Bygholm Dyrehospital Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er i shock og sorg. Fik min kat undersøgt da han var begyndt at slingre, de ringede og sagde at han var i livsfare pga blodmangel og at de enten kunne aflive eller gå ALL INN på væske og medicinbehand... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et sted hvor dyrene er i højsæde. Mine 3 hunde gennem tiden er alle enten blevet eller bliver behandlet med respekt og største x'pertice...❤ Hvad enten det har været normalt dyrlæge tjek, noget... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er altid tryg ved at komme hos Bygholm dyrehospital. De tager sig tiden til at lytte, og mest vigtigt, de tager sig tiden til at min hund, Smilla, er faldet til ro inden en undersøgelse startes. D... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min cavalier King Charles spaniel har lige fået fjernet livmoderen p.g.a. betændelse,Vi kom med hende en formiddag hvor vi ikke vidste hvad hun fejlede.Jeg er en meget pylret hundeejer så jeg var mege... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hospital Veterinário

Escrito pela empresa

Hos Bygholm Dyrehospital hjælper vi dit kæledyr. Vi har fokus på nærvær og tryghed. Med indlevelse og faglig ekspertise møder vi dig og dit kæledyr med et smil.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mangel på efterbehandling.

Hos Bygholmdyrehospital: Min hund fik akut, en stor tarm operation en fredag eftermiddag. Vi bliver ringet op lige efter operationen og får at vide at vi skal hente ham i løbet af 1/2 time fordi de lukker og går på weekend kl 16. Vi fik ham hjem på smertestillende piller og til en kontrol lørdag. Han fik store smerter i løbet af lørdag aften, vi talte med anden dyrlæge som forklarede at han skulle have været på smertedække og tarmstimulation i drop over weekenden. Som de sagde: det svarer jo til at du selv får fjernet et stykke tarm og bliver sendt direkte hjem på Panodil. Bygholm dyrehospital siger de har gjort det de skulle, men det stemmer ikke overens med hvad anden dyrlæge forklarer. Så til advarsel for andre.. det virker som at de gerne vil tjene pengene på operationen, men er ligeglad med at dyret efterflg får korrekt og ordentlig behandling… vi skulle have haft at vide, inden de startede operationen, at de holdt lukket i weekenden og derfor ikke kunne varetage hans behandling efter operationen. Vi kunne så have valgt, at køre ham til Viby hvor de har bemanding over weekenden.

18 de outubro de 2024

Resposta da Bygholm Dyrehospital

Hej Rina. Vi er utrolig kede af at I har haft en dårlig oplevelse efter jeres hund operation hos os. Har I brug for at tale forløbet igennem med os så kontakt os endelig på telefon 75611444.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik min hund undersøgt pga smerter

Fik min hund undersøgt pga smerter. Han laser beh og smertestillende da dyrlægen mente der var noget i bagpartiet som skulle have laser behandling og derefter ville kureres. Efter flere behandlinger må de opgive og henvise til anicura. Der blev han scannet. Han havde diskus i nakken og slid gigt i forpartiet. Så de laser han fik i bagpartiet var slet ikke nødvendige. Men ansvar tager de ikke for fejlen. Samt alle laser behandlingerne ville de gerne have betaling for, selvom det ikke var korrekt behandling. En anden gang køre jeg direkte til anicura når min egen dyrlæge har ferie, og jeg af nød måtte bruge bygholm.

31 de outubro de 2023

Resposta da Bygholm Dyrehospital

Hej Pia. Vi er kede af din oplevelse hos os, og at de forandringer i bagbenene vi så på røntgen, ikke var din hunds primære årsag til de akutte smerter dengang.
Selvom det er et år siden du var hos os, så vil vi gerne tale forløbet igennem med dig, hvis du har brug for det. Du kan kontakte Helle eller Heidi S på telefon 75611444.
Håber din hund har det godt i dag.

Dårlig oplevelse!

Min hund kom til dyrlæge pga halthed på det ene ben. Dyrlægen konstaterede, at det skyldtes en lille smule gigt, hvilket skulle løses ved ro, undgå overbelastning og give smertestillende dagligt. På trods heraf, har tiltagende ikke haft nogen yderligere effekt. Jeg tager derfor til en dyrlæge i Århus for at få en second opinion. Dyrlægen oplyser, at det ikke er gigt, som Bygholm ellers har konstateret, men derimod to ødelagte korsbånd, hvorfor det smertestillende medicin ej heller har haft nogen effekt. Dyrlægen oplyser, at korsbåndene kræver operationen her og nu, og at anbefalingen er at tage det ene ben først, og kort efter det andet ben. Dette er en operationen der koster minimum 50.000kr, og desuden kræver et længere genoptræningsforløb.
Dyrlægens anbefaling er pga. skadens omfang, og at det er umuligt at holde min hund i ro i længere tid, at min hund i stedet bør aflives. Jeg er dybt chokeret over, at Bygholm ikke har opdaget to så massive skader. Jeg har efterfølgende hørt mange skrækkelige historier om Bygholm, hvor de flere gange ikke har opdaget det rette problem, og blot behandlet for andre ting. Det skal desuden lige siges, at Bygholm også ved tjek af halthed tjekkede min hunds tænder, og han skulle pga. forkert tandstilling have fjernet to tænder. Dette blev gjort inden tjekket ved dyrlægen i Århus, hvorfor min hund gennemgik to operationer, som kunne have været undgået, hvis Bygholm havde udført deres job ordenligt. De burde virkelig kompensere økonomisk for det forløb der har været forinden, da der er betalt mere end 15.000kr, som kunne have været undgået!!!

Jeg vil aldrig anbefale Bygholm dyrehospital til nogen!

27 de junho de 2024

Hej Mia
Vi er utrolig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi vil gerne i dialog med dig omkring dette, så hvis du vil tage kontakt til os i næste uge på telefon. Mvh Bygholm Dyrehospital

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais