A empresa respondeu
Absolut det højeste antal stjerner. Aldrig har jeg oplevet så fantastisk kundeservice. Jeg fik en helt igennem behagelig , hjælpsom, sjov oplevelse af Mathias. Og min sofa blev afleveret til tiden a... Ver mais
A empresa respondeu
Flot stone sofabord, som lever helt op til forventningerne. Virkelig god kundeservice, og på trods af vejarbejde på vores vej, blev det tunge bord båret helt til døren. Så lækkert. Vi anbefaler.
A empresa respondeu
Fremragende service. Lige i skabet 😂. Jeg har købt sofa og bord m. levering. Helt igennem tilfreds fra først til sidst. Tusind tak for en god oplevelse.
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ravnsøvej 38, 8240, Risskov, Dinamarca
Super service af Mathias og Mads.
Lækker sofa med hurtig levering.

Resposta de BoShop.dk
God oplevelse igennem hele forløbet i butikken, med rådgivning og vejledning af Christopher.
Derudover rigtig god information og service i forbindelse med levering af varerne af Mathias.

Resposta de BoShop.dk
Super service med leveringen. Altid hjælpsomme og godt humør

Resposta de BoShop.dk
Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Boshop. Medarbejderne var super kompetente og dygtige, og vi fik en fantastisk vejledning hele vejen igennem. Leveringen gik endda hurtigere end forventet, hvilket var en stor bonus. Klart den fedeste møbelbutik, vi har handlet hos til dato!

Resposta de BoShop.dk
Fantastisk personlig service, levering til tiden, og flotte møbler 🤩

Resposta de BoShop.dk
Igen god møbelkvalitet, service og levering fra Boshop i Aarhus.

Resposta de BoShop.dk
Flot stone sofabord, som lever helt op til forventningerne.
Vi anbefaler.

Resposta de BoShop.dk
Super fin butik med lækre møbler og flinke, flinke medarbejdere;)
Mega hurtig og sikker levering 👌🏻

Resposta de BoShop.dk
Jeg har haft en helt igennem perfekt oplevelse med BoShop.
Fra første kontakt fik jeg kompetent og ærlig rådgivning, hvor der virkelig blev lyttet til mine ønsker og behov. En særlig tak til Christopher, som ejer BoShop – jeg mærkede tydeligt hans engagement og passion for kvalitet og god kundeservice.
Sofaen lever fuldt ud op til forventningerne – både når det gælder komfort, design og kvalitet. Leveringen forløb også helt problemfrit og som aftalt med information om leveringstidspunkt fra chaufføren Mads - som også fortjener en kæmpe anerkendelse, for hans flotte service ved leveringen.
Det er sjældent, man oplever så gennemført en service fra start til slut. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til BoShop og handler der meget gerne igen!

Resposta de BoShop.dk
Absolut det højeste antal stjerner.
Aldrig har jeg oplevet så fantastisk kundeservice. Jeg fik en helt igennem behagelig , hjælpsom, sjov oplevelse af Mathias. Og min sofa blev afleveret til tiden af Mads ( tror jeg) og en ung fyr, samlet og sat op, alt igennem fantastisk. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Boshop .

Resposta de BoShop.dk
Jeg skulle købe en ny sofa og blev mødt af de sødeste og mest hjælpsomme medarbejdere. Det var virkelig en dejlig oplevelse!

Resposta de BoShop.dk
Super service og enormt søde medarbejdere samt flotte møbler 3 gange har vi bestilt møbler og er aldrig blevet skuffet Derfor 5 stjerner

Resposta de BoShop.dk
Service service service og gode samtaler i butikken , meget hjælpsomme

Resposta de BoShop.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.