BOS Transmissions A/S - Brøndby Ombytnings Service Avaliações 88

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en fornøjelse at få automatgearkassen på min Audi Q5 repareret hos BOS - det gik hurtigt fra diagnosen til bilen stod klar til afhentning og den kører nu som en drøm igen. Tak for hjælpen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På vores ford c-max med automatgear, som havde problemer med en rysten og mislyd, som vi troede stammede fra gearkasse eller kobling. Vi havde haft bilen til fejlsøgning hos Andersen biler i Balleru... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde problemer med DSG gearkassen. Dårlige gearskift som til sidst blev til slet ikke at kunne skifte ordentligt. Efter en tur forbi BOS fik de hurtigt identificeret problemet til at være Mechat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god faglig vejledning og betjening. Man mærker fra første kontakt, at man er i gode hænder og at de kan deres kram. De finder den bedste løsning til en rimelig pris. God kommunikation under... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis

Escrito pela empresa

Specialist i Gearkasser, bagtøjer, 4wd/transfer og koblinger. Reparation & renovering af alle type gearkasser, automatgear, Manuelle, DSG, Multitronic/CVT | Vi har næsten alle modeller og typer | Salg, service & olieskift | Få tid på tlf: 46151266

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Simpelthen fremragende service!!

Simpelthen fremragende service!!

Bos Transmissions tog min bil ind med kort varsel, og komplet renoverede gearkassen, med nye lejer og pakdåser. Og prisen var endda den bedste jeg kunne finde i DK.

Både tid og pris blev overholdt, gearkassen kører som smurt, og jeg er en meget tilfreds mand. Tak :)

10 de março de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke positive ord nok

Jeg har ikke positive ord nok i mit ordforråd til at beskrive den oplevelse jeg havde hos BOS.
Jeg har en Audi A6 med multitronic gearkasse som var begyndt at drille. Vi talte sammen en torsdag, og mandag morgen fik de bilen ind, alt blevet skiftet og serviceret i gearkassen og torsdag havde jeg min bil tilbage.jeg fik en lånebil i perioden, til 250kr i døgnet — alt i alt en meget profesionel og god oplevelse. Jeg vil til en hver tid anbefale dette sted hvis du har vrøvl med en gearkasse...

31 de julho de 2019

Super service og pris

Super service og pris. Når man ringer til dem får man svar med det samme. De ved præcist hvad det drejer sig om.
Hurtig pris information og god pris iøvrigt. Fik tid dagen efter og det tog kun 2.5 time. Venteværelse med frisk kaffe.

27 de março de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BOS er simpelthen en af de absolut…

BOS er simpelthen en af de absolut bedste, hvis ikke den bedste auto-oplevelse vi har haft som bilejere gennem 20 år. Kører en til S toget, og henter dælme også. Skiftede alle lejer og smådele i en 6 trins gearkasse, i en ellers ok bil som andre havde dømt skrotmoden. Nu har vi igen en bil som kan køre lydefrit fra A til B de år vi skal bruge inden skift til mere udbredt elbil indtog. Prisen 75 % af hvad vi var stillet i udsigt. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, gjorde jeg det. Går du ind for genbrug og hader at smide gode ting væk, blot fordi en gearkasse gør knuder, så overvej BOS. Du bliver ikke skuffet.

23 de outubro de 2018

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Man kan se deres passion stråle ud af dem. Hvis nogen som helst skulle have problemer med gearkassen tag herhen! Super service minded, de er alle søde. Tak for Kaffen Mette! Og tusind tak Olesen for at fikse min bil. !!!!

Razvan.

30 de agosto de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais