Naar Broekhuis Zwolle Opel gereden (90…
Naar Broekhuis Zwolle Opel gereden (90 min.) voor een Ford Focus 1.5 van 2016 voor €18.900,- euro, inclusief zgn. Broekhuis service. Na een proefrit krijg ik met een grote smile een offerte met daarbij, zonder enige uitleg, opgeteld een afleverbeurt en een afleverpakket van € 950,- euro gepresenteert. Dus totaal €19.850,- euro. Verder een veel te laag bedrag voor mijn inruilauto. Ik verwacht dat een auto van € 18900,- al een inspectie en beurt heeft gehad en dat ik daar niet nog eens € 950,- euro extra voor moet betalen. Voor mijn inruilauto had de verkoper op de PC al Ford Fiesta's 1.1 Trend uit 2019 en hogere km's opgezocht, maar dan in een veel soberder uitvoering, met de mededeling; "Zie je nou wel, hier staat jouw auto voor te koop". Toen ik zei dat ik die extra service sowieso onzin vond en de inruil veel te laag, moest hij dat met de manager bespreken. Hij zei dat ik de auto zo moest meenemen en kreeg ik 900,- euro meer voor mijn auto, maar dus geheel zonder enige garantie. Helaas stonden er maar 3 van deze Ford Focussen 1.5 met weinig kilometers op het internet en wil deze persé hebben als caravantrekker, dus heb de auto dan toch maar gekocht. Uiteraard omdat ik het volste vertrouwen in deze Ford heb. Thuis gekomen stond op het 2e blad dat ik afzag van enkele vorm van garantie. Ik ben 61 jaar en heb al vele auto's gekocht en ingeruild, maar heb nog nooit zulke praktijken bij een merkdealer meegemaakt. Ik weet het, ik had jullie eigenlijk tot 17.45 uur moeten laten zweten en alsnog gewoon weg moeten lopen, maar ik had deze auto nodig. Ik ben zelf ondernemer, maar wat een enge manier van zakendoen. Wat een smerige "gladde" praktijken. Ga vooral zo door Broekhuis, maar mij zie je nooit meer en zal jullie bij iedereen afraden en daar ben ik dan ook via deze weg maar mee begonnen.
3 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada