Heel persoonlijk, goede service, snelle levering en klantgericht. Al meerdere malen bij Boxspring besteld. Er kan persoonlijk veel geregeld worden. Boxspring is meer dan alleen een webwinkel. Je ervaa... Ver mais
Twee weken geleden een boxspring besteld, welke niet op voorraad was. Na telefonisch contact gelijk de order geplaatst en hebben ze deze gelijk doorgezet naar de fabrikant. Levering was binnen t... Ver mais
Nieuwe topper nodig en gezien de ervaringen met vorige aankopen bij boxspring.nl weer daar besteld. En ook nu weer een goed product geleverd. Van te voren werd er gebeld om de bezorgdatum af te sp... Ver mais
Informação fornecida por fontes externas variadas
Wij hebben onze eigen gespecialiseerde chauffeurs en beschikken daardoor over snelle levertijden en een goede service!
In onze showroom in Kaatsheuvel bent u van harte welkom om al de producten van onze website te komen bekijken en ervaren. www.boxspring.nl is de website van Uw Bed uit Kaatsheuvel. Onze showroom kunt u vinden in:
Kaatsheuvel, Luxemburgstraat 5, 5171PK Kaatsheuvel.
Mocht u andere vragen en/of opmerkingen hebben. Neemt u dan gerust contact op via het contactformulier op onze website of bel direct 088-3322333.
Luxemburgstraat 5, 5171PK, Kaatsheuvel, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer vriendelijk personeel,goede kwaliteit en goede communicatie.

Resposta de Boxspring.nl
2de bed hier nu gekocht, online op goed vertrouwen. Wim Hendriks denkt goed met je mee, heeft ruime ervaring in de bedden branche. Attente medewerkers niks is teveel voor deze mensen. Heldere communicatie, aan de telefoon maar ook per email. De bezorger/chauffeur Paul
is ook een hele vriendelijke man, doet zijn werk prima maar praat graag 😂, een echte Brabander.
En het meest belangrijkste bed ligt lekker en slaapt goed.
Mvrgr uit Grunn

Resposta de Boxspring.nl
Top bedrijf met zeer vriendelijk personeel, en ze leveren kwaliteit voor een goede prijs kwaliteit verhouding, ik ben zeer te vrede en zal dit bedrijf ook andere aan raden

Resposta de Boxspring.nl
Super bedrijf, perfecte site, perfecte communicatie, perfect maken van afspraken, perfect op tijd de levering en een perfecte nette bezorger die weet wat klantvriendelijkheid inhoud. 5 x Perfect✅

Resposta de Boxspring.nl
Op de website staat 3 tot 5 werkdagen levertijd. Toen ik na de 7de dag ging bellen bleek dat de molton nog niet verstuurd was. Ze beloofde deze vrijdag te leveren. Ook dit gebeurde niet uiteindelijk werd de molton pas maandag geleverd.

Resposta de Boxspring.nl
Prachtig bed! Hele goede persoonlijke service met persoonlijk contact, ook de bezorging was superaardig! Met heel veel hulp! Kortom mijn volgende bed bestel ik ook hier! Dankjulliewel!
Groetjes Femke

Resposta de Boxspring.nl
We twijfelden eerst en stonden bij BeterBed, maar nu absoluut geen spijt van hotelbed YALE! Echt stevig en goed afgewerkt. Komt niet in de buurt van een vergelijkbaar goedkoop bed bij de concurrent.
Vriendelijke bezorger die geholpen heeft met het naar de slaapkamer brengen.

Boxspring onderbak ROME - Eénpersoons - Pocketveer - Meubelstof Figaro
Ondanks de goedkoopste, toch kwalitatief hoogstaand product. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Wat de levering betreft werd ik goed geïnformeerd en de man die de boxspring leverde was heel vriendelijk en gaf de nodige informatie voor de montage van de pootjes.
Zeer tevreden !!

Resposta de Boxspring.nl
Heel mooi bed, stevige stof, goede prijs en veel opbergruimte. Makkelijk besteld en alles is netjes geregeld. Ik ben tevrede met mijn aankoop.

Resposta de Boxspring.nl
We ordered a couch to be delivered and assembled and we were aware that it would take 3 weeks to arrive. The day before delivery we get a message that the couch will only be delivered downstairs at the building entrance without assembly and a full day timespan instead of the 2 hours that were promised.
So we cleared up everything in the way, took down railings, wall art as preparation for the delivery. Only to find out the next day that it would not be delivered that day and that we would get a new link to schedule a delivery the same day which didn’t happen. Upon contacting the customer service again on Monday (not reachable on weekends and only available on workdays until 2pm), they said we’d get a link to schedule a new appointment the same day, upon checking the link it only offered us 3 weeks as the fastest delivery option. 6 weeks with terrible communication is unacceptable.

Resposta de Boxspring.nl
snelle levering, goede kwaliteit prijsverhouding, nette vervoeder

Resposta de Boxspring.nl
Levering was top, bed is super, echt geen klachten. Zou hun bedden aan iedereen aanraden!

Resposta de Boxspring.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.