Boutique Dor, Jewels & Watches Avaliações 49

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,8

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle have taget nogle led at mit helt nye omega ur til 21500, men da jeg fik det tilbage var det ridset flere steder, desværre også på selve urkassen. Jeg stolede på at en officiel Omega forhandle... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En rigtig dårlig oplevelse og en super dårlig kundeservice. Vi købte 2 vielsesringe i guld til en samlet pris på kr 10.700. Min ring passede, men min kones ring var ét nummer for lille! Fejlen er ente... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Informação fornecida por fontes externas variadas

BOUTIQUE D'OR Juvel og Urhus, Lyngby Storcenter, præmier, forlovelse, smykker, ure, barnedåb

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Lukket før tid

De havde lukket før tid. De lukkede 16:30 hvor de skulle have haft lukket 17:00.

24 de janeiro de 2026

Resposta de Boutique Dor, Jewels & Watches

Kære Vilhelm, Vi er rigtig kede af din anmeldelse.
Vi har IKKE haft lukket før tid d.24/01-2025
Vi lukker døren til, da vi skal tømme vores vinduer til pengeskabet og havde du bare taget fat i vores dør eller banket på, havde du fundet ud af vi havde åbent helt til kl. 17.00

Hej igen.

Hej igen.

Jeg vil blot opdatere på det, jeg skrev herinde for omkring en måned siden. Dengang beskrev jeg problemet med mit guldsmykke, hvor låsen var røget af af sig selv, selvom smykket kun var fem måneder gammelt. Det var altså ikke selve guldet, der var slidt op.

Efter jeg skrev anmeldelsen, fik jeg at vide, at fejlen var min egen, og at det ikke var noget, virksomheden stod inde for. Det oplevede jeg som frustrerende og ikke særlig fair, især fordi sagen ikke virkede til at være undersøgt ordentligt.

Nu har jeg netop hentet mit smykke igen, og denne gang blev det – sjovt nok – konstateret, at der var tale om en fabrikationsfejl. Det endda af samme medarbejder.

Derfor synes jeg, det er på sin plads at nævne, at min oprindelige kritik var berettiget. Fremover ville det klæde jer at sikre jer, at vurderingen er korrekt, før man lægger ansvaret over på kunden. Det ville spare både jer og kunderne for unødige frustrationer.

6 de dezembro de 2025

Øv...

Købte i marts måned et gavekort til min datter til at få lavet huller i ørerne, hvilket jeg specifikt bad om. Fik en æske med et stykke papir i, hvor der stod gavekort på 350 kr. og tænkte, at det så var deres fremgangsmåde.
Opdager nu, at prisen på at få lavet huller i ørerne pr. 1/5 er steget til 450 kr. Kontakter butikken og spørger til, hvad vi så gør, når nu vi har et gavekort, hvor der ikke står specificeret, at det er til et sæt huller i ørerne og ekspedienten siger, at det kan hun ikke gøre noget, at så skulle jeg have haft en kasse med et sæt øreringe i i stedet for et almindeligt gavekort. Gør opmærksom på, at jeg netop bad om et gavekort på specifikt at få lavet huller i ørerne, men nu var der ikke noget hun kunne gøre ved det, når det var så lang tid siden, blev der sagt i en ikke pæn tone. Jeg tænker ikke, at kunderne på forhånd kan vide, at ekspedienten udsteder et forkert gavekort, som ikke svarer til det man har bedt om og at man bagefter i en ikke så pæn tone får at vide, at så skulle jeg have kommet noget før. Svært at gøre, når man ikke ved, at ekspedienten har lavet et forkert gavekort. Kommer ikke igen.

19 de junho de 2025

Kære Louise,
Vi er kede af din oplevelse men når vores kunder køber et gavekort, som er gyldigt i 3 år, kan vi ikke styre hvornår vores priser på varer eller ydelser stiger da man jo har 3 år til at bruge gavekortet. Vi har som helhed ikke udstedt er forkert gavekort, og ved køb af gavekort som kunden har tiltænkt en specifik vare eller ydelse, kan man ikke forvente at den ønskede vare eller ydelse, koster det samme efter 3 måneder eller mere efter udstedelsen

mvh
Kundeservice
Boutique Dor

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snyder kunderne og priserne er sindsyg høje

Ekspedienten var til start umiddelbart sød og imødekommende, da hun fandt den ring jeg ønsket mig.

Hun skyndte sjovt nok at skynde sig at pille mærket af ringen, da jeg ville prøve den og jeg gik med den på fingeren ud af butikken. Ville ønske jeg var blevet gjort opmærksom på at den så "var taget brug" og ikke kunne byttes. Tog ringen af med det samme dag jeg var kommet ud og lagde den i æsken. Umiddelbart ville jeg mene den stadigvæk var til at sælge igen.
Jeg var desværre for dum til ikke at tjekke op på prisen på nettet. Samme ring kostede 350 kr mindre end deres butik. ØV!!! ringer med det samme til butikken og fortæller min oplevelse, men får et arrogant svar, at nu var den jo taget i brug. Vi snakker et mini klistermærket som de selv sætter på.

Jeg synes det er SÅ UFATTELIG DÅRLIG SERVICE, og handler ALDRIG DER IGEN. OG HAF OVEN I KØBET BONEN, HVOR DER STÅR DEN KAN BYTTES INDEN 8 DAGE.

15 de dezembro de 2024

Kære Mathilde,
vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse men vælger man at tage en vare på efter køb hos os, i dit tilfælde en ring, og vælger at gå med den på ud af butikken, bliver varen betragtet som værende en brugt varer og kan derfor ikke byttes eller returneres. At du efterfølgende finder varen på tilbud et andet sted på nettet, er vi jo desvære ikke herre over.
og Ja, vi har 8dg bytte og fuld retur ret, men kun hvis varen IKKE er brugt. Det er den jo desvære i dit tilfælde.
mvh Boutique Dor

Skod dårlig service.

Jeg kan godt forstå at denne butik har så lave anmeldelser så dårlig en service har jeg aldrig nogensinde oplevet. Ekspedienten optrådte mega arrogant og som om vi var der for at genere hende selvom hun rent faktisk kunne have lavet et salg på 4-5000 kr.
håber virkelig folk undgår denne her butik.

23 de novembro de 2024

Svindlere eller uduelige..?

Den mest useriøse betjening og reparation af ur, jeg nogensinde har oplevet. Jeg indleverede her, da de efter sigende er det bedste sted at få repareret Tissot-ure. Jeg blev ganske vist advaret om, at der var lang ventetid, men at jeg alligevel skal vente halvanden måned på at blive ringet op af en småarrogant ekspedient, der fortæller mig, at jeg skal betale 2000kr for en rens og at der ikke er andet at gøre, overrasker mig en del.
Jeg vælger heldigvis at få en anden urmager til at se på mit ur. Han er meget skeptisk over, at jeg virkelig har fået en “rigtig” urmager til at se på uret, da der blot er tale om et batteriskifte, en afmagnetisering og en lille kortslutning. Det har taget manden 10 minutter og jeg slipper med 150kr. Om Boutique Dor bevidst har prøvet at tage fusen på mig eller om de bare er utroligt uduelige er vel egentlig ikke så vigtigt. Jeg kommer i hvert fald aldrig igen!

4 de maio de 2024

Resposta de Boutique Dor, Jewels & Watches

Kære Mikkel, vi er selvfølgelige rigtig kede af din oplevelse hos os.
Da vi ikke har en urmager på stedet, bruger vi eksterne værksteder og i dit tilfælde en ekstern urmager, som b.la. reparerer for nogle af de store kendte butikker og er blevet anbefalet af mange af vores kollegaer. Vi forventer en form for tillid, ligesom vores kunder, når der blevet givet et reparations tilbud. Desvære er du ikke den eneste der har oplevet lang leverings tid og og forkert reparations tilbud og vi har nu taget konsekvensen og opsagt samarbejdet og skiftet til et andet urmager værksted. Dette værksted har lige har fået sig en danmarks mester i urmager faget i "DM i skills 2024".
Så jeg håber du en anden gang vil give os en chance til.
Skulle du komme forbi butikken en dag, så spørg efter mig og jeg har en flaske bobler til dig som undskyldning.
Med Venlig Hilsen
Jesper Meyer

Drømme ringen!

Jeg blev forelsket i en forlovelsesring fra Tiffany & Co. Jeg var dog usikker på kvaliteten på sten samt viden om diamanter. Jesper og Caroline hjalp mig utrolig meget her, og jeg fik designet min forlovelsesring i samarbejde med dem. Resultatet blev præcis som jeg ønskede. Jeg og min kæreste besøgte forskellige smykke butikker inden Boutique Dor, og vi har ikke fortrudt at vælge dem. Faktisk føler vi os ret heldige fordi vi fandt dem. Tusind tak!

17 de dezembro de 2023

Kære Natalie,
Tusind tak for de pæne ord og vi er glade for, at vi kunne opfylde dine/Jeres ønsker og designe den flotteste ring til dig..glædelig jul 🎄

Køb vielsesringe

Vi har idag, været inde og købe vores vielsesringe. Sikke en fantastisk service! Der var grin, humor, og vi fik på ingen måde følelse af "mere" køb. De mødte os i hvad vi ønskede..

Hvis de kunne 10 stjerner ++++ så havde vi givet dem det.

24 de março de 2023

Kære Simi,
Tusind tak 🙏 for de flotte ord og de mange stjerner...Din anmeldelse er hermed givet videre til pigerne
mvh Boutique D´or

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Manglende kunde service og interesse

Besøger butik 50 min før lukke tid, hvor svaret på at få lavet hul i ørerne var ‘det har vi lukket ned for’. Der står hele 4 ekspedienter bag disk og der er ingen kunder i butikken. Manglende sans for imødekommenhed rimer på øvrige oplevelser på ekspeditioner, jeg har haft i butikken og det er ikke få gange. Men det er nu min sidste.
Gik rundt om hjørnet og blev fluks ekspederet med stor venlighed i Plaza. Det var ikke svært og tog 12min.

24 de fevereiro de 2023

Resposta de Boutique Dor, Jewels & Watches

Kære Sussie, vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse men vi er også kede af du/I ikke har set vores retningsliner vedr. Hul i ørerne på vores hjemmeside. Der står klart og tydeligt at vi laver hul i ørerne i tidsrummet: Hverdage imellem 10-18 og om lørdage imellem 10-13 hvilket ville have resulteret i du/I ikke var gået forgæves. Med venlig hilsen Kundeservice Boutique D´or

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice. Vi har købt et armbånd til 3500 kr for 3 måneder siden. Der skulle en anden lås på det. Vi har gentagende gange været forbi butikken, for at høre om det var kommet. Vi har hver gang mødt en ekspedient Pia, der har talt meget nedladende til os om det tog den tid det tog.. efter mange forespørgsler på armbåndet, som vi allerede har betalt for, ringer vi ind til Georg Jensen og spørger om dette er kutyme når man handler deres varer. Sjovt nok blev vi ringet op dagen efter for nu var vores armbånd kommet. Vi tager ned for at hente det og bliver præsenteret for en regning på 450 kr. da vi påpeger at dette ikke kan være rigtigt, da vi ikke er blevet oplyst om denne ekstra regning, griner hun og vender øjne af os. Hvad er det dog for en service. Hvis det var min butik, ville hun aldrig få liv at betjene kunder igen. Vi gentager at vi ikke er blevet oplyst om denne regning og vi har ventet over 3 måneder på ar få vores varer, så denne regning kunne de annullere, hun griner bare igen, betal hvis i skal have jeres armbånd. Jeg sætter ALDRIG mine ben i den butik igen og anbefaler andre heller ikke at gøre det.

13 de fevereiro de 2023

Resposta de Boutique Dor, Jewels & Watches

Kære Mette, tak for din anmeldelse.

Den er vi selvfølgelig kede af, men vi er kede af du har sat et forkert navn på vores ekspedient og udsat hende personligt for en dårlig anmeldelse, for da du købte armbåndet blev du ikke ekspederet Pia, men af en af hendes kollegaer. Ligeledes da du blev ekspederet i går, var Pia ikke tilstede da hun havde fri.

Vi undre os selvfølgelig over din beskrivelse af forløbet, da dette ikke er korrekt, at du ikke var blevet oplyst om, at der var en omkostning forbundet med montering af en ny større lås.

Efter købet af dit nye armbånd ønskede du en større lås monteret end den lås armbåndet var født med. Du blev oplyst om, at en ny større lås IKKE VAR UDEN OMKOSTNINGER og fik prisen oplyst ved, at vores egne guldsmed skulle lave reparationen. Du blev informeret om, at det ville blive dyrere hos Georg Jensen end hvis det var vores egen guldsmed der lavede det, men at vi ikke kendte den eksakte omkostning. Beskeden fra dig var, at det skulle bare laves hos Georg Jensen. Du blev tilbudt at få en pris først, men dette var du ikke interesseret i, for det skulle bare laves, så derfor undre det os, at du nu troede, at der ingen omkostninger var forbundet med at få en ny større lås monteret. Den ekspedient, du handlede med første gang ved købet, bekræftede også dette overfor dig igår, at dette var blevet oplyst til dig og du ikke havde ønsket et tilbud først, og derfor var låsen blevet skiftet til en større uden, at du var blevet kontaktet, da du ikke ønskede dette.

Leveringstiden er vi enige om var lang, det beklager vi. Desvære tager det længere tid hos Georg Jensen, som i øvrigt også er blevet oplyst til dig, men det hjælper ikke, når de så også sender dit armbånd retur til os i første omgang med den forkerte størrelse lås, hvor vi så måtte sende det retur. Dette forlænger selvfølgelig leveringstiden ydeligere. Der kan Georg Jensen godt blive bedre. At det ankommer dagen efter du selv har kontaktet Georg Jensen er desvære et tilfælde. mvh Boutique D´or

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hvad blev der af den gode service?

Som udgangspunkt vil jeg egentlig helst holde mig til at give positive anmeldelser og holde de negative for mig selv, men denne anmeldelse skriver jeg med henblik på at give Boutique D´Or en ærlig feedback, som de kan bruge i forhold til at vurdere deres kundeservice - og jeg forventer ikke et svar, for jeg ønsker ikke at handle i butikken en anden gang.
Min mand købte i december 2019 et guldarmbånd til 6295 kr til mig. 1 måned efter garantien jfr købeloven udløber, går et led, og butikken tilbyder mig i første omgang en reparation til over 1000 kr. Det ønsker jeg naturligvis ikke at acceptere, armbåndets pris og alder taget i betragtning. Butikken sætter i en telefonisk samtale spørgsmålstegn ved armbåndets alder på trods af, at der ved min henvendelse i butikken blev taget en kopi af min kvittering. Jeg bliver så tilbudt en reparation til ca 300 kr som jeg vælger at acceptere. Et år efter går der igen et led, og ved henvendelse i butikken i dag får jeg at vide, at det skyldes slitage, fordi armbåndet er for stort, og skylden lægges dermed over på mig. Jeg meddeler butikken, at de selv tilpassede armbåndets længde ved køb og at det dermed burde have en passende længde, og jeg får så som svar, at det godt kan blive 1,5 cm længere på 3 år?
Jeg står tilbage med en ærgerlig oplevelse over at et armbånd til over 6.000 kr går i stykker 2 gange på lidt over tre år, at udgiften til reparation ligger hos mig OG endnu værre at butikken lægger skylden over på mig. Et fokus på at lægge skylden over på kunden giver ikke gode anmeldelser og fører ikke til genkøb - i hvert fald ikke af mig.

20 de janeiro de 2023

Resposta de Boutique Dor, Jewels & Watches

Kære Mette, vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse. Som vi oplyste dig, så er dit armbånd gået op i det ene led pga slidtage og da det ikke er samme sted som sidst og armbåndet er fra 2019, er reparatioen derfor ikke dækket af din garanti/reklamationsret. mvh Boutique D'or

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det startede ellers så godt.

Det startede ellers så godt.

Fik hentet mit ur, som har været i ret langt tid ind til reparation (ikke deres skyld). Jeg syntes de var hjælpsomme undervejs.

Men da jeg endeligt kom for at hente mit ur, fik jeg ikke den rem jeg havde bestilt. Den manglende vilje på at rette op på dette var ganske tydeligt.
Faktisk, da jeg sagde, jeg havde ikke bestilt den rem jeg fik, virkede det, som om ekspedienten ikke rigtigt troede på mig.
Derefter pegede hun på et stk papir hvor der stod "OK" skrevet i hånden, og kunne konkludere dermed, at jeg har sagt OK til den nye rem over telefonen. Det har jeg dog ikke.

Jeg kunne mærke det var oppe ad bakken med det der, og jeg var klar til at få mit ur tilbage efter over 1 måned uden ur (igen, den lange reparationstid er ikke deres skyld, og det klager jeg overhovedet ikke over).

Jeg tror de har tabt en fast kunde på det der. Det var da synd, for jeg gik og følte mig ellers ret tilfreds lige indtil uret skulle hentes.

1 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ikke fortjent en eneste stjerne

Har ikke fortjent en eneste stjerne. Dårlig og utroværdig service. Jeg sætter aldrig mine ben i den butik igen. En af ekspedienterne er direkte ubehøvlet.
Jeg købte en urrem til min søn til 900 kr som gik i stykker inden for 1 uge og har efterfølgende afleveret den flere gange da den går i stykker. De nægter at sende den ind til leverandøren som reklamation. De påstår at urremmen er overbelastet (min søn går i skole og dyrker ikke sport så det er ikke rigtigt at den er overbelastet). Det skal lige nævnes at min søn arvede sin morfars urrem som holdt i 8 år (udover de 10 år hans morfar brugte den), så det kan ikke være rigtigt at en ny dyr urrem går i stykker indenfor 1 uge. Iøvrigt påstod butikken at min søn skater med urremmen. Men det er løgn…han har aldrig skatet. Tænk at butikken ikke engang ville gøre et forsøg og sende den ind som reklamation da jeg mener det er et “mandags eksemplar”

21 de maio de 2022

Resposta de Boutique Dor, Jewels & Watches

Kære Susanne, vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse.
Mht din urlænke (ikke rem) gik i fra hinanden efter en 1 uge, var klart en monteringsfejl fra vores side af og dette blev selvfølgelig udbedret med det samme u/b.
Din søns lænke er fra januar måned i år 2022 og har senest allerede d.10/3-22 været inde for at låsen var bukket ved overbelastning. Vi informerede dig allerede der om, at lænken var meget ridset og at din søn var voldsom ved uret og ikke kunne tåle den form for brug. Ligeledes denne gang d.6/5-22 var låsen igen blevet bukket ved overbelastning. I begge tilfælde udbedrede vi låsen uden beregning pr. kulance. Lænken er fyldt med dybe ridser og hakker, samt urkassen og glas har ridser, viserne er ikke i synk længere hvilket kun kan sker ved et ordentlig stød eller slag. Vi har informeret dig om at uret har lidt overlast og derfor er din søns lænke ikke reklamations berettiget.
mvh
jesper meyer
Boutique D'or

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle 5 stjerner går ene & alene til…

Alle 5 stjerner går ene & alene til Rebecca, sjældent har jeg oplevet så servicemined en person, du er guld værd for den butik- tak for alle dine mails,pris tilbud,tegninger med forslag ect. - Rigtig godt nytår Rebecca.

Therese

29 de dezembro de 2021

Kære Therese,
Tak for de mange stjerne og meget flotte ord. Din anmeldelse er hermed givet videre til Rebecca.
Rigtig godt nytår til dig og din familie
Mvh Boutique Dor

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte en guldkæde til lige under 1.000…

Købte en guldkæde til lige under 1.000 kr., som knækkede efter 9 uger. Beskeden fra ekspedienten var, at hun kunne jo ikke vide, hvordan kæden var gået i stykker, og at jeg selv skulle betale for at få den lavet. Jeg var i øvrigt forbi en anden guldsmed, som syntes at kæden virkede meget slidt - efter 9 uger! Jeg handler aldrig mere hos Boutique D`or!

15 de julho de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Urværket defekt efter én måned

Min kone købte et Ole Mathiesen ur i Juvel & Urhus, og spurgte adskillige gange ved købet til kvaliteten af det. Flere gange roste salgskonsulenten urets kvalitet, trods min kone gentagne gange refererede til en læsning på Trustpilot om Ole Mathiesens ure. Én af de nævnte kritiske punkter på Trustpilot er, at uret "pludselig" går i stå efter års brug.
Salgskonsulenten havde dog aldrig oplevet den slags, hvorpå vi besluttede os for at købe det.
Præcis én måned senere indleverer vi uret til reparation. Uret havde ganske enkelt TABT TID.

URVÆRKET BLEV UDSKIFTET blot én måned efter købsdatoen. I løbet af 48 timer var uret klar til afhentning efter indlevering. Ved afhentning af uret blev det nævnt, at urværket nok skal udskiftes hver 5.- 8. år. Dvs 4 gange på 20-25 år.

Juvel & Urhus har efterfølgende beklaget urværkets korte levetid pr mail, og referer nu til Ole Mathiesens hjemmeside. Af denne fremgår blot, at et serviceeftersyn anbefales efter 5-7 år. Intet om salgskonsulentens anbefaling om et decideret urværk udskift.

Ovenpå oplevelsen med købet af et Ole Mathiesen ur, vil vi ikke købe ur fra Ole Mathiesen igen. Uret har ganske enkelt ikke den kvalitet, som salgskonsulenten argumenterede for. Og, vi føler os stadigvæk ikke trygge ved købet af det.

Læs gerne de øvrige vurderinger på Trustpilot omkring Ole Mathiesens ure.
Ovennævnte anmeldelse fremgår også omkring Ole Mathiesens ure i Trustpilot.

28 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den dårligste service/ De holder ikke deres ord!

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice som i denne butik i Lyngby Storcenter.
Min morgengave (armbånd/armring) fra min mand var gået i stykker i lås og hængsel, som gjorde, at det også var blevet skævt. For det første så kom jeg med det inden de 2 år reklamationsret var gået, hvilket ikke betød noget, de sagde at der skulle indhentes pris for hvad det vil koste at lave. Hvilket ikke stemmer overens med, at der er en reklamationsret på 2 år!
Nå men da de så ringer med “tilbudsprisen” er prisen næsten det halve af hvad armbåndet havde kostet. Jeg taler med tre forskelllige ansatte om dette, om at det ikke kunne være rigtigt, at det skulle være så dyrt at lave, men de holdt fast i prisen fordi de siger at der skal laves en masse på det. Bemærk en MASSE på det... Nå Men det er som skrevet min morgengave fra min mand, så det skulle selvfølgelig laves. Så i lørdags var mine forældre så søde, at være forbi og hente det, og det jeg så har nu er et armbånd der stadig er skævt og flere buler end den ene lille der var, inden butikken modtog det. Jeg ringer til butikken med det samme og informerer om dette, og at det ikke kan passe, at man betaler så meget for et armbånd og deres såkaldte tilbudspris for reparation og så får man det sådan retur! Den ansatte havde en så slem attitude og slet ikke nogen forståelse for det. Jeg fortæller at jeg havde haft talt med tre forskellige ansatte om prisen og hvad der skulle laves, og der står klart og tydeligt på reklamationssedlen; armring ej oval mere,(ergo det er jo selvfølgelig også noget der skal rettes!!) men det mener hun ikke var en del af den “tilbudspris” der var givet, så tre ansattes ord på, at det bliver lavet er åbenbart ikke noget de kan stå ved. Plus hendes svar til, at de så har mistet flere familier som kunder, var hendes svar; vi overlever nok!
Hvilken service er det, at tilbyde gamle trofaste kunde eller ja generelt kunder!

Hilsen en meget utilfreds kunde!!

5 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service og dårlig rådgivning

Jeg havde købt tre par øreringe til min datter på 10 år, der havde fået lavet huller i ørerne. Jeg havde specifikt talt med ekspedienten om, at de skulle være behagelige at sove med her det første år efter, at hullerne var lavet. Derfor valgte jeg to par bittesmå creoler og et par ørestikker.
Min datter ville kun have det ene par creoler (guld med zikomer til ca. 1000 kr.), så jeg beholdt selv de andre creoler, og stikkerne blev returneret. Min datter bruger sine creoler i ca. en uge, inden de begge to knækker og falder ud med timers mellemrum. Jeg henvender mig i butikken og får at vide, at man ikke må sove med creoler, da de kan hænge fast i pudebetrækket og gå i stykker. Jamen, så skulle de jo slet ikke have solgt creolerne til mig! Butikken vælger alligevel at sende øreringene til producenten som en reklamationssag, og denne bliver afvist. Butikken har nu tilbudt 25% på et par nye øreringe for "svie og smerte". Jeg er mildest talt overrasket over, at de ikke tilbyder et par nye øreringe til samme pris - og netop nogen, som kan tåle at blive sovet med. Butikken begår en fejl i købssituationen, og nu betaler jeg for fejlen. 25% er ikke godt nok. Det kan min datter ikke bruge til noget. Hun har ikke gjort noget forkert.
Jeg vælger i stedet for at holde mig væk fra butikken fremover og give denne dårlige anmeldelse.

10 de julho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøs forretning som ikke holder hvad de lover

Købte en forlovelsesring til 25.000 som blev lavet som en specialbestilling, hvorfor der ikke fulgte nogen returret med. Det var sådan set fint nok. I stedet blev jeg lovet, at butikken kunne købe ringen tilbage “uden det store tab” hvis den ikke blev brugt.
Det skulle desværre vise sig, at ringen aldrig kom i brug. Jeg kontaktede derfor butikken for et tilbud på at købe den tilbage. Min første henvendelse på mail blev slet ikke besvaret og da jeg mødte personligt op, lød tilbuddet på 6.000 altså under 25 % af ringens nypris. Det mener jeg selvfølgelig på ingen måde kan ligestilles med hvad der blev lovet da jeg købte ringen; “uden det store tab”.
Man står nu tilbage med følelsen af, at butikken (1) ikke stoler på sine kunder, (2) løber fra sine løfter og (3) at medarbejderne ikke læres ordentligt op.

Sidste gang jeg handler her og jeg kan kun fraråde andre, at gøre det samme - eller i hvert fald sørge for, at få alt på skrift.

——— svar på sælgers kommentar ———

Da man desværre ikke kan kommentere på svar fra sælger direkte, kommer følgende svar her:

Jeg må stille mig uforstående overfor, hvorfor der blandes returret ind i problemstillingen. Jeg har på INTET tidspunkt rejst ønske om at returnere varen til fuld pris, hvorfor det er ganske misvisende at inddrage dette. Enten har I ikke forstået sagens fakta, ellers forsøges der at skabe tvivl og forvirring overfor andre læsere på Trustpilot om, hvad sagen egentlig handler om.

Det eneste jeg har efterspurgt er hvad der ved aftaleindgåelsen blev aftalt, nemlig at varen kunne tilbagekøbes “uden det store tab” såfremt den ikke kom i brug. Et tab på ca. 75 % anser jeg netop som værende et stort tab, hvorfor jeg ikke mener, at I lever op til det aftalte.

I 63 % af alle jeres anmeldelser har I kun opnået én stjerne, hvorfor det lader til, at I generelt har dårligt styr på jeres forretning. Min historie lader derfor ikke til at være den eneste - langt fra. Det er for useriøst, at I på den måde løber fra jeres aftaler og ikke tager ansvar for jeres ansattes handlinger.

7 de janeiro de 2020

UPDATE 14/01-2020

Kære Morten,

Vi er helt med på sagens fakta og du har ikke kunne dokumentere en sådan aftale som du beskriver og som vi har forklaret, indgår vi ikke sådanne aftaler om tilbagekøb af smykker.

Vi løber ikke fra vores aftaler og vi tager ansvar for vores ansattes handlinger. Vores handelsbetingelser fremgår tydeligt i butikken, på vores hjemmeside og på vores kvitteringer.

mvh Boutique D'or

Kære Morten,
Vi er kede af du giver os denne 1-stjernet anmeldelse, for som du selv skriver, så blev din ring speciel fremstillet D.16/02-2018 UDEN RETURRET hvilket du jo også skriver du accepterede.

At du så forventer, knap 2 år efter, at kunne returnere ringen eller vi vil købe den tilbage til næsten fuld pris giver jo ingen mening, da den er special fremstillet UDEN RETURRET med din egen accept.

Vi er selvfølgelig kede af at ringen ikke kom i brug, men vi synes ikke det er en fair anmeldelse du giver os, da du selv har accepteret, at der ingen returret var på ringen.

MVh Boutique D'or

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais