af Trustpilot: En generel vurdering af butikkens beskaffenhed / pålidelighed, dens varer og deres serviceniveau. Alle tre informationer skal være baseret på brugerens egen personlige oplevelse i butikken.

Det er nemt for Trustpilot at spotte de negative anmeldelser. De indeholder nemlig ingen af de tre ovennævnte kriterier. Det fremgår helt tydeligt af de efterhånden rigtig mange negative anmeldelser, at der udelukkende kun er tale om en politisk motiveret hetz og hadekampagne.

Det fremgår også at stort set ALLE de negative anmeldelser er skrevet inden for de seneste 5 dage – altså efter balladen om Onkel Reje opstod. Før Onkel Reje-sagen var stort set alle anmeldelser af Bornholms Thehandel meget positive og rosende.

Jeg har i mange år tjekket alle de butikker og webshops, jeg agter at handle i, på Trustpilot forud for handlen / besøget og det samme gælder også for restauranter med mere.

Fremover vil min tillid til Trustpilot være stærkt begrænset. Jeg vil aldrig rigtig kunne vide om dårlige anmeldelser skyldes alt muligt andet en lige netop butikken eller om der er tale om en hadekampagne iværksat af ondskabsfulde mennesker.

8 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan slet ikke anbefale denne butik…

Jeg kan slet ikke anbefale denne butik jo og den burde ikke engang have 1 stjerne jo. Personalet er så mega sure og uhøflige. Deres te man købte var fugtigt og burde ikke være dette jo. Det lugtede fælt den te der og faktisk lugtede butikken ikke af at være en te, kaffe butik. Der lugtede klamt og lidt ligesom en fugtig kælder. Men måske derfor at deres te var fugtigt. Nej tak til denne butik fremover da. 1ste, sidste og eneste gang der da

3 de maio de 2023

Varer i topklasse

Har altid foretrukket special forretninger som ved hvad de har med at gøre og Bornholms Teforretning er ingen undtagelse, så hvis du er på Bornholm, besøg dem og få en unik oplevelse i denne skønne forretning.
Gitte og Phillip som står bag disken giver kyndig vejledning, fantastisk service og varerne er i topklasse 👌
Hvis du ikke kommer til Bornholm så besøg deres website, ring til dem hvis der er noget du er itvivl om

6 de maio de 2023

Jeg var inde i Bornholms Thehandel

Jeg var inde i Bornholms Thehandel for at købe noget Early Grey. Ejeren kunne ikke lide min Onkel Rejes Heavyband t-shirt så han kaldte mig en klam stodder og smed mig ud.

6 de maio de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais