Banner for Bureaustoel24.nl

Bureaustoel24.nl Avaliações

5.527
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Communicatie was van begin tot eind duidelijk. Helaas werd gekozen voor een bezorgdienst waar we in het verleden al wat mindere ervaringen mee hadden, hetgeen nu werd bevestigd. Waren 3 afspraken nodi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik was op zoek naar een vloerbeschermer voor op een (pvc) vloer. Eerst een aangeschaft bij een grote (Zweedse) winkel en gelet op de prijs. Pas bij thuiskomst kwam ik erachter (door gebruikershandl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke mensen die snel terug komen op je vragen. Het zou wel fijn zijn als je zelf je bezorgdienst kon kiezen, DHL bijvoorbeeld. Maar dat geld eigenlijk voor iedere webshop. Mogelijkheden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitgebreide keuze op de site en duidelijk bestelproces. Levering was volgens afspraak. Na ontvangst bleek er sprake te zijn van twee kleine beschadigingen. Dit is snel en volledig naar tevredenheid op... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de materiais de escritório
  2. Loja de Acessórios de Moda

ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!

Bureaustoel24.nl

De grootste en goedkoopste van Nederland

De grootste en goedkoopste van Nederland
Ruim 750 verschillende bureaustoelen direct te koop en op voorraad!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

6 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 92% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(5.527)

195 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

gewoon goed en snel geleverd

15 de dezembro de 2025

Beste Hans,
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de bureaustoel goed bevalt en dat de levering snel en soepel is verlopen. Daar doen we het voor! 👍

Veel plezier met de nieuwe bureaustoel.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waar blijft de bureaustoel?

18 de dezembro de 2025

Beste mevrouw Tindemans,

Hartelijk dank voor ons prettige gesprek zojuist. Ik wil je graag informeren over de status van je bestelling. Onze vervoerder DPD heeft momenteel te maken met vertragingen en complicaties in de bezorging, waardoor je bestelling helaas later geleverd wordt dan gepland. We hebben hierin een nieuwe zending naar u toegestuurd.

Volgens de laatste informatie verwachten we dat je pakket morgen of overmorgen wordt bezorgd. We houden de zending actief in de gaten en nemen direct contact met je op als er iets verandert.

De huidige status is te vinden in onderstaande link:

Onze welgemeende excuses voor de ontstane vertraging en het ongemak dat dit voor je veroorzaakt.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, laat het dan gerust even weten. Ik help je graag verder.

Prima budget-bureaustoel!

Prima budgetbureaustoelen uit duitsland. Aardig personeel. minimale showroom met veel stoelen! Maar houdt de webshop bij de hand. Stonk er een beetje. Alles goed geregeld. Kleur was toch niet dezelfde als aanwezig. Andere wielen veel duurder dan elders.

6 de dezembro de 2025

Beste heer, mevrouw Hellwig,
Dank je wel voor je uitgebreide review en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze budgetbureaustoelen, de service van ons personeel en de ruime keuze aan stoelen in de showroom.

Excuses dat het in de showroom wat minder fris rook — we hadden helaas enkele dagen last van een verstopt riool in onze showroom in Utrecht, maar dit is inmiddels volledig verholpen. Dank voor je begrip.

Je opmerkingen over de kleur en de prijs van de wielen (ondanks de kerstkortingen) nemen we serieus en gebruiken we om onze informatie en het aanbod verder te verbeteren. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring en veel plezier met de nieuwe stoelen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies en goede bureaustoel

Ik heb een bureaustoel besteld in de showroom in Maarssen nadat ik een geschikt exemplaar uitgezocht had. In de winkel kreeg ik advies van een verkoper die na enkele korte vragen me een eerste stoel om te proberen aanwees. Hoewel ik veel stoelen geprobeerd heb is mijn keuze uiteindelijk op die eerste stoel gevallen.
Ik kan deze winkel zeker aanraden. Ga vooral ook van tevoren langs in Maarssen om zelf de beste stoel uit te kiezen.

13 de dezembro de 2025

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Hendrikjan, Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat het advies in onze showroom in Utrecht zo goed heeft geholpen en dat de eerste stoel die werd aangeraden uiteindelijk ook echt de juiste keuze bleek. Dat is precies waar persoonlijk en deskundig advies voor bedoeld is.

Dank je wel voor het vertrouwen en de aanbeveling. We wensen je heel veel zitcomfort en werkplezier toe!

Blij met de stoel

Blij met de stoel. Goede kwaliteit.
Bezorging zou bellen, maar belde slechts 10 minuten van tevoren. Gelukkig waren we thuis.

13 de dezembro de 2025

Beste Tom,
Dank je wel voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat je blij bent met de stoel en de kwaliteit. Jammer dat de bezorging je zo kort van tevoren belde. Dit had wellicht te maken met de enorme drukte bij de vervoerder tijdens de drukke decembermaand — goed dat het uiteindelijk toch is gelukt. Bedankt voor het delen, we nemen dit zeker mee in onze afstemming met de bezorgdienst. Veel plezier met je nieuwe stoel! 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snel en goede informatie.

Snel en goede informatie.
Alleen de verpakking had wat kleiner gekund.
Mvrgr.

5 de dezembro de 2025

Beste heer, mevrouw Jacobs,
Dank je wel voor de feedback! Fijn om te horen dat alles snel verliep en dat de informatie duidelijk was. De opmerking over de verpakking nemen we zeker mee — De verpakking is in enkele gevallen bewust iets groter om vervoersschade te voorkomen. Dit gebaseerd op eerdere ervaringen. Nogmaals dank voor het meedenken. We blijven ons continu verbeteren.

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Irene, Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat het product precies doet wat het belooft. Daar streven we naar! 👍

Best een goede stoel

Best een goede stoel met een paar minpuntjes. Zitvlak is vrij kort en lijkt niet naar voren te kunnen. Waarschijnlijk mijn eigen fout, toen hij er was zag ik pas dat hij standaard met wielen voor vloerbedekking wordt geleverd, had iets duidelijker gemogen.

8 de dezembro de 2025

Beste heer, mevrouw Nieuwpoort,

Dank je wel voor je eerlijke en constructieve feedback. Fijn om te horen dat je de stoel over het algemeen als goed ervaart. Jammer dat het zitvlak voor jou wat kort aanvoelt.
De zitting van de bureaustoel Aspen is zeker in diepte te verstellen middels de hendel aan de linkerkant van de zitting. De hendel zit net onder de zitting aan de linkerkant. Onderstaand filmpje laat ook zien hoe deze zitting in diepte versteld kan worden:

Mocht je hierbij ondersteuning willen, of als je andere wielen nodig hebt die beter passen bij jouw vloer, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en denken mee over een passende oplossing zonder kosten. 👍

2 van de stoelruggen waren kapot

2 van de stoelruggen waren kapot
Ik kreeg 2 hele nieuwe stoelen voor .

9 de dezembro de 2025

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Selits, Dank je wel voor je feedback. Jammer om te horen dat twee rugleuningen aanvankelijk kapot waren, maar fijn dat we dit snel en volledig voor je hebben kunnen oplossen door twee nieuwe stoelen te leveren. Bedankt voor je begrip en vertrouwen — we wensen je veel plezier met de stoelen! 👍

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De bestelling is goed verlopen, beter verpakken is nodig.

De bestelling is goed verlopen, snelle levering. Ziet er stevig uit.
De verpakking van de geleverde stoel kan veel beter. De stoel zat los in een kartonnen doos, wat al niet veel meer had van een doos.
Bij monteren blijkt één wiel van de stoel beschadigd te zijn.

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Kris en Vicky, Dank je wel voor je feedback. Fijn om te horen dat de bestelling goed is verlopen, de levering snel was en dat de stoel stevig aanvoelt. Jammer dat de verpakking niet aan de verwachtingen voldeed en dat je bij het monteren een kleine beschadiging aan het wielje aantrof — dat is uiteraard niet de bedoeling.

Neem gerust even contact met ons op, dan lossen we dit graag netjes met je op. We kunnen het wiel voor je vervangen, of — als je dat prettiger vindt — samen kijken naar een passende korting als gebaar. We helpen je graag verder. 👍

Correct

Zeer correct in contact en opvolging

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Dries, Dank je wel voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat je het contact en de opvolging als zeer correct hebt ervaren. Daar doen we het voor! 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reliable and on time delivery

It was a good experience buying the ergohuman chair and it was delivered on time an in good condition.

Would have preferred some
Detailed instructions to what each switch / adjustments could be done, had to rely on YouTube videos

Dear Binu,
Thank you very much for your kind feedback! We’re happy to hear that your Ergohuman chair was delivered on time and in perfect condition — great to know you had a good experience with us.

We also appreciate your comment about the instructions. You’re absolutely right: the Ergohuman has many adjustment options, and clearer guidance can make a big difference and we have the instruction videos under the pictures of the chair. Your feedback is very valuable to us, and we’ll certainly take it into account to improve our information.
Warm regards, Martijn - Bureaustoel24

Bureaustoel

Snelle levering en mooie kwaliteit stoel

Goedemiddag, Wat fijn om te horen, dank je wel! 😊
Super dat de stoel snel geleverd is en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier ermee en geniet van het zitcomfort!

Wat een fijn bedrijf!

Wat een fijn bedrijf. Goed advies, wat leidde tot een prima keuze (de P91) die in de praktijk uitstekend bevalt.
Bij de bezorging viel het pakket en bleek een hoek van de rugleuning stuk. Eén telefoontje en een e-mail met een foto van de beschadiging en het werd geregeld. Dus tevredenheid over het hele traject, van aankoopadvies in de showroom in Utrecht t/m de verleende service na bezorging. Top!

15 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Bert, Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat het showroomadvies, de keuze voor de P91 én de service na levering zo goed zijn bevallen. We wensen je veel comfort en zitplezier toe.

Persoonlijke contacten

Ik werd persoonlijk teruggebeld over een vraag die ik stelde. Vanwege Black Friday was het bij de pakketdienst erg druk. Toen ik belde wanneer mijn bureaustoel zou bezorgd worden, werd het nagevraagd en werd ik even later teruggebeld! En ondanks de drukte werd de stoel keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd. Geweldig!

6 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Beste John,
“Wat mooi om te lezen! We doen altijd ons best om ook in de drukte persoonlijk contact te houden — en fijn dat de stoel keurig op tijd is aangekomen. Bedankt voor je mooie woorden — daar doen we het voor!”

Hartelijke groeten, Martijn namens het team van bureaustoel24

Op tijd geleverd!

8 de novembro de 2025

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Ines, Goed om te horen dat de bestelling op tijd binnen was! Dank je wel voor je positieve bericht.

Hartelijke groeten, Martijn namens het team van bureaustoel24

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

IK HEB MIJN STOEL NOGALTIJD NIET…

IK HEB MIJN STOEL NOGALTIJD NIET ONTVANGEN
OFWEL GELD TERUG EN GA IK OP EEN ANDER 1 KOPEN DEZE WEEK MOET HET IN ORDE ZIJN
VADB BV

14 de novembro de 2025

Geachte heer Van Alboom,

Hartelijk dank voor uw belletje zojuist. Helaas was er geen gelegenheid om samen even de zaken telefonisch door te spreken, begreep ik.

Inmiddels hebben we toch fijn contact met elkaar, wat erg gewaardeerd wordt. De eerste zending is namelijk 28-11 bij ons teruggekomen en hebben daarin op 29-11 meteen een nieuwe zending aangemaakt die nu onderweg is naar adres:

Vadb bv
Bart Van alboom
Hoging 30
9340 Oordegem

Graag houd ik u op de hoogte van de voortgang van deze zending per e-mail of telefoon.

Mocht u contact willen, dan kunt u mij te allen tijde een e-mail sturen of even bellen op onderstaande gegevens. Ik help u graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede informatie en snelle levering

Goede informatie en snelle levering. Een mooi produkt en geen probleem met monteren. Ben zeer tevreden met kruk.

4 de novembro de 2025

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Marjolein, Wat fijn om te horen! Super dat de informatie duidelijk was, de levering snel en het monteren probleemloos ging. Heel veel plezier met de nieuwe kruk!

Alles in orde.

2 de novembro de 2025

Beste Vanina,
Hartelijk dank voor je positieve reactie. Dit wordt erg op prijs gesteld en hebben het graag gedaan. Veel plezier met de bestelde prullenbak.

Hartelijke groeten,
Martijn – namens Bureaustoel24

Super

Goede stoel, en snel geleverd. Prima service.

6 de novembro de 2025

Resposta da Bureaustoel24.nl

Beste Guillermo, dank voor deze positieve reactie. Fijn dat alles rondom de aankoop goed bevallen is. Heel veel plezier met de stoel gewenst!
Hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska