Veja o que dizem as avaliações
Jeg har købt en opvaskemaskine som skulle være nærmest lydløs 40db), men en frygtelig summe-lyd brager ud med 55 db under opvarmning af vandet og under tørring. Desuden tørrer den dårligere end min... Ver mais
A empresa respondeu
Bosch Readyy'y Lithium 18V støvsuger Type VXAS012V18 Vi har nu igen oplevet det uheldige, at vores ellers udmærkede støvsuger har problemer med funktionaliteten. Når vi tror, at vi har opladet de... Ver mais
A empresa respondeu
Det er fantastisk at man kan levere så dårlig tilgængelighed på teknisk hjælp til et produkt. Det er praktisk talt umuligt at komme igennem , hvis man ikke vil bruge den halve dag på at vente på konta... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Telegrafvej 4, 2750, Ballerup, Dinamarca
- bosch.hvidevarer@bshg.com
- www.bosch-home.dk
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi købte for 4 år siden en Bosch series…
Vi købte for 4 år siden en Bosch series 6 vaskemaskine, der blev ombyttet kort efter køb grundet fejl i det elektroniske display. efter kun 4 år er samme fejl så opstået igen på den "nye" maskine. men fordi der er gået mere end 2 år vil Bosch ikke ombytte eller tjekke fejlen uden at skulle betale servicegebyr på min 1.650 kr - det er simpelthen for ringe at en producent ikke står mere indefor hvad de producerer og sælger.
Dyrt og helt unødvendigt besøg!!!
Jeg har en tørretumbler der efter et strømafbrud ikke ville starte igen. Den kom frem med fejlkode E:90. Det er godt nok en 8 år gammel maskine, men deres HomeProfessional-serie, så tænkte en reperation stadig godt kunne betale sig. Bestilte et service-besøg på Bosch's hjemmeside med beskrivelse af problemet, fejlkoden samt produktnummer. Så alle informationer omkring maskinen var givet til Bosch, inden teknikeren kommer ud.
Han kommer tomhændet ud til mig, og da jeg undrende spørger ind til hvorfor han ikke har noget med, siger han så selv, at han ikke har taget noget med, da han ikke umiddelbart regner med at jeg vil betale omkring 4.500kr. for en reperation af en 8 år gammel maskine....!! Hvorfor sender Bosch en reperatør ud til mig, når de formentlig allerede ved, at jeg ikke har tænkt mig at betale en så dyr reperation!! Hvis de nu havde god kundeservice, så ville en medarbejder ringe til mig da jeg bestiller service, for lige at høre om de nu også skulle sende en tekniker ud. Jeg fik selvfølgelig en faktura for de 2 min manden var der....... Dårligste kundeservice og vil formentlig ikke købe Bosch produkt igen!!!
STØJ!
Desuden tørrer den dårligere end min 12 år gamle Siemens, selvom den har Zeolith.

Hurtig rep. På vaskemaskinens garanti
Imødekommende fyr, der havde luret fejlen ud fra min beskrivelse. Det tog et kvarter og så var det hele kørende igen.

Resposta de Bosch Hvidevarer
Jeg købte en fin smart Bosch…
Jeg købte en fin smart Bosch opvaskemaskine en lille smule salt hvad der svarer til et gram fire måneder senere af maskinen rustet i stykker og er nu ubrugelig jeg køber aldrig Bosch igen noget som helst de laver jeg har haft reparatør ude og fik at vide at den var ikke rustfri eller Rust fast og kan ikke tåle man spiller selv et enkelt saltkorn jeg troede Bosch blev til kvalitet det betyder i virkeligheden affald. Det ser jo det er min skyld fordi jeg har spillet et program salt i en rustfri opvaskemaskine der på ingen måde er rustfri ruste de stykker på fem måneder Hvad er det for noget billig plastiklort jeg købte ting jeg Harald Nyborg der var bedre Bosch er affald

Resposta de Bosch Hvidevarer
Skuffer på både produkt og kundeservice
Købte en indbygget ovn. Den skulle være det bedste af det bedste. "Topklasse" til top-pris. Helt fra start var den i stykker. Den bliver ved med at sige at vi har tilsluttet et stegetermometer, selvom vi aldrig har brugt det. Hver gang den kommer med stegetermometer, kan hverken ovn eller mikroovn bruges. Så vi har flere gange haft gæster og stået med utilberedt mad fordi ovnen igen ikke virker. Fik en teknikker ud. Han kunne ikke komme ind til ovnen fordi den er indbygget og han ikke turde hive i ovnen, hvis ledningerne bagved skulle ryge ud. Han sagde at han ville skrive en note om det, så vi kunne ringe til ham igen og få ham ud igen gratis når vi havde fået ovnen fri. Travl hverdag og sygdom gjorde at vi ikke fik håndværkere ind før noget tid senere. Nu er den kommet ud og jeg ringer så til kundeservice igen, som fortæller mig at jeg ringer 3 uger for sent og jeg derfor skal betale 1500kr. for at de kommer ud, plus hvad det koster at reparere den. Nævnte hvad den tidligere teknikker sagde. Hun kunne godt se et notat fra ham, men han har ikke skrevet ordret at vi ikke skal betale, så derfor skal vi betale... Jeg siger at jeg så skal snakke med min mand om det og jeg ringer tilbage hvis jeg vil have en mand ud. Hun siger ok og lægger røret på. 2 minutter senere modtager jeg en sms om at "jeg har bestilt en teknikker" og ham kommer btw mellem 7-16.30??? Helt galt. SÅ ekstremt dårlig service. Tænk at købe et premium produkt og så få denne her behandling. Og på et produkt som nogle gange virker og nogle gange ikke gør. Som vinden blæser. Horribelt. PS til Bosch. Opkaldet er blevet optaget. I burde lytte til det!

Resposta de Bosch Hvidevarer
Hvis man lige står og mangler noget så…
Hvis man lige står og mangler noget så skal man ikke bestille det hos bosch. Har lavet bestilling 23/11 og endnu ikke set eller hørt noget til afsendelse af varen.
At skrive til deres kundeservice for at høre hvornår der forventes noget afsendt, har heller ikke givet noget resultat
Opdatering 04/12-2025.
Nu er der da kommet info om at bestilte varer (tilbehør) er i restordre. Selvom de stod til at være på lager ved bestilling og forventet levering ca 26/11-2025

Utroligt dårligt pakket
Utroligt dårligt pakket
Min pakke var slet ikke tapet til. Den var åben i begge ender, da jeg modtog den.
Det føltes meget utrygt, og varen kunne nemt være faldet ud eller blevet taget undervejs.
Vi købte i 2018 alle hvidevarer i Bosch…
Vi købte i 2018 alle hvidevarer i Bosch mærket.
Vi har nu problemer med de fleste af disse hvidevarer. Tryktasterne virker ikke længere på kogeplade, ovn og emhætte. Det betyder at flere varmestyrker ikke kan bruges på kogepladen, at flere ovnprogrammer ikke kan bruges, og at emhætten ikke kan slukkes uden at slukke al strøm.
Vaskemaskinen gik i stykker for et års tid siden, og måtte udskiftes. Tørretumbler har også været defekt, men vi er lykkes med at reparere den. Vi krydser fingre for at køleskab og vaskemaskine holder ud lidt endnu.
Opdatering 18/11:
Forløbet er at de har været anvendt helt normalt i en familie med to voksne og to børn.

Resposta de Bosch Hvidevarer
Efter at have betalt en regning…
Efter at have betalt en regning kontakter de mig og siger den ikke er betalt.
De kan ikke finde den fordi der ikke er et faktura nr på den.
Jeg giver dato den er betalt.
Det er ikke godt nok, jeg sender et billede af betalingen fra min bank. Hun svarer at hun ikke kan åbne billedet og at jeg skal sende den i word. Jeg er ikke på universitetet længere og har ikke word.
Så istedet for at kigge på datoen og beløbet og manglede faktura nr så vælger hun at sende mig i inkasso.
Det skal siges der er to regninger og de er betalt lige efter hinanden hvilket også gør hun kan finde den.
I starten var beskeden fra en indisk man der bor i Dubai.
Jeg har bedt om nummeret til hendes chef, det vil hun ikke udlevere.
Mage til tosser har jeg heldigvis aldrig stødt ind i!!!

Forvirrende Cashback kampagne
På Cashback kampagner skriver bosch i betingelserne at den gælder hos "danske forhandlere". En forhandler er (j.v.f. ordbogen) en virksomhed der køber og videresælger varer, så kampagnerne burde gælde alle der køber og sælger bosch produkter i Danmark. Men når jeg spurgte Bosch Support gjaldt den bare danske "salgspartnere", ikke "online forhandlere" ...... Det er da forvirrende, at man skriver forhandler i betingelserne, men at det ikke gælder alle forhandlere. Hvorfor skriver I ikke salgspartnere på hjemmesiden ? Supporteren jeg snakkede med talte iøvrigt meget dårligt dansk, -jeg måtte virkelig spidse ører for at høre hvad der blev sagt. Men kvaliteten på jeres produkter er god og jeg synes iøvrigt det er fint at man belønner de fysiske butikker med cashback som bare gælder i butikkerne. Alt i alt 3 stjerner til Bosch.
Unødvendigt servicebesøg
Har købt en opvaskemaskine, som blev leveret uden fødder. Nu vil de sende en tekniker ud for at sætte dem på - angiveligt fordi ellers kan jeg ikke bibeholde garantien.
Sikke noget fis at lukke ud. Det er spild af alles tid og især min, da jeg jo skal være hjemme når teknikkeren kommer. Det ville tage mig få min. selv at sætte dem på.
2 stjerner - fordi jeg trods alt, synes Bosch laver nogle gode produkter.

TEMU Bosch
*Opdateret 15/10 efter svar
Så Bosch vil ikke engang anerkende der findes en sådan fejl, selvom det er sket to forskellig gange for mig, hvilket jeg har fotodokumentation for.
Hvis det ikke er en fejl fra fabrikken, er det så meningen at man ikke kan åbne og lukke lågen, samt vaske tøj, uden at lågen går i stykker?
Bosch var en gang en hæderkronet virksomhed, hvor man vidste man fik et produkt af høj kvalitet - det er det ikke mere.
Jeg købte den 7. juli 2023 en Bosch vaskemaskine WGG1440ISN/40, gennem Føtex/Whiteaway. I februar 2024 går plasten i rammen ved hængslet i stykker, hvilket gør at lågen ikke kan lukke tæt og der kommer vand ud. Jeg er noget målløs over byggekvaliteten er så dårlig. Efter meget kommunikation kommer Bosch og laver det, per kulance, da de til at starte med ville have betaling for udbedring, i alt kr. 1694. Men i går 13. oktober 2025 står jeg i samme situation, hvor nøjagtig samme del går i stykker. Hvordan kan man levere så dårligt er produkt, at man ikke kan åbne og lukke lågen uden at den går i stykker? Første gang den blev lavet, kostede reservedelen kr. 239 og nu står den til kr. 402 på Bosch hjemmeside. Er det forretningsmodellen, at levere et så dårligt produkt at det samme går i stykker gentagende gange og kunden så skal betale for reservedele og servicebesøg?
Der er vel noget galt fra fabrikken når det samme går i stykker?
Bosch er ikke hvad det har været.

Resposta de Bosch Hvidevarer
Jeg havde bestilt reparation af min…
Jeg havde bestilt reparation af min opvaskemaskine (garantisag) Reparationen var OK. Montøren foreslog at jeg kunne købe 3 års ekstra garanti for kr 795.- og ville sende en kontrakt som jeg kunne acceptere hvis jeg ønskede det.
Flere måneder senere fik jeg en rykker. Jeg kontaktede Bosch Hvidevareservice med mail og fik ret hurtigt svar hvor de accepterede mit ønske og sendte en kreditnota. En måned senere får jeg et fysisk brev med trussel om inkasso hvis jeg ikke betaler inden 10dage. Jeg bruger en time på at få kontakt (telefonisk). Jeg får at vide at alt er i orden. Jeg beder om at få dette bekræftet, er endnu ikke sket.

Anmeldelse om Bosch Service Reparation
Anmeldelse om Bosch Service Reparation.
Vi har et gasfyr fra Bosch der ikke virket optimalt slut 2023. Nogle gange lavet det varmt vand, andre gange ikke. Vi tog fat i Bosch Service reparation omkring dette, og bad om at nogen skulle komme ud og fejlfinde. Hvilket de gjort i januar 2024. Vi fik altså ikke nogen service eller reparation - men kun en mand der kiggede på det, for at afgøre hvad der var galt, og hvad det skulle koste at reparere det.
Han ment så at det skulle skiftes veksler og nyt standrør- og at dette skulle koste over 5000kr. Vi valgt så at ikke lave denne dyre reparation i den omgang. Men valgt at gøre det alligevel 8 måneder senere i Aug 2024. Vi har siden da haft yderligere en servicemand ude i januar 2025. Begge gange har vi betalt.
Så døm om vores undren - når det pludseligt langt over et år senere bliver sendt en faktura for fejlsøgnings-besøget i januar 2024 - LANGT OVER ET ÅR SENERE. På 4000 DKK... ! For en SERVICE?
Jeg kontakter Bosch Service umiddelbart og siger at det giver jo ingen mening.
- Det var ikke en service, men en fejlsøgning for at estimere et pris på en reparation.
- I sender en faktura langt over et år senere?
- I fakturerer 4000 DKK for fejlsøgnings-besøget, som i princip er den samme omkostning som selve reparationen i sig selv?
- Fair nok at I skulle have noget for det besøg - men når I ikke har opgivet noget pris inden I kom, når der specifikt er tale om en fejlsøgning og ikke service/reparation, og når I aldrig sendt en faktura, og når vi efterfølgende udført og betalt for reparationen, når I har skrevet forkert på faktura... Giver det her så mening for jer??
Så sker det at...
- I flere måneder er der ingen på Bosch der tager stilling overhovedet til min klage, til trods af flere mails.
- Til sidst ringer en meget ubehøvlet dame, der simpelthen råber ad mig i telefonen - hun siger ting som at "når man har bestilt noget så koster det noget" og tager på ingen måde stilling til de fejl de har lavet, og den dårlige kundeservice jeg har fået
- Hun truer med at sende mig til inkasso - som jeg påpeger for hende altså er ulovligt når jeg lavet en indsigelse på faktura, som de slet ikke svarer på
- Til sidst så siger hun at "hun kan skrive "fejlsøgning" på faktura og tage 200kr mere for det så, hvis det er det jeg vil?
Sjældent har jeg løbet ind i så dårlig kundeservice.. ! Der bliver engang taget stilling til de faktum at de har sendt faktura over et år forsinket - udover at den ubehøvlede dame råber ad mig at "det i loven står at man må sende op til 2 år efterfølgende!".
Når man har så dårligt styr på administration og kundeservice generelt - at man ikke på forhånd oplyser priser, skriver forkert på faktura, og først sender en faktura langt senere end et år efterfølgende - så er det min klare anbefaling til Bosch at i det mindste ansætte nogle dygtige og høflige kundeservice-medarbejdere som kan finde ud af at skamme sig, når det er på sin plads.

Resposta de Bosch Hvidevarer
Over 2 måneder siden jeg har sendt en…
Over 2 måneder siden jeg har sendt en støvsuger retur, og har ikke set pengene endnu. For dårligt.

Bosch opvasker - levetid 2,5 år
Bosch opvaskemaskine købt for ca 2,5 år siden i Elgiganten - er nu af hvidevare reparatør blevet opgivet at reparere. Enheden begyndte med forskellige fejlkoder og når endelig en vask blev gennemført - var servicet koldt og ikke rent.
Servicemontøren kunne konstatere at styring og varmeenhed var defekt - og begyndende rust i hængsler. Reparationen ville langt overstige prisen af en ny opvasker - så ny maskine af andet fabrikat indkøbt.
Det blive sidste gang vi køber Bosch - med en levetid på lidt over 2 år ..

NEJ TAK DÅRLIG SERVICE
Jeg har nu haft en vaskemaskine der har været i stykker i 3 uger nu
Haft service tekniker 3 gang og maskinen virker endnu ikke ;(
Jeg har prøvet at få den ombyttet men der fortalte kundeservice at det ikke omfatter producentens garanti!!!
Har nu i 3 uger skulle køre rundt til familie og venner og vaske!!!
Jeg er rasende
Nu er endnu et tekniker besøg bestilt
Og man kan ikke komme til at tale med dem der vurdere om det er en evt ombytning
Kundeservice tlf er nogenlunde men ingen forstår hvor træls det rent ud sagt er ikke at kunne vaske sit tøj herhjemme
Køber ALDRIG hos Bosch igen
Jeg har kun minus til min maskine som stadig har 4 mdr garanti på!!!!
Og hver eneste gang er der en uges ventetid på nyt tekniker besøg!!!!!

Resposta de Bosch Hvidevarer
Pakker leveres i den anden ende af byen
Egentligt et fint firma, produkter og kundeservice - men i dag fandt jeg så ud af følgende som denne anmeldelse går på:
Når man beder om at få leveret produkter til en pakkeshop, så vælges pakkeshoppen af Bosch selv ud fra postnummer og ikke ud fra adresse.
Der kan altså være temmeligt langt til udleveringsstedet - i mit tilfælde en gåtur på 1 time og 18 minutter for at komme frem og tilbage. Jeg har en Pakkeboks 100 meter fra min adresse... og 5-10 andre som var tættere på end den som Bosch valgte.
Bosch er bekendt med dette, og "får en masse klager" men altså ikke nok til at gøre noget ved det. Måske fordi, som de sagde, så har man som kunde 'ingen ret' rent juridisk til pakket leveres tæt på når man vælger pakkeshop.

Resposta de Bosch Hvidevarer
Anmodning om hjælp - 100 dages tilfredshedsgaranti overset registrering med 4 dage
Kære Bosch
Jeg skriver til jer med håb om forståelse og måske et lille mirakel.
Jeg købte jeres Unlimited 7 Aqua den 23. juni. Jeg havde sparet 4.500 kr. sammen til den, og som førtidspensionist er det en STOR investering. Jeg var så glad, fordi jeg troede, jeg havde fundet noget, der ville lette min hverdag.
Desværre har jeg kun oplevet skuffelse. Støvsugeren har ringe sugeevne medmindre den står på turbo - hvilket betyder, at batteriet hurtigt dør. Moppefunktionen efterlader pletter i stedet for at fjerne dem, og hele ideen om “hurtig og nem rengøring” er blevet til en langsom og udmattende proces.
Jeg fandt først ud af i dag, at jeres 100 dages tilfredshedsgaranti kræver registrering inden for 14 dage. Og mit dilemma er, at jeg overså det. Jeg var bare glad og forventningsfuld og fik aldrig registreret. Nu står jeg 4 dage for sent - med en maskine, der har gjort det stik modsatte af, hvad der er beskrevet.
Jeg håber virkelig, I vil vise fleksibilitet og menneskelighed. Jeg sidder ikke og leder efter smuthuller, jeg leder bare efter retfærdighed og lidt forståelse. Jeg har ikke råd til at købe noget andet, og jeg føler mig ret snydt.
Er der noget, vi kan gøre?
Med venlig (og håbefuld) hilsen,
Cecilie Knudsen

Resposta de Bosch Hvidevarer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.