Bygholm Dyrehospital Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er i shock og sorg. Fik min kat undersøgt da han var begyndt at slingre, de ringede og sagde at han var i livsfare pga blodmangel og at de enten kunne aflive eller gå ALL INN på væske og medicinbehand... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et sted hvor dyrene er i højsæde. Mine 3 hunde gennem tiden er alle enten blevet eller bliver behandlet med respekt og største x'pertice...❤ Hvad enten det har været normalt dyrlæge tjek, noget... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er altid tryg ved at komme hos Bygholm dyrehospital. De tager sig tiden til at lytte, og mest vigtigt, de tager sig tiden til at min hund, Smilla, er faldet til ro inden en undersøgelse startes. D... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hospital Veterinário

Escrito pela empresa

Hos Bygholm Dyrehospital hjælper vi dit kæledyr. Vi har fokus på nærvær og tryghed. Med indlevelse og faglig ekspertise møder vi dig og dit kæledyr med et smil.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dyrehospital som altid…

Fantastisk dyrehospital som altid arbejder professionelt og er super god til håndtering af dyrene.

Jeg er meget pylret omkring min hund, men jeg er på intet tidspunkt i tvivl om, at hun er i de bedste hænder ved Bygholm dyrehospital.

De bedste og varmeste anbefalinger herfra.

3 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Helt fra modtagelse til behandling hos dyrlæge Regitze som brugte god tid på vores lille hvalp så det blev en god oplevelse for alle.

19 de novembro de 2020

Den FANTASTISKE klinik

Den FANTASTISKE klinik og dyrlæge Peter, der på en meget professionel måde tog sig af vores elskede schæferhund. Han vidste meget godt, hvordan man griber hunden an, for ikke at understrege det. Peter gennemførte et detaljeret interview med os om hunden og dens lidelser. Han holdt nøje øje med hunden, og gled ind i, hvad vi har at sige. Vores hund blev korrekt diagnosticeret efter omfattende undersøgelser. Og han undgik unødvendig operationen. Vores hund var ikke stresset, og kom hurtigt til sig selv efter bedøvelse. Hele personalet på hospitalet er meget faglige, smilende, hjælpsomme og opmærksom på hundens behov, samt til ejerne. Professionalisme og kompetence på højeste niveau, samt omsorg for hundens sundhed og mentale tilstand. Og regningen er meget venlig. Vi anbefaler Bygholm Dyr klinik med hele vores hjerte!

10 de setembro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vred og skuffet

Vi var egentlig været super glade for at bruge Bygholm Dyreklinik til både vores hund og kat, men det har ændret sig.

Vi fik steriliseret vores hund derude og fik at vide at alt var gået rigtig godt og hun havde haft en godt ophold og var glad. Men efter et døgn havde vi en mega syg hund med opkast, afføring med blod og manglende appetit. Eftersom at det var pinse måtte vi kontakte vagt dyrlæge.

Hun blev indlagt med væskedrop, fik taget blodprøver. Konklusionen var at hendes infektionstal var sky høje og skal have antibiotika den næste uges tid.

Dette skyldes at hun har fået en infektion derude fra som er gået i hendes mave/tarm region.

Vi fik super vejledning fra Tvingstrup dyreklinik og allerede dagen efter havde hun det meget bedre.

Dette vil vi så gerne snakke med lægen om der havde opereret på vores hund. Og han benægtede alt! Det var bestemt ikke kommet ude fra dem. Vi måtte endda få Tvingstrup dyreklinik til at ringe derud og bekræfte det. Men han benægtede stadig. Fair nok at man laver fejl - vi er kun mennesker. Men man skal sku også være menneske nok til at erkende dem.

Så aldrig om vi vil sætte vores ben derude igen. Vi har fundet en nyt super sted.

3 de junho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi følte os malket for penge.

Vi ønskede en ormekur til vores gamle kat.
Bygholm Dyrehospital ville ikke give en recept for en ormekur, men vil give en "senior test".
Testen viste at han var sund og rask, men havde forhøjet blodtryk.
Efter testen måtte vi få en ormekur.
Nu vil de se os hver 14-dag den næste tid.
Vi følte os presset til at give vores gamle kat det bedste, som jo er den fulde test.
Blodtryks måling var 330kr.
Resten var 2700kr + medicin og ormekur 400kr

3 de abril de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem professionelt, kompetent, venligt, imødekommende

Jeg kom til Bygholm Dyrehospital en sen mandag aften, min hund var blevet påkørt af en bil. Jeg blev straks taget ind og hunden kom i behandling med smertestillende, drop og varme. Jeg fik en hurtig vurdering af hunden og et prisoverslag med det samme.
Hunden blev på hospitalet natten over til observation. Næste morgen fik vi rådgivning ang. behandling og fremtidsudsigter.
Vi valgte operation og har været igennem et meget professionelt forløb, hvor personalet altid har været smilende og imødekommende og altid har haft tid til at rådgive. Jeg vil til enhver tid anbefale Bygholm Dyrehospital.

7 de janeiro de 2019

320,- for at udskrive en recept

320,- for at udskrive en recept, og sammen med denne kommer en rykker, som er sendt på samme tidspunkt og udskrevet 2 dage efter.

Værst er at de ikke kan se noget galt i, at de ikke har oplyst hvad det kostede.

Hunden har endda været i behandling omkring dette på Bygholm dyrehospital. Jeg forhørte vores egen dyrelæge. Hun tager 50,- for samme ydelse, hvis hunden ikke er i behandling der.

Skal min hund på dyrehospital igen, bliver det helt sikkert i Aarhus.

13 de abril de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun godt at sige om Bygholm …

Har kun godt at sige om Bygholm dyrehospital. har brugt dem i 12 år og de er dygtige og kompetente mennesker.. Vil anbefale dem til enhver tid,, at de så også er søde og rare mennesker gør det kun bedre,,stor ros herfra ..

4 de julho de 2017

God behandling

Min cavalier King Charles spaniel har lige fået fjernet livmoderen p.g.a. betændelse,Vi kom med hende en formiddag hvor vi ikke vidste hvad hun fejlede.Jeg er en meget pylret hundeejer så jeg var meget glad for at de allerede opererede hunden samme dag så vi ikke skulle gå og vente og være nervøse flere dage.Vi fik hende hjem dagen efter og alt gik godt.Dagen efter blev jeg ringet op fra dyrehospitalet hvor de spurgte hvordan det gik, det var jeg rigtig glad for.

24 de fevereiro de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais