har et PT STUDIO, mega tilfreds med maskinerne , og ikke mindst sublim service når man ringer over og for en snak omkring snore skift, der bliver afsat tid, sendt video how to fix it mm, bedste servic... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg har i mange år drømt om at eje en RowErg - og nu var tiden endelig inde. Jeg kunne ikke have følt mig mere tryg, end jeg gjorde under handlen med c2shop! Leveringen var lynhurtig og forløb... Ver mais
Bestilte mit roergometer blev ringet op og. Havde det leveret med fragtmand 2 dage efter 😁 Roergometeret der kom i 2 dele skulle blot sættes sammen. Prisen matcher andre steder men langt bedre... Ver mais
De tager ikke imod ordren på romaskinen, man kan faktisk slet ikke finde varen på hjemmesiden, før den er på lager. Kan ikke reserveres, ingen venteliste, men da først den er på lager og bestilt onlin... Ver mais
Danmarks eneste webshop specialiseret i, at sælge Concept 2 romaskine, Concept 2 SkiErg skimaskine, Concept 2 BikeErg træningscykel, ro udstyr, samt andet kvalitets sportsudstyr.
Engholmvej 5, Saunte, 3100, Hornbæk, Estados Unidos
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid hurtig og korrekt levering. Kan kun anbefale at handle ved C2 shop 👍🏻
Hurtig nem bestilling, overskuelig hjemmeside. Og så den billigste pris jeg har kunne finde på concept 2 rower. 👍
+ Hurtig levering 👌
Super professionel betjening og en rigtig god service fra butikken. Købte concept 2 romaskine og er rigtig glad for den. Ankom 2 dage efter bestilling med DSV hvor jeg blev ringet op af en venlig chauffør og vi fik aftalt hvor den skulle stilles.
The ordering experience was simple and the item was delivered in 3 days. Excellent service. Thank you.
Nærmest umuligt at finde en romaskine her under Covid-19 nedlukningen, men så fik C2Shop.dk nogle på lager. Hjemmesiden var ik den mest moderne, så der skulle undersøges lidt, inden jeg turde bestille fra den. Fandt dog hurtigt ud af, at den var helt reel.
Super hurtig levering og alt spillede bare! Anbefales herfra.
Hurtig og effektiv håndtering af ordre. Eneste minus var at fragtmanden ikke ringede en time inden ankomst, men det er jo ikke C2's skyld.
C2Shop ved hvad de snakker om og yder service ud over det sædvanlige, så let kan det siges.
Alt fungerer lige fra bestilling. Bestilte en romaskine og have den 2 dage efter ved min hoveddør. Alt pakket super godt ind. Super let at samle og så bare igang med at ro. Super med vejledninger ifm vedligeholdelse og træning. Tak
Forløbet op til bestilling var lidt underligt fordi man ikke kunne få noget klart svar om hvornår varen var på lager, men da først varen var kommet, fik jeg mail om det og om hvornår den kunne bestilles og derefter lynhurtig levering, så super fint.
Alt blev leveret til aftalte tid - perfekt service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.