Butik24 Avaliações

2.011
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte varen kl 12.30. Kunne afhente i pakkeshop næste dag kl 9.00. Det kan man da kalde hurtigt service. Varen var som forventet. Fair pris. Pakket ordentligt ind. Nem og fin hjemmeside. Kommer k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte et Philips 55 tommer tv med ambilight, og kan varmt anbefales. Ingen problemer hurtig og sikkert levering og super tilfreds mange tak

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig expedition og mulighed for at afhente selv Sidste stjerne vil blive givet når lokations vejledningen er blevet bedre. Det var lidt svært at finde stedet da Google maps ikke var specielt nøjag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi

Informação fornecida por fontes externas variadas

Butik24 er første startet under navnet Soundbutikken, med en kæmpe pression for god lyd. Men da kvalitet og kundeservice er vores omdrejningspunkt, har Soundbutikken ændret navn til Butik24. I vores online-butik, er kvalitet omdrejningspunktet. Vores brede udvalg, gør at du altid kan finde den rette løsning af kvalitetsprodukter til dit hjem. Hos Butik24 handler det for os, om at får det bedste udvalg fra de kendte brands, til at finde den usleben diamant blandt de mere nichepræget brands og til den bedste pris. Vi håndplukker selv vores produktudvalg blandt populære og unikke mærker, der med garanti vil falde i god smag hos selv den bedste kender.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.011)

118 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bare iorden.

Billigeste på nettet og pakken ankom indenfor 1,5 dag. Det må næsten være en rekord 😅 anbefales x10

5 de agosto de 2026

Tak for denne fantastiske anmeldelse, Mathias! 🚀

Din anbefaling betyder alt for os! Vi er glade over at kunne kombinere de bedste priser med lynhurtig levering – og ja, 1,5 dag er helt klart noget vi er stolte af!

Din tilfredshed motiverer os til at fortsætte på den her vej.

Køb af tv

22 de julho de 2026

Tusind tak for denne fantastiske anmeldelse, Janni! 🎉

Det glæder os enormt at høre at dit tv-køb levede fuldt ud op til dine forventninger. Din anbefaling til andre betyder enormt meget for os.

Problemfri levering og hurtig service – det er præcis det vi stræber efter. Din tilfredshed motiverer os!

butik24

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

31 de julho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Holger! ⭐

Det glæder os at høre, at du fandt os hurtig og effektiv. Det er præcis det vi stræber efter!

Kommer klart igen

Varen var som forventet. Fair pris. Pakket ordentligt ind. Nem og fin hjemmeside. Kommer klart igen

30 de julho de 2026

Tusind tak for denne fantastiske anmeldelse, Malene! 🎉

Dit feedback betyder enormt meget for os. Fra bestilling kl. 12:30 til afhentning næste dag kl. 9:00 – det er præcis den hurtige service vi stræber efter! Og det at du roser både prisen, pakkningen, hjemmesiden og at produktet var som forventet, gør os rigtig glade.

Vi ser enormt frem til at se dig igen som kunde! Din tilfredshed og positive feedback motiverer os til at fortsætte med denne høje standard.

God og hurtig ekspedition

God og hurtig ekspedition. Godt nok lidt vanskeligt at finde rundt i Jenagade, men det ændrer jo ikke noget på selve leveringen.👍👍😀

24 de julho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Eli! 👍👍

Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med vores gode og hurtige ekspedition. Og ja, Jenagade har sine små udfordringer for gps'en! 😄

Men som du siger - det vigtigste er leveringen, og vi er glade for at det gik hurtigt for dig!

Jeg havde min vare dagen efter

Jeg havde min vare dagen efter

17 de julho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Charlotte! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du modtog varen dagen efter! Det er præcis den hurtige service vi stræber efter.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, under 24 timer.

22 de julho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Brian! 🚀

Det glæder os enormt at høre, at vi kunne levere under 24 timer! Det er præcis den service vi stræber efter – lynhurtig og pålidelig.

Din tilfredshed betyder alt for os, og vi ser frem til at handle med dig igen!

Som det skal

14 de julho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Maiken! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os at høre, at alt gik som det skal. Det er præcis det vi stræber efter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering - god pris for kvalitet.

10 de julho de 2026

Hej Karsten

Tak for din fine anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med både vores hurtige levering og at du oplevere at du har fået god kvaliteten til prisen.

Det er præcis det vi stræber efter – værdi for pengene!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og en fantastisk pande!

Jeg havde en masse spørgsmål, inden jeg bestilte min SCANPAN CTX, og Butik24 leverede en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Bestillingen var nem, leveringen var hurtig, og produktet var pakket forsvarligt ind.

Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af SCANPAN CTX. Den lever fuldt ud op til forventningerne – den varmer jævnt, non-stick belægningen er fantastisk, og madlavningen er blevet både nemmere og sjovere. Jeg kan tydeligt mærke forskellen i forhold til de pander, jeg har haft tidligere.

Det er rart at handle hos en virksomhed, hvor både service, levering og produkter er i top. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Butik24 igen og kan varmt anbefale dem til andre.

6 de julho de 2026

Resposta da Butik24

Tak for denne fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os enormt at høre, at du fik svar på alle dine spørgsmål før bestilling, og at hele oplevelsen – fra bestilling til levering – levede op til dine forventninger. Men mest af alt er vi stolte af at produktet selv gør dig så glad!

Vi er stolte af at have kunnet hjælpe dig med dine spørgsmål og at produktet lever fuldt ud op til dine forventninger.

Din anbefaling til andre betyder alt for os, og vi ser enormt frem til at handle med dig igen!

butik24

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin service da jeg ringede fordi min…

Fin service da jeg ringede fordi min pakke ikke kom, de havde overset den. Men fik den hurtige sendt.

22 de junho de 2026

Resposta da Butik24

Tak for din anmeldelse, Malena.

Vi beklager oprigtigt at der var opstået problemer med din pakke. Men glad for at du er tilfreds med vores kundeservice – og at vi kunne sende pakken hurtigt da du ringede.

Din feedback betyder meget for os!

Butik24.dk

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig indpakning som ikke kunne…

Dårlig indpakning som ikke kunne anvendes til returnering.
Butikkens udvalg var fint og priserne ligeså. Selve købsoplevelsen var også uden problemer, men modtog pakken kun delvist indpakket i bølgepap og tape, som kompromitterede selve indholdets indpakning.

23 de junho de 2026

Resposta da Butik24

Tak for din anmeldelse, Anna.

Vi beklager oprigtigt at dit produkt blev pakket dårligt. Normalt er bølgepap et udmærket produkt til indpakning af mange type produkter – men at det blev gjort uordentligt. Produktet skulle have været fuldt indpakket uden at kompromittere indholdet.

Dette er en fejl fra vores side, og vi ser på vores procedurer for at undgå det fremover.

Vi værdsætter din ros for udvalg og priser, og vi vil gerne gøre det bedre næste gang.

fin service

fin service, godt køb

16 de junho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Hanne! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du havde en fin oplevelse med vores service og fandt det var et godt køb. Det er præcis hvad vi stræber efter!

Din tilfredshed betyder alt for os, og vi ses snart!

Effektiv levering

Effektiv levering

12 de junho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Ann! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du fandt vores levering effektiv. Det er præcis det vi stræber efter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god pris

10 de junho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Jonas! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med både vores hurtige levering og vores priser. Det er den perfekte kombination, og vi er stolte af at kunne tilbyde det!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, og den rigtige vare

10 de junho de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Carsten! ⭐

Det glæder os enormt at høre, at du modtog den rigtige vare hurtigt. At få præcis det du bestilte uden problemer - det er hvad vi stræber efter!

Din tilfredshed betyder alt for os, og vi ses snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Indtil videre en god oplevelse.

Indtil videre en god oplevelse.
Fornuftige priser, og god kundeservice

21 de maio de 2026

Hej

Tak for din fine anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med vores fornuftige priser og vores kundeservice. Vi stræber hele tiden efter at levere både godt og trovardig.

Vi håber at fortsætte med at give dig gode oplevelser!

God og hurtig levering

31 de maio de 2026

Tak for din fine anmeldelse, Jepser! ⭐

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med både kvaliteten og vores hurtige levering. Din tilfredshed betyder alt for os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pris og hurtig levering👍🙏🏻😊

29 de maio de 2026

Hej Lotte

Tak for denne fine anmeldelse! 👍

Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med både prisen og vores hurtige levering. Det er præcis det vi står for!

Butik24

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais